reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- dziękuje za słowa otuchy i wiare że jednak nie koniec. Jutro decydujący dzień więc nie puszczać kciuków proszę. Nadzieja umiera ostatnia :-( Lepszego samopoczucia Ci życzę kochana :*

reklama
Kasoku daj znac jak po wizycie ...

Emalia ja wczoraj Ci pisalam ze kreski na ovu nie wychodza bez powodu ,a robilas go tez dzisiaj ??
Ja z checia tez bym siknela ,ale nie mam :zawstydzona/y:

A my juz po spacerku ,taki gorac ze wole w domku siedziec :tak:

j
karola może teraz będziemy w tym samym czasie się starać,bo widzę że masz początek okresu tak ? to jeśli Tobie ciut się wydłuży a ja będę miała fajnie krótki cykl to może i dni płodne trafią nam się w tym samym momencie :-)

a ty masz żywą krew czy brudzenie coś ala bordo-brąz ?

nie mam zielonego pojęcia kiedy mam się spodziewać owulacji, raz była w 22dc, a drugi raz w 33dc, raczej małoprawdopodobne by teraz byłą wcześniej, no chyba, że ziółka coś zdziałają :sorry:

do tej pory było brązowe plamienie, w pierwszy dzień rano, mocno chlupnęło, drugi dzień słabiej a dziś rano plamienie było już różowe. Pytałam Gina o to, powiedział, że w cyklach bezowulacyjnych tak może być bo nie ma się co złuszczać. Dzień pasował, charakterystyczny ból brzucha (skurcze macicy) więc zaznaczyłam jako początek nowego cyklu.

kasoku super wiadomości!!!!

miciurka leż, odpoczywaj, czy w Irlandii też takie upały?

emalia mocno trzymamy, nie puszczamy i czekamy na wieści!!!

anabelka proszę mi tu czarnowidztwa nie uprawiać (słowa mojego gina) ;-)
jak @ przybędzie to wtedy będzie dopiero wiadomo co i jak. Pamiętaj ja zachodzę po Tobie, więc jak Ty teraz nie zajdziesz to ja dopiero mam kolejną szansę we wrześniu, buuuu

Ostatnia edycja:
Edyta kup apteczny test ja na paskowym tez mialam taki cien , a popoludniu tego samego dnia na plytkowym ladna kreska.
Edyta specjalnie zdjecia wstawiam z tego samge dnia.
Paskowy rano
Plytkowy w poludnie jakos
te paskowe lipnie wychodza.

Kasoku czy tam juz widac glowke ??
Ja w 6 tyg. Nie mialam tak wyraznego widoku :-P
Jejku juz sie nie moge doczekac mojego isg, a to juz za niedlugo

Załączniki

• 2013-05-10 10.03.42.jpg
    2013-05-10 10.03.42.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 66
  • 2013-05-10 12.31.04.jpg
    2013-05-10 12.31.04.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Edytko ja mialam ten plytkowy widoczny a na paskowym nic nie bylo:szok: tego samego dnia
a ten paskowy 10 miu a plytkowy 25 miu
gdyby nie to ze mialam ten z tesco to bym myslala ze w ciazy nie jestem:tak:

Kasoku - slicznie!!!!!!! piekny maluszek i piekne cialko zolte:-) serduczko pika i wszystko cacy:tak: silna mocna ciaza:tak:

a ja jak zwykle padam:zawstydzona/y: mam sile tylko na to by isc spac.. wczoraj poszlam chyba po 20:sorry:

w ogole to mam ostatnio taka ochote na kanapke z bekonem:zawstydzona/y:
codziennie kupuje blt - pelnoziarnisty chlebek z salata i pomidorem i bekon
no normalnie to chyba moja ciazowa zachcianka
i kielbasa z grila albo podsmazona:zawstydzona/y: w chlebek i z pomidorkiem
jak nie zjem pozadnego miesa to chodze glodna:szok:
a czekolady to juz nie tknelam od chyba 3 miesiecy:eek: a przed ciaza batonik dziennie musialam opedzlowac
boze jak ta ciaza zmienia upodobania hehe:-D

a no i jak bylam u poloznej w poniedzialek to ona do mnie ze poniewaz termin mam na 28.11 to jestem w 16tyg i 4 dniu
czyli dzisiaj 16 tydz i 6 dzien
myslicie zeby zmienic suwaczek ?:sorry: bedzie mi razniej chyba, ze troszke dalej hehe:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry