reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalko ale test jest negatywny ?
Jeśli musisz to odpocznij od forum,moze potrzebna Ci przerwa,aby odizolować sie i nabrać dystans ...nie zależnie jaka decyzję podejmiesz ja caly czas bede Ci kibicować :tak:

reklama
Jaka pileczka :-) powiem wam ze tęskni mi sie ,nie tyle co za brzuszkiem a za kopniaczkami :tak:

Anabelko moze faszeruj meza witaminkami ?

Ja klikam na zdjecie i wtedy otwiera mi sie nowe okno ze zdjęciem i tam lepiej widać ;-)

też tak pomyślałam,najpierw to chyba go wywalę na badania,zbada może tarczycę , cholesterol,morfologię z rozmazem,siuśki też hehe skoro pójdzie zwalić konia do kubka to i przy okazji może też się dać ukłuć do morfologii :-)

tili śliczny brzuszek :-)

Anabelka- zazwyczaj przed @ czuć że jest twarda "kulista" ( główka peniska) A ja mam taką zgładzoną , jakbyrozciągniętą, dość miekka i ni czuć przedziałka :) Ale opisałam :zawstydzona/y::sorry:

ja miałam wczoraj taką jakby zgładzoną a to wydaje mi się że będzie oznaczało że szyjka się będzie otwierać

jeśli pojawi się okres obiecaj że w kolejnym cyklu nie zrobisz wcześniej testu niż w dniu spodziewanego okresu

karola może teraz będziemy w tym samym czasie się starać,bo widzę że masz początek okresu tak ? to jeśli Tobie ciut się wydłuży a ja będę miała fajnie krótki cykl to może i dni płodne trafią nam się w tym samym momencie :-)

a ty masz żywą krew czy brudzenie coś ala bordo-brąz ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie straszcie z tym traceniem dzieci w tym czy tamtym tyg, jak ja się cieszę że mój bąbelek za niedługo będzie z nami, to odetchne,
Ja dziś leżę przez to spojenie i pomaga poduszkę pod pupcie sobie położyłam bo małego czułam strasznie niziutko, więc dziś odpoczywam patrze na liste czego mi brakuje :)

Anabelka ale konkretna piłeczkę mialas hihi, a po porodzie wow w ogóle ani śladu te 2 tyg po :))

Tili- super brzuszek, wygladasz kwitnaco muszę stwierdzic ;))

Kasoku akuku jak tam samopoczucie? :)

Edyta- nie jestem pewna ale chyba coś tam widzę, z tych testów same bladziochy, a kiedy robisz taki aptekowy??

Miciurko z apteki zrobie w sobotę lub niedzielę ;-)

A u nas skwar,mialam wyjść z małym ale teraz jest stanowczo za gorąco ,pozniej wyjdziemy ...za to juz posprzatalam i teraz odpoczywam :-)

Anabelko- ja ma zawsze twardą "głowke fiutka"( tak mi kojarzy) i przed @ tylko rowek sie rozchyla- otwiera. No ale sma już nie wiem. Okaże sie jutro. A co do testów to tej jednej rzeczy nie mogę obiecac ;-)

reklama
hej dziewczynki a ja za godzine się dowiem, czy mi zaloza karte ciąży, boze jak się boje,
Edytko po cichutku gratuluje, bo ja widze kreseczke i moja tez tak wygladala,
tili ale ladny zgrabny brzuszek, a wiadomo już kogo tam nosisz????
emalia nie podłamuje się ja tez w marcu kwietniu napisałam wam,ze trochę przestaje się angazowac w forum, bo bylam z leksza podlamana, ale zobaczysz będzie dobrze i moim zdaniem ciaza już jest :tak:
anabelko, pięknie ci brzuchol rosl, taka pileczka zgrabna, super fotki, tez bym chciała w 35 tc mieć taki brzuchol :tak:

a mnie glowa pobolewa i mdlosci mnie trzymają, pewnie za mało pije ale cholera nawet woda mnie odrzuca, jejciu ale się boje tej wizyty u gina, ale ...no nic wieczorkiem napisze, buzki ze słonecznych i upalnych katowic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry