witam sie w tym pieknym dniu
wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu u poloznej
wszystko super, malemu bilo serduszko jak dzwon, ulozony glowka do dolu, dup..pka po lewej stronie a nozki pod zebrami

))
wczoraj nawet wyczulam ze mial czkawke hihih
tili- no zapytalam sie poloznej o to parcie i bole itd. to ona mowi ze to wlasnie przez wage dziecka- narazie juz mi lepiej - juz moge chodzic powolutku no i poskarzylam sie na nerki to do badania mocz mi wzieli i to na tyle
karola- no o dziwo jest tutaj ladnie moze nie az tak jak w pl ponoc kolezanka ktora wracala z pl mowila mi ze u nich 30 st bylo

, tutaj tez dosyc ladnie, ale zalezy czy wieje czy nie bo ja blisko wody jestem i gor wiec tu zawsze troszke zimniej - ale nie narzekam :-)- a z tymi herbatkami to ile ich pijesz bo juz nawet nie pamietam to bylo 1 dziennie czy wiecej-bo juz nie pamietam

? co do jajnika albo placebo - albo dobry znak

)), ciekawe jak to wyjdzie na monitoringu co ci lekarz powie..
u mnie nastepna wizyta za 2 tyg gp, za 4 tyg szpital- i potem jeszcze sie lapie na usg za friko zeby sprawdzic ulozenie dziecka
kasoku- gratuluje, super fotka slicznie widac ! a luteine odstawiasz czy nie?
emalia- 3 mam kciuki za ciebie mam nadzieje ze ci sie uda! nie trac wiary!!
edyta- czekam na twoj tescik - a tak w ogole to ja edyta jestem nie wiem -czy wiecie ;P heheh
edit:
az musialam sie cofnac iles stron zeby przeczytac na wlasne oczy

) - SLONECZKO - POTROJNE GRATULACJE!!!! :*:* trzymajcie sie - no ale z tym szokiem to sie nie dziwie - bedzie pelna chatka u was troche was czeka niejako wyzwanie z 3 maluchow na raz ale dacie rade!!!!

- jeszcze raz gratulacje i odpoczywaj duuuzooo!!
pozdrawiam