reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pandorka don't worry, gwiazdek jest tyle, że ze dwa wątki mogę obdzielić :)

*************** oto dzisiejsza porcja dla Ciebie, tylko nie zjedz wszystkich naraz, zostaw sobie coś na wieczór :-)

alina co do częstotliwości to ponoć najlepiej co dwa dni. Ja się próbowałam tego trzymać jak byłam w połowie cyklu, różnie to wychodziło, no ale chyba w tym cyklu nie zadziałało, (chociaż @ nadal nie ma). :eek:

reklama
Hej
umierm... Bola mnie pachwiny az do kostek masakra jakas chyba okres dostane choc ńie pamietam juz dawno jak to jest przed okresem ale inaczej mnie bolalo ale toni tak na okres bo na ciaze nigdy az tak mnie nie bolalo. Jutro 10 dni od owulki mini zrobie testa a jak bedzie ze lipa zrobie jeszcze raz we w poniedzialek i odkladam lutke.

Lece do dziecka mojego. Wpadne wieczorkiem ,
tiluhna
i jak powtarzalas testa ?

A ja znowu przy winku, rozmawialam jeszcze z moim M i powiedzial mi, ze wczoraj nawet mu sie chcialo bara bara, bo ja wreszcie nie mowilam juz czas mam owulke, dzisiaj trzeba to kiedy?? itp

siedze sobie w pokoju, obok mnie corcia i pani amerykanka (bardzo fajna babka) uczy matylde angielskiego i musze Wam rzec, ze matylda lapie ten jezyk , uff nauka nie pojdzie na marne :)

Kasoku - a wiesz, ze moze winko by mi dobrze zrobilo?

dzisiaj normalnie z kijem do mnie nie podchodz :wściekła/y:
i caaaaaly dzien bole okresowe :-(

Kasoku - podeslij Matylde kiedys to sie nauczy w trybie ekspresowym hehe zwlaszcza ze w wieku moich dzieciakow jest :tak:

Missiiss - tak, ten rano co byl jak dla mnie pelen negatyw ;-)

Alina - witaj:-)

tiluchna-heeej:) widze ze Ty tez Uk zamieszkujesz..qrde fajne to forum,w koncu mam sie do kogo odezwac w tych sprawach i poradzic;) kurde ja nadal nie mam okresu ,wszystko mnie boli,piersi to normalnie szokkk,wczoraj i przedwczoraj dziwny bol jajnika lewego i na okres co jakis czas bol,ale tak samo mialam 4 miechy temu jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem,normalnie czulam sie tak jakbym miala zaraz okres dostac ale nie dostalam:) niestety pocieszylam sie tylko 2 mies i dzidzius przestal rosnac:(:(:( a teraz kurde jeszcze bardziej pragne zostac mamusia i jeszcze nie umiem dac bardzo na luz,bo wszedzie dookola ciezarne,to w gronie przyjaciol to w pracy jakis wysyp normalnie...ahhhhhh

hej dziewczyny, caly czas mnie boli bruch, juz mam dosc tego bolu, i tak raz na godzine sikam, atest dzis negatywny wyszedl...juz zaczynam sie martwic, ze moze cos nie tak tam

Oj widzę ,że coraz więcej narzekań :) I doopa ze zbiorowego sikańca, bo coraz więcej dziewczyn już porobiło testy :) Ehhh my niecierpliwe staraczki :) U mnie jakieś takie brunatne lekko upławy się pojawiły.

Kasoku ile płacisz za godzinę tej Amerykance? (btw, nie wiem czemu ale nie lubię amerykańskiego akcentu....)

alina, chrobek do ja do Was dołączę, bo też mnie dziś brzuch boli do tego jestem mega zdezorientowana, jakieś 2 godziny poczułam, że coś mi dziwnie mokro się zrobiło, myślę, ocho, @ przyszła, idę do kibelka a tam @ nie ma, za to jest śluz- lekko mętny, rozciagliwy. :eek:

oto zdjęcie: (UWAGA, kto jest bardziej wrażliwy, nie klikać!) :-)

Zobacz załącznik 516224

czy któraś z bardziej doświadczonych forumowiczek (niż ja) może powiedzieć mi co oznacza taki śluz?

karola - moja kolezanka miala taki sluz w dzien miesiaczki i oczywiscie byla w ciazy :D wiec....no ale wiadomo nie ma co sie cieszyc za szybko;/ qrna ja nadal czekam na cokolwiek...nerwe mam taka od jakiegos czasu ze normalnie pms bym pwoeidziala jak nic,no i czekam i czekam ,cykle mam co 28-29 dni,jutro bedzie 30.Wiem dopiero jeden dzien no ale jak sie czlowiek tak staral to wrrrr nadzieja jest, i swiece robilam no i cuda wianki:angry: ta niepewnosc mnie dobija,no i te nieszczesne testy wychodzace negatywnie,caly czas mam nadzieje ze za wczesnie robilam.pewnie w nocy mnie juz zaleje i bedzie wszystko jasne;/:crazy:

reklama
kasoku- no pewnie!! damy radę!!:-D

karola- dzięki dzięki!!! normalnie jesteś moją ulubioną forumowiczką:tak: kiedy Ty kobieto test robiłaś?? trudno powiedzieć tak ze zdjęcia- zmacać bym musiała:-D ale wydaje mi się że taki miałam w obu ciążach....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry