reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

a z tymi herbatkami to ile ich pijesz bo juz nawet nie pamietam to bylo 1 dziennie czy wiecej-bo juz nie pamietam;)? co do jajnika albo placebo - albo dobry znak ;))), ciekawe jak to wyjdzie na monitoringu co ci lekarz powie..

piję raz dziennie, wieczorem, przed snem takie zalecenia powtarzają się w necie. Minus jest taki, że muszę wstawać w nocy na sikanko :sorry2:

sama jestem bardzo ciekawa co to będzie się działo w tym cyklu :tak:

kasoku ale Ty piękna jesteś!!! wow, na serio, cudowne zdjęcie!!! i proszę mi tu czasem nie negować bo ja znam się na fotografii i wyszłaś jak modelka! :tak:

emalia nie smuć się proszę!!!!

reklama
Karola a mi sie podobala kazda czesc :-) I chcialabym wiecej hehe.
Jedyne co mi sie nie podobalo to ze przeskoczyli az 2 lata a nawet wiecej .
Ja lubie takie ksiazki :-)
Podobalo mi sje w tej 3 czesci jak on postrzegal ja jak weszla do noego I szkoda ze nie ma tego jak on ja postrzegal pozniej :-P
Ogolni fajnie mi sie czytalo :-)

Emalia przykro mi kochana, jejku nawet nie potrafie sie postawic w twojej sytuacji :-(

Anabelka nie ma @jest nadzieja. Ale trzymam kciuki za teraz I za nastepny cykl.

Edyta a Ty robilas juz tescik ??

Miciurka fajnie ze maly juz obrucony :-)
Tutaj nie robia usg juz przed porodem :/:/
Ostatnie w 20 tyg ciazy.

Limonka nie martw sie bedzie dobrze !

Kasoku wiem co czujesz :-P

Tilli milego dnia w pracy. Kiedy masz usg ?

Ja jeszcze nie dostalam listu z terminem usg ...

Moja kol. Z pracy ma termin porodu na 15 stycznia a ja miedzy 15 a 17 hehe.

akuku ja czekam na film!!!!!!

widziałaś nieoficjalne trailery? jest tego full na youtubie ale ten jest zdecydowanie moim ulubionym :-D

Fifty Shades Of Grey - Unofficial Trailer 2012 [HD] - YouTube

enjoy!

ps. moim zdaniem Matt Bomer pasuje na Christiana jak ulał.

spadam na Radę Pedagogiczną, wrócę pewnie za jakieś 3-4 godziny, i niech mi ktoś powie, że nauczyciele pracują 18 h tygodniowo, osttanio w badaniu wyszło, że pracują ok 47 h ale moim zdaniem to więcej! no ale opinia publiczna słyszy ciągle o 18 godzinnym tygodniu pracy i nic dziwnego, że potem ludzie psy wieszają na nauczycielach, że nic nie robią a kasa leci. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Losz matko poraz pierwszy od dawna się zaczerwieniłam jak przeczytałam co Karola napisala, kochanie dziekuje za mile słowa, to mnie podbudowalas, bo już myslalam,ze najstarsza tu jestem i...no wiecie, ale jak tak patrze na swój avatarek, to nie wyglądam tak jak się czuje, i chwala bogu, nadrabiam wyglądem :)

Emalia wiem, co czujesz, wscieklosc, zrezygnowanie, przygnębienie i u mnie jeszcze przerażenie się pojawioalo i myśli, ze już nigdy, przenigdy,m ale zobaczysz, doczekasz się, może idz do ginka i może musisz się troszkę podrasować????będzie ok,
Miciurko cole pije ale mało ,bo mi pikawa szaleje teraz, a co do twojego maluszka bardzo dobrze,ze się ulozyl glowka w dol, to już polowa sukcesu :)

no a u nas hica jak na Saharze, ja zdycham ,wiatrak chodzia, a tu trzeba z Matyska na plac zabaw, op matko...
a ja odstawiłam luteinę i mdlosci lżejsze, ale cholercia boje się troszkę żeby nie plamic ...

kasoku no napisałam to co od razu przyszło mi do głowy jak zobaczyłam ten nowy avatar, muszą przyznać, że jest najlepszy z dotychczasowych, na tamtych też ładnie wyglądałaś ale tu normalnie bomba!

anabelka a może jeszcze jest jakiś cień szansy, że @ nie przyjdzie jutro :confused:

akuku na razie o filmie nic nie słyszałam, to są trailery nieoficjalne, ale mam nadzieję, że film będzie niedługo, ja to chyba pierwsza w kinie będę siedzieć.

kto Ci najbardziej pasuje na Christiana? typy, które krążą w necie to:

Christian Grey – kandydaci. | 50 TWARZY GREYA (I), Ciemniejsza strona Greya (II), Nowe oblicze Greya (III).

moim faworytem jest oczywiście Matt Bomer :-D a na drugim miejscu jest Ian Somerhalder. Mniej więcej jakoś tak sobie wyobrażałam Christiana jak czytałam I część :-)

hej musze cos powiedziec bo nie wytrzymam:-D:-D

w sobote mam USG!!!!:-D na 14.40 trzymajcie kciuki :*

jutro mamy rocznice slubu i jako prezent wybralam sobie usg:tak: to specjalny scan na poznanie plci wiec nie moga odeslac ;-)

reklama
tiluchna ale faaajny prezent!!! to w sobotę będzie wiadomo kto tam mieszka w brzuszku????

oo, to jak wrócę z wizyty u Gina to koniecznie muszę zajrzeć :tak:

yyyy.... ale o 14.40 polskiego czasu czy angielskiego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry