reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku widocznie tak dzialala luteina bo to nie jest zbieg okolicznosci. Nie doszukuj sie niczego.

Ja jednego dnia mam mdlosci masakra a drugiego jest spoko.
Jedyne co to czuje sie mega pelna. Ale to dobrze bo zjadam tylko sniadanie i obiad i mniejsze porcje.

reklama
Hej

Kasoku ja słyszałam ze lutka powoduje zle samopoczucie,nie martw sie ze nie masz teraz mdłości tylko powinnas sie cieszyć....byłaś na usg i z fasolka jest wszystko ok :tak:

Robiłam test,kreska jest mocniejsza niz ostatnio ( jest taka sama jak z najstarszym mialam) ale jeszcze jest jasniutka ...niestety zdjęcia nie mam bo maz niespodziewanie wszedł do łazienki i go zgniotlam:zawstydzona/y: a wczoraj jak wrócił z pracy znalazł ostatni test co robiłam i sie pyta co to za test?...a ja udając głupia - a jaki ? No ten i mi pokazuje- a ja aaaa ten to mój stary ovu :zawstydzona/y: chyba uwierzył :-D

edyta ale czaaaaad!!!!

no proszę, ale się porobiło, edytka Ty to taka cicha woda, my tu wykresy prowadzimy, rozkładamy każdą tempkę na czynniki pierwsze, konsultujemy się, czy śluz jest wystarczająco dobry, szalejemy jednym słowem a Ty siła spokoju i opanowania no i bach, II krechy!!!!

wychodzi na to, że lajtowe podejście do sprawy jest o niebo lepsze!

a ja tam po cichutku gratuluje, przecież mąż nie usłyszy, hehe :-D

kiedy masz zamiar oznajmić mu radosną nowinę?

emalia no widzę, że u Ciebie @ nie przyszła, za to tempka poszła w górę! widzisz, nie ma się co zamartwaić i łapać doła, że się nie udało. Mówię Ci, udało się i wszystko będzie dobrze! Głowa do góry!!!

Ja pierdziu ja pierdziu ja pierdziu:-D:-D:-D
no to sobie nie popijesz na wakacjach:-D:-D
dobra buzia na klodke i nic juz nie mowie
ale numer!!! hehe

Maz to bedzie w szoku tak jak ja teraz :zawstydzona/y: staranka miały byc po wakacjach a tu bachhhhh...bez staranek bedzie dzidzia ( chyba ) :-D mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze,bo czasami mam delikatne plamienia ( tak jak w ostatniej ciazy )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry