reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Ale tu sie działo, jak mnie nie było moje pieseczki :D Ja żem była w kinie z mamunia i siostrunią na "Zmierzchu" W końcu wyszłam bez dzieci. Jupiiii. A tak mnie w kinie zmuliło ,że lepiej nie mówić. Witam nowe staraczki :) Trzymam kciuki za II kreseczki tym , które jutro odważą się nasiusiać :) Buziaczki i owocnej nocki moje kochane wariatki :)

wstawać wstawać!!!!

tiluchna? zdecydowałaś się na sikanie??? zdawaj relację!:-D

missiiss- racja lepiej uważaj:-D moja pierwsze wrażenie zrobiła dobre, ale potem pokazała swe prawdziwe oblicze:-D

aaa tiluchna- jakbyś się nudziła, wpadnij i do mnie posprzątać, dziękuję:-D

hej
Pandorka niecierpliwcze:-D;-)

wstalam rano
zrobilam sikanca
polozylam na bok
po 5 minutach podnioslam
jeden rzut okiem
1 kreska
wyrzucilam
nie bylo przygladania sie, gdybania, dawania pod swiatlo
wkrecilam sobie cos i tylko glupia z siebie robilam
co ja sie spodziewalam ze po 10 dniach od wyjecia spiralki zobacze 2 grube krechy?? hehe :eek:
nastepny test 21.11 i nie ma inaczej

polozylam sie do lozka najpierw wkurzona a pozniej zaczelam wyliczac wszystkie plusy nie zajscia w ciaze w tym cyklu i tak
2 antybiotyki
silny lek przeciwbolowy
ospa corki , mozliwa ospa syna
lot do polski
wizyta u dentysty i robienie zeba (przeswietlenia i znieczulenia)
w czwartek mam wizyte u gin wiec fajnie by bylo miec sprawdzone podwozie dokladnie

wiec, widzicie w sumie nawet lepiej by bylo gdyby tej ciazy nie bylo hehe
ostatni raz przytulanki byly w pon wiec mysle ze 21.11 bedzie musialobyc juz cos widac a jak nic nie bedzie to i tak wizyta u gin powinna rozwiazac sprawe

skonczylam z nakrecaniem siebie bo mi zycie ucieka :D

Najnowsze wiadomości z frontu: Mąż nie dał się wczoraj zbałamucić, jak się do niego dobierałam to mamrotał coś przez sen, coś w stylu "jutro.... jutro...." :eek:

tekst z rasowymi pieskami szaleńczo obsikującymi testy rozwalił mnie na lopatki :)

co do teściowej to moja jest "niewidzialna", nie wtrąca się w nic, nie kontroluje, nie dzwoni za często, nie nachodzi nas... Nic, nul. Powiem Wam, że aż momentami brakuje mi jakiegokolwiek zainteresowania z jej strony, bo mam wrażenie, że nas olewa wręcz...

Karola- powiem Ci szczerze,że liczłam na więcej. Chyba najsłabsza część ze wszystkich, aczkolwiek jestem zadowolona i nie żałuje wypadu . Tak po cichutki liczę ,że to fasolka. Strasznie mnie zamuliło i tylko patrzyłam na kubełek od popcornu mojej mamy, co by w razie wu jej wyrwać i sie schafcić doń :D Totalna masakra. Cyce mi się ciężkie zrobiły i mnie sutki poszczypują ,ąle może sie doszukuje. A ty jak tam kochana? Będziesz testowała? Mnie pojeb..... do tego stopnia ,że dzisiaj (19dc) test zrobiłam. Oczywiście dooopa :)

reklama
siema dziewczyny:)

a ja dzis nie wytrzymalam i nasiusialam i znowu jedna kreska, ale coz, bywa i tak. A noc mialam koszmarna, tak mnie brzuch bolal, uczucie jakby mnie co od srodka troche rozrywalo heh, ale moze to dlatego, ze ciagle mysle i mysle

zycie milego dzionka wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry