reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola to wiesz pisz wczesniej kiedy bedziesz do tilli jechac to przylece !! Hehe.

To ja tez kciuki bede trzymac :-)

Edyta a jutro testujesz ??

Karola nie moge otworzyc tego zejecia :/:/

edyta no nie mogę, to nie ma bata, teraz to koniecznie muszę lecieć do Anglii, pal licho zwiedzanie, musze spotać się z Tobą, z Tili i z Akuku !!!!

teraz to będzie mój priorytet!!!

ps. w moim poprzednim poście macie mini zagadkę fotograficzną :-p

a to kolejne z moich ulubionych zdjęć (na stronę techniczną nie patrzcie bo to były dopiero moje początki przygody z aparatem)

http://takietamzdjecia.blox.pl/resource/na_dachu.jpg

Ostatnia edycja:
dziekuje dziewczynki za komplememty :)
tili zycze aby była kobtka, ale przede wszystkim ma być zdrowiutkie,
Karola ja 10 lat temu bylam w Oxfordzie na trzy miesiące pojechałam, do poki mieszkałam w akademiku pobyt tam mi się podobal, miasto cudowne, ludzie rozni, natomiast jak na dwa miesiące musiałam się przenieść się do hostow, o maytko co za chamy, przede wszystkim jak do nich przyjechałam zaczeli mi tlumaczyc co to jest żelazko i czajnik bezprzewodowy, po drugie wyliczali mnie ze wszystkiego nawet z ilości bananow ,które zjadłam, po trzecie myśleli,ze praga jest stolica polski, aLE TO NA MARGINESIE, po protu zle trafiłam, probowalam zmienić lokum, ale nie dalo się, wiec meczylam się z tymi cholerami wrednymi,m oczywiście w domu pelno statuetek kotow i poduszeczek, bindzibolkow i smiesznosci, w mini ogródku cmentarzysko dla koteckow. aj nie przekreślam anglii, ale ja po prostu fatalnie trafiłam...

BW.jpg

zdjęcie konkursowe :tak:

kasoku no też racja, zależy gdzie i na kogo się trafi, ja miałam to szczęście, że trafiłam na cudownych ludzi, nic ale to nic przykrego mnie tam nie spotkało, pewnie dlatego tak mnie nosi by tam wrócić, nawet i na dłużej :-p

Załączniki

• BW.jpg
    BW.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry