reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku na razie o filmie nic nie słyszałam, to są trailery nieoficjalne, ale mam nadzieję, że film będzie niedługo, ja to chyba pierwsza w kinie będę siedzieć.

kto Ci najbardziej pasuje na Christiana? typy, które krążą w necie to:

Christian Grey – kandydaci. | 50 TWARZY GREYA (I), Ciemniejsza strona Greya (II), Nowe oblicze Greya (III).

moim faworytem jest oczywiście Matt Bomer :-D a na drugim miejscu jest Ian Somerhalder. Mniej więcej jakoś tak sobie wyobrażałam Christiana jak czytałam I część :-)

Mat Boomer oczywiscie :-)
Mam nadzieje ze film dobrze zrobia i nie zmienia zbyt duzo.

Ma byc w kinach w lato 2014 :/:/ dopiero ale to w.pl moze w uk bedzie szybciej.

Tilluchna ja juz Ci gratulowalam i trzymam mocno kciukaski :-)
Ja obstawiam u Ciebie core , ale wiadomo zdrowko najwazniejsze :-)

reklama
Ma byc w kinach w lato 2014 :/:/ dopiero ale to w.pl moze w uk bedzie szybciej.

to ja polecę do Anglii na premierę :-D

w sumie chciałabym wreszcie zebrać się i odwiedzić "stare śmieci" w Anglii. Zobaczymy, może uda się w tym roku.

tili ja mam na 15.30 czyli mamy wizyty w tym samym czasie, hehe

będę myśleć o Tobie!

Ostatnia edycja:
tili mieszkałam w Coventry i chciałabym odwiedzić to miasteczko, zobaczyć co tam się pozmieniało przez te 7 lat. Z dużym sentymentem wspominam swój pobyt tam. Czułam się jak w domu, autentycznie, nigdy bym się nie spodziewała, że tak dobrze odnajdę się w Anglii.

ale w sumie chciałabym pokazać M. miejsca, które sama zwiedziłam, Birmingham, Londyn, Oxford, Gloucester, Blackpool, chciałabym, żeby zobaczył Stonehenge bo na mnie zrobiło duże wrażenie, ogólnie pobyt w Anglii mocno wrył mi się w pamięć bo wreszcie zobaczyłam na żywo te wszystkie rzeczy i miejsca o których musiałam się tyle uczyć na studiach :-D

moim marzeniem jest znów spotkać się z ludźmi, których tam poznałam, niestety minęło już sporo czasu i nie mam z nimi żadnego kontaktu, teraz to już nawet nie pamiętam ich nazwisk, próbowałam szukać jakoś na FB ale bez skutku :-( to byli (są) wspaniali ludzie. Do tego stopnia ich polubiłam i miło ich wspominam, zwłaszcza jedną dziewczynę, że gdybym miała córkę i M. nie miał by nic przeciwko zagranicznym imionom to dałabym jej na imię tak jak miała ta moja kumpela czyli Emma. :tak:

bardzo się polubiłyśmy, pracowałam w kawiarni i nawet jak musiałyśmy z Emmą sprzątać przed zamknięciem to miałyśmy taki ubaw, że szok, taka z niej rozrywkowa i zabawna dziewczyna była.

wiecie co, często wpominam do M. że w Anglii pracowałam ciężko, bo to było jednak 8 h non stop na nogach, noszenie, podawanie, zmywanie, stanie na kasie itp rzeczy, które robi się w restauracji ale z przyjemnością wstawałam codziennie o 6 rano i szłam z uśmiechem na twarzy do pracy. Ba! ja nawet jak miałam day off to i tak szłam do pracy, powłóczyłam się ciut po mieście z aparatem, pocykałam ale nudziło mi się i szłam do pracy, chociaż by po to by zobaczyć się z tymi ludźmi, pogadać chwilkę, pożartować.

porównując moją obecną pracę to jest lajcik, w sensie, że pracuję krócej i lżej ale atmosfera w szkole jest taka, że masakra, codziennie z trudem zwlekam się z łózka i tam idę, wrrr...

z perspektywy czasu 100000000 razy wolałam znów pracować w Anglii, nawet ciężko niż tutaj z tymi ludźmi i w takiej atmosferze :-(

Ostatnia edycja:
Tili jaki fajny prezent sobie wybralas ,w sobotę bedziemy trzymać kciuki aby dzidzia pokazała co tam ma pomiędzy nogami :-)

Karola za Ciebie tez kciuki zaciskam..tylko nie wiem jak bede funkcjonować do soboty ,bo kciuki zacisnelam i rąk brakuje :-p

Emalko kochana ,nie wiem jak mam Cię pocieszyć ...brak słów :-(

Akuku dzisiaj nie robiłam testu .

Mialam do Krowki wysłać esa ale wiadomość mi sie skasowala i nie mam jej num :zawstydzona/y:

Kasoku promieniejesz slonce....:tak:

Karola ale w Stonehenge są same kamienie :-D

Ostatnia edycja:
Karola - no Coventry 40 min ode mnie wiec wiesz.. kawka bedzie nastawiona:-D Birmingham jeszcze blizej :-p

Emilko - az sie cofnelam bo nie doczytalam:zawstydzona/y: kochana... ja nie wiem co Ci poradzic... tak mi przykro ze te testy tak sie bawia z Toba w kotka i myszke:-( nie rozumiem...

Kasoku - na zdjeciu wygladasz slicznie :tak:

Edytko hehe lol padlam

reklama
edyta ale jakie fajne te kamienie, hehe, oj tam oj tam, kasa nieważna, ale za to jaka byłam szczęśliwa jako poczatkujący fotograf amator, nie każdy może mieć ujęcia Stonehenge o zachodzie słońca :-D

trzymaj, trzymaj, jak coś to masz wymówkę, że nie możesz nic robić w domu bo musisz kciuki trzymać :-p

tili no nie gadaj! masz tak blisko do Cov? no nieeee, jak uda mi się tam wybrać to wbijam się na kawkę na bank!!!!!

kurde, tak długo edytowałam i opisywałam mój pobyt w Anglii, że już zdążyłyście kilka postów machnąć :sorry2:

oto jedno z moich ulubionych zdjęć z UK.

http://takietamzdjecia.blox.pl/resource/BW.jpg

poznajecie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry