reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola no to chyba Ci trza pogratulowac, bo ja taki owulacyjny mialam jak bylam z Matylda w ciazy, wiec ...ciaza (moim zdaniem ):-)

Co do patnosci, to niestety z dojazdem 60 zl za pelna h, ona ma brytyjski akcent, bo tam dlugo mieszkala, w ogole to ona jest ambasadorka swiata, lubie i cenie takich ludzi.

reklama
pandorka testowałam przedwczoraj czyli w 33dc i był negatyw.

heh, lubię takie komplementy, ********************* (te są z drugiej paczki) na jutro sobie odłóż :D

dziewczyny, miło się czyta to co piszecie ale nie napalam się bo równie dobrze mogą to być zawirowania hormonalne, które są badzo częste po odstawieniu tabletek anty.

kasoku 60 zł z dojazdem to nie jest dużo, u mnie w okolicy native speakerzy biorą minimum 100zł. (fajnie ma taki native, nie?) uff, to całe szczęście, że ma brytyjski akcent. Z jakiejś książeczki ją uczy czy tylko do niej mówi?

Ostatnia edycja:
karola-masz rację najgorzej jest się nastawić, wtedy rozczarowanie jest jeszcze większe, ale trzymam kciuki!! a przez te gwiazdki jeszcze mocniej:-D zamierzasz ponowić test?

pandorka ale mam nadzieję, że to nie jest tak, że lubisz mnie tylko i wyłącznie za gwiazdki, heh

mam niezły zapas testów więc może siknę sobie jutro z rana, ot tak z ciekawości bo jednak nie nastawiam się bo lepiej mieć niespodziankę niż się rozczarować.

kasoku pesymizm? nieeee, raczej chłodne podejście do tematu :)

eee, gdyby tak łatwo się zachodziło to już bym zaciążyła od razu po odstaiwieniu czyli we wrześniu lub najpóźniej w październiku.

karola ona przynosi ze siba mnostwo ksiazeczek, tablice, karty z literkami, zwierzatkami i cyferkami, za kazdym razem robi z nia cos innego, ale glownie rozmawia z nia, daje jej krotkie polecenia, licza, mowia alfabet, jestem bardzo zadowolona, pocieszylas mnie, bo myslalam, ze fortune jej co tydzien daje :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry