reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilko :( straszne co spotkalo Twoja kolezanke :-(

zaden tydzien tak na prawde nie jest bezpieczny
moja kolezanka stracila dziecko w 37 tygodniu:-(

ale tez nie wolno sobie tym zaprzatac glowy bo nie o to chodzi by bac sie cala ciaze

Anabelko :-( ale @ jeszcze nie ma;-)

jejku juz sroda:szok:

nie bylam w stanie nadrobic co naskrobalyscie:zawstydzona/y: milego dnia :*

na pewno bede nadrabiac na macierzynskim, jeszcze 7 tygdoni:-D

reklama
Karola wydaje mi sie ze kreska jest ciemniejsza ,,ale dzisiaj robiłam ten z niebieską końcówka bo tych zielonych juz nie mam no i ten jest o czułości 25 ,wiec jeśli nawet to ciaza i zagniezdzenie nastąpiło gdy krwawilam to dzisiaj jest dopiero 4 dni po ...wstawie zdjecie ,nie wiem czy coś bedzie widać,ja jak robię zbliżenie na tel to widze :zawstydzona/y:Zobacz załącznik 566974

Kamilko :( straszne co spotkalo Twoja kolezanke :-(

zaden tydzien tak na prawde nie jest bezpieczny
moja kolezanka stracila dziecko w 37 tygodniu:-(

ale tez nie wolno sobie tym zaprzatac glowy bo nie o to chodzi by bac sie cala ciaze

Anabelko :-( ale @ jeszcze nie ma;-)

jejku juz sroda:szok:

nie bylam w stanie nadrobic co naskrobalyscie:zawstydzona/y: milego dnia :*

na pewno bede nadrabiac na macierzynskim, jeszcze 7 tygdoni:-D

ale będzie,skoro śluz mi zaczął zmieniać kolor to znaczy że hormony pracują w tym kierunku by wywołać okres,wczoraj był jeszcze ciemniejszy,bardzo mało ale był,w tamtych ciążach nie miałam tego,był ciągle taki sam jakbym była po owulacji odrazu
Wiem że krew się poleje ;-) jeszcze do tego jelita mnie drażnią więc na 100% będzie okres bo przed okresem pogarsza mi się trawienie i z lekkich zaparć robi mi się lekkie wypróżnienie hehe kurde mam nadzieję że kolejny cykl będzie również krótki i że się uda,mój wspaniały M oznajmił że kończy z piwem,kurde musiał dojrzewać przez kilka miesięcy do tej decyzji i chyba zacznę namawiać go na badanie nasienia bo coś mi mówi że to on może nawalać,ja pomimo tak zdu piałych cykli mam owulację,zaszłam 2 razy w ciążę i to w krótkim okresie czasu,a teraz...mam lepsze cykle i nic,a on pracuje ciężko bo fizycznie,jeszcze dali mu 2 osoby do tego by przyuczył,pracuje też w niesprzyjających warunkach bo tynki maszynowe,nie je regularnie i może o wagę chodzi bo jaja się grzeją a on ma ponad 100kg chłop jak dąb :-D :-)

edyta ja nic nie widzę,ale co test to inaczej pokazuje,przekonałam się o tym przy testach owulacyjnych bo miałam zielone i niebieskie,zielone prawie cały czas wychodziły pozytywne a niebieskie ładnie ciemniała kreska testowa aż do pozytywa a potem jaśniała do negatywa

Jaka pileczka :-) powiem wam ze tęskni mi sie ,nie tyle co za brzuszkiem a za kopniaczkami :tak:

Anabelko moze faszeruj meza witaminkami ?

Ja klikam na zdjecie i wtedy otwiera mi sie nowe okno ze zdjęciem i tam lepiej widać ;-)

Ostatnia edycja:
Kamilko przyjre to :-( moja bliska kolezanka poszla na porodowke i urodzila martwa coreczke ... Niedlugo pozniej zaszla w ciaze i ma zdrowa corcie, ale Ona mowi ze to wydazenie ja zmienilo. Niestety takie rzeczy sie zdarzaja :-(

Anabelko ehh oby udalo sie nastepnym razem.

Edyta ja widze lepsza kreske niz wczoraj.
Hmm no mozna powiedziec ze wpadka co ?? Hehe bo mialas zaczac starania po wakacjach. Ale moim zdaniem super ze sie udalo, bo nie bedziesz przecbodzic znowu okresu staran, liczac itd.
No ja juz powoli gratuluje kochana :-)

Emalia jak tam ??

Ja ide szykowac dzieci do przedszkola.

Tili 7 tyg. Szybko minie :-)

17 tydzien.jpg a to moja 17 tygodniowa pilka:-p

Edytko - ja cos tam widze:zawstydzona/y: ale jezeli to 4 dni po zagniezdzeniu to ma prawo jeszcze byc slabiutkie.. ale bylby numer;-)

Załączniki

• 17 tydzien.jpg
    17 tydzien.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 59
Akuku jeśli to ciaza to mozna powiedzieć ze z wpadki...za gratki jeszcze nie dziękuję bo nie wiem jak sie to wszystko potoczy no i czy to ciaza :-p

Tiluchna Ty nasza slicznotko ;-) juz nie sposób ukryć brzuszek ...a czujesz juz kopniaczki ?

Ostatnia edycja:
Edytka - ja widzę trzymam kciuki żeby ciemniała.

U mnie lipa. Chyba powinnam zrezygnować z forum bo za bardzo mnie to wszystko przytłacza. Cieszę się że kolejnym się udaje, ale mimo wszystko w środku boli.

reklama
jak to lipa:-(?? Emilko...

Edyta - slicznotka pffff prawie oplulam platkami monitor:-p kopniaki? czuje:-D juz nawet takie wyrazne
juz nie tylko plumkanie..

boze, zaraz sie spoznie:zawstydzona/y: ale tak mi sie nieee chce:zawstydzona/y: isc do pracy oczywscie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry