reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

cześć dziewczyny

wysikałam się,zrobiłam test,negatywny oczywiście

starania na nowo,szkoda

kasoku fajny maluszek,mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza

tili u kasoku odpadają produkty mleczne ze względu na nietolerancję bo to by jej pogorszyło
dorzucę też by nie jeść jeszcze orzechów i cebuli :-)

reklama
cześć dziewczyny

wysikałam się,zrobiłam test,negatywny oczywiście

starania na nowo,szkoda

kasoku fajny maluszek,mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza

tili u kasoku odpadają produkty mleczne ze względu na nietolerancję bo to by jej pogorszyło
dorzucę też by nie jeść jeszcze orzechów i cebuli :-)

hmm a dleczego nie orzechy? orzeczy maja sporo blonnika i bardzo duzo witamin...

polecam tez siemie lniane :)

a co do nietorelancji laktozy to zapomnialam hmmm:dry: no to po prostu odpadaja produkty mleczne

ok lece do pracy

anabelka kurcze, negatyw?

a tempka jaka?

akuku ja czytam właśnie 3 część Greya, nie wiem ale jakoś mnie nie porwała tak jak 1 i 2 :eek:

u mnie dziś tempka hopsnęła :confused:

nie wiem czy to siła autosugestii czy rzeczywiście coś się zaczyna dziać po ziółkach ale wczoraj cały wieczór odzywał się mój lewy jajnik. Może pęcherzyk piękny rośnie! :-D

hmm a dleczego nie orzechy? orzeczy maja sporo blonnika i bardzo duzo witamin...

polecam tez siemie lniane :)

a co do nietorelancji laktozy to zapomnialam hmmm:dry: no to po prostu odpadaja produkty mleczne

ok lece do pracy

ale dobrze nie działają,skoro kasoku ma nietolerancje to nie powinna również jeść niczego co jest ciężko strawne bo zapewne przy nietolerancji jelita nie pracują tak jak powinny,bynajmniej jest tak u mnie i u mojego łobuza,a orzechy takie są ;-) ja mam zakaz ze względu na nietolerancję a Kuba ze względu na problemy jelitowe i alergie

co do białej mąki zgadzam się w 100% :-)
len też super sprawa-można kupić nawet w kapsułkach ,brałam je długo koszt jakieś 5 zł a i jelita lepiej zabezpieczone :-) Linimer NNKT

ja mojemu chciałam włączyć olej z kwasami omega 3,6,9 ale już tyle tego ma że się zastanawiam,bo na stałe ma 3 leki,teraz na kaszel bierze czwarty lek,do tego witaminy to już jest 5

No właśnie dziewczyny mojego męczy kaszel już ponad 2 tygodnie ! zaczęło się od tego zasranego sypania cićkami które latały na początku czerwca i zostało...jako ze to kaszel podawałam drosetux ale bierze go już długo i pora odstawić,jeden lek antyalergiczny bierze,ale pod kątem jelit...nie mogę mu włączyć allertec ani nic w tym stylu

karola ja mam obecnie 36,7 (ale dzisiaj mierzyłam o 4:40 a nie 5:30)
jak już Cię kuje jajnik to super,mnie w obecnym cyklu czułam jajnik już pod konie okresu i widzisz jaki super cykl 32 dniowy :-)

Ostatnia edycja:
heyy wybaczcie kobitki moje że sie nie odzywam ale jakos nie ma kiedy zawsze coś juz powoli tracę sily bo od mojego chłopa ciężko cokolwiek wyegzekwować ehh nosz szkoda gadac dobrze że juz do pracy nie chodze i główka przez to przestała boleć :) a poza tym troszke sie uspokoiłam z Frankiem byłam we wtorek u mojej powiedziała wytłumaczyła no i troszke uspokoiła ale jednak cos jest. Dobrze że tam w brzuszku hula cały czas już nawet mój czasami kładzie łapke i go tam czuje także super .:):)

słoneczko potrójne gratulacje hmm ja to bym chyba padła tam ale podziwiam odwagi naprawde :):);-);-)

u mnie czasami przechodzą myśli czy dam rade czy sobie poradze no i kurcze wypadało by cos juz zacząć kupować a tu ja nie mam nicccccccccccccc zero

witam sie w tym pieknym dniu ;)

wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu u poloznej
wszystko super, malemu bilo serduszko jak dzwon, ulozony glowka do dolu, dup..pka po lewej stronie a nozki pod zebrami:)))
wczoraj nawet wyczulam ze mial czkawke hihih

tili- no zapytalam sie poloznej o to parcie i bole itd. to ona mowi ze to wlasnie przez wage dziecka- narazie juz mi lepiej - juz moge chodzic powolutku no i poskarzylam sie na nerki to do badania mocz mi wzieli i to na tyle

karola- no o dziwo jest tutaj ladnie moze nie az tak jak w pl ponoc kolezanka ktora wracala z pl mowila mi ze u nich 30 st bylo :), tutaj tez dosyc ladnie, ale zalezy czy wieje czy nie bo ja blisko wody jestem i gor wiec tu zawsze troszke zimniej - ale nie narzekam :-)- a z tymi herbatkami to ile ich pijesz bo juz nawet nie pamietam to bylo 1 dziennie czy wiecej-bo juz nie pamietam;)? co do jajnika albo placebo - albo dobry znak ;))), ciekawe jak to wyjdzie na monitoringu co ci lekarz powie..

u mnie nastepna wizyta za 2 tyg gp, za 4 tyg szpital- i potem jeszcze sie lapie na usg za friko zeby sprawdzic ulozenie dziecka

kasoku- gratuluje, super fotka slicznie widac ! a luteine odstawiasz czy nie?

emalia- 3 mam kciuki za ciebie mam nadzieje ze ci sie uda! nie trac wiary!!

edyta- czekam na twoj tescik - a tak w ogole to ja edyta jestem nie wiem -czy wiecie ;P heheh

edit:
az musialam sie cofnac iles stron zeby przeczytac na wlasne oczy ;)) - SLONECZKO - POTROJNE GRATULACJE!!!! :*:* trzymajcie sie - no ale z tym szokiem to sie nie dziwie - bedzie pelna chatka u was troche was czeka niejako wyzwanie z 3 maluchow na raz ale dacie rade!!!! :)- jeszcze raz gratulacje i odpoczywaj duuuzooo!!
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
hej, ja dzisiaj wymiękam, muli i slabo, no niestety mleko u mnie odpada jakos sobie ta diete zmodyfikuje ale dzięki tili,
anabelko przykro mi z powodu negatywa, moja Matyska kaszle z przerwami już miesiąc,
a mnie ta pogoda wykończy i zawirowania hormonalne tez, leb mnie boli, serce zapieprza, sapie dysze aj szkoda gadac.

Witam w ten pochmurny dzien ,wczoraj było tak cieplutko a dzisiaj....szkoda gadać :zawstydzona/y:

Anabelko moze test jest negatywny ale nie oznacza to braku ciazy :-p
Dzisiaj natrafilam na ciekawa historię,dziewczyna miała plamienia dzien czy dwa przed terminem @ ktory to miała dostac 24 kwietnia ,plamienie trwało 3 dni,zaniepokojona zrobiła test ale był neg,po czym @ nadal nie przychodziła ...robiła kolejne testy i nic ,w koncu ostatni ktory zrobiła 25 maja był pozytywny :dry:
Wiec jak widać testy byly neg a jednak ciaza była :tak:

Limonko fajnie ze zagladasz,juz czas zacząć kompletowac wyprawke dla synka ;-)

Miciurko nie wiem jak Ty ale ja bardzo lubię swoje imie :-)

Kasoku duzo wypoczywaj,pewnie u was upały wiec ciezko o dobre samopoczucie...ale dasz radę
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
edyta- no ja tez :)- tutaj jestem Edith - hhaha nikt takiego imienia nie ma - a irlandczycy mowili ze tutaj to takie imie z przed lattttt- ale oryginalnie mialam byc sandra - ale w ostatnim momencie mnie zmienili :) ciekawe czy u mnie tez tak bedzie ze popatrze na dziecko i zmienie imie w ostatniej sekundzie :-)

kasoku- no trzymaj sie z tym muleniem i mdlosciami :)- a coli lyczka probowalas ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry