reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pandora teraz już rozumiem, no ale teraz już możecie, prawda? no to do dzieła ;)

limonka się będzie działo :tak: kiedy powinnaś dostać @?

dziewczyny, szkoda, że nie prowadzicie wykresów, tak to by było od razu wiadomo kiedy, która powinna dostać @, kiedy była owulka, jaka jest tempa itd.

reklama
Aj Tiluchna szkoda :-(ja mam 11 dc i to jest jak w morde strzelil owulka, zobaczymy...miesiac temu tez sie spinalam i produkowalam w tym czasie i ...nie koncze, bo tiluchna na sygnale do mnie przyjedzie z tym eliksirem :tak:

tiluchna- szkoda, ale jeszcze nie waidomo- pożyjemy zobaczymy:tak:

karola- racja, w poniedziałek kupie termometr i zacznę pomiary:tak: co prawda od 7 dc ale co tam:-D

kasoku
- ja nie wiem dlaczego, ale też tak mam, niby teraz miałabym ochotę ale jak przychodzi wieczór wolę się wyspać:-(
ale to przez ten mój brak;-) i nic nie poradzę:-( też mam problem z systematycznością ale zobaczymy- spróbuje:tak:

Ostatnia edycja:
Kasoku głowa do góry! w tamtym cyklu się nie udało co nie znaczy, że w tym ma być tak samo.

prędzej czy później się uda! masz już piękną, zdrową córę więc wiesz, że możesz mieć dzieci, pomyśl sobie, ze w gorszej sytuacji są dziewczyny które starają się pierwszy raz (ja na przykład) bo nie wiadomo czy wszystko jest z nami ok, czy możemy mieć dzieci, z może nie możemy zajść bo są jakieś problemy zdrowotne, kto wie.

no więc, nie ma dołowania się! ***** przesyłam gwiazdeczki Milky Way'a na poprawę humoru! buźka ;-)

Kurcze dziewczyny a mozecie mi napisac w jakie dni najlepiej jest przytulac sie co by z tego moglo cos wyjsc??? bo ja to juz wariuje i mysle ze moze jestem malo doksztalcona qrde;/ wiem dokladnie kiedy mam owu bo boli mnie brzych jak cholercia,szczegolnie w jeden dzien,tylko nie piszcie mi ze to wlasnie w ten najberdziej bolesny dzien mam kulminacje owu bo wtedy to tak boli ze nie ma szans na stosunek;/ wrrrr ale to wszystko jest:( a okresu dalej nie mam,qrde oby sie te testy mylily....ja w dodatku mieszkam w anglii wiec tu nie ma takich typowych ginow co by mnie porzadnie zbadal;/ wiec sama musze sobie radzic;/ale sie rozpisuje sorki;/

Oj karola gdybym mogla wsadzilabym wam wszystkim fasolke pod piers i byloby niepokalane poczecie :-D, wiem, ze mam juz corcie i ,ze moge miec dzieci, ale wiesz, spinam sie, bo moj gin wykryl mi miesniaka co prawda maly ,ale bedzie sobie tam rosl z czasem i boje sie, ze w pozniejszym czasie uniemozliwi mi zagniezdzenia zarodka, wiec mam malego stresika, ale my z Pandorka jestesmy zuch dziewczynki i damy rade, prawda pandorka????

Aj ja wszystko pozno za pozno planuje i sie decyduje i potem mam...

reklama
Witaj alinka u mnie cykle 25 i 11 mam owulke, pare dni wczesniej sprawdzam testami owu i zaczynam z mezem tak na dwa trzy dni wczesniej, co drugi dzien sie przytulac, czasami codziennie, ale jak dla mnie to za czesto:crazy:jednak sama widzisz juz dobija pol roku a tu nic, wiec tez czasami glupieje co jest:szok:tak samo robilam w pierwszym staraniu o corcie i pierwszy cykl i fasolka byla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry