reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

cześć dziewczynki,potem Was nadrobię bo nie mam czasu hehe
ja już wczoraj miałam skurcze i lekko różowy śluz,a dzisiaj temperatura spadła i dostałam normalnego okresu,więc zaczynam starania na nowo

kurde 35 stopni dzisiaj masakra

reklama
:cool:
Edyta a kiedy zrobisz w niedziele??
:D

Myślę ze tak,mam nadzieję ze mezus bedzie pracował i wyjdzie rano :-)
A jak bedzie ladna pogoda to wyśle dzieci do parku i pojadę kupic buciki :tak:

Anabelko szkoda ze sie nie udalo,z drugiej strony jak malpiszon przyszedł,niedługo będziesz mogła zacząć staranka ,aby tym razem sie udalo ;-)

Oj Edytko Edytko :-) ja bym nie mogla niezatestowac :-P hehe
Ale w sumie juz pozytywny jest, wiec tymbardziej chcialabym szybko m powiedziec. Ojj potrafisz utrzymac tajemnice :-)
Ja bym nie dala rady :-P

Wlasnie zjadlam pol swojego obiadu, ryz z jablkami bo chce dzieci od razu po przedszkolu na plac zabaw wziasc. Alex zjadl lunch w przedszkolu i raczej nie chce mu sie jesc od razu po przedszkolu, a Viki wlasnie zjadl ze mna ale tez malo zjadl bo juz owocami sie najadl :-P

u nas taka pogoda pochmurna ze najlepiej bym spac poszla :/
Ehh. Oby nie padalo, bo ze spaceru nici.

kasoku- super avatarek - strasznie mlodo wygladasz, dala bym ci z 27-28 lat max, fajnie ze mdlosci troche ustaly- zjedz cos porzadniejszego niz owoce to nie bedzie cie tak czyscic ;)))

akuku- wiesz co ja mam tylko dlatego to darmowe usg bo to moje pierwsze dziecko i tu jest jakis program GENESIS sie na zazywa - robia jakies badania i po prostu mozesz sie zglosic dostaniesz darmowe usg a oni cos tam robia jakas ankiete nie wiem o co dokladnie kaman, a smiesznie masz ze termin podobnie zkolezanka z pracy ja mam podobnie ale z kuzynka - czasem gadam z nia na fb czy juz jest gotowa ihihi ona ma termin na 15 a ja 17 sierpnia :) i w sumie tez jest w moim wieku bynajmniej moj maly bedzie sie mial z kim pobawic :D hehe

karola- fajnie ze wspominasz swoja prace w anglii tak milo!! hihi bo ja to od swojej to uciekalam jak najdalej - i teraz tak sie ciesze ze mnie tam nie ma ze az mnie radosc rozpiera :D - ale widzisz wszystko zalezy od ludzi z ktorymi sie pracuje a nie gdzie sie jest wiec - sobie wyobraz jakie towarzystwo u mnie w pracy bylo hahah ;-)

nie no jak to nie masz nikogo w dwupaku na sesje fotograficzna - ja chetnie !! :-p kombinowalam z fotografem ale tutaj chca taki hajc za to ze szok nawet nie wiedzialam ze to taki drogi gips, wiec przyjezdzaj do mnie kochana :-D hahah:zawstydzona/y: nie wiem dla mnie to cenna pamiatka - wlasnie bede kombinowac jak tu sobie samej porobic kilka fajnych ujec - bo juz niewiele z tego brzuszka sie pociesze - za niedlugo rodze - ale bynajmniej potem bede sie cieszyc z synka :-),
no strasznie jestem ciekawa co u Ciebie monitoring wykaze ! i co lekarz powie wiec trzymam kciuki za wiz.

tili- no to juz mowie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!! ja czekam w takim razie na posta kto tam u Ciebie sie zadomowil :D - wiesz co ostatnio w sumie zwatpilam ze to bedzie corka i chyba mysle ze jednak syn - no ale okaze sie juz zaraz:tak: super!!!

edyta- wow ale super niespodzianka - no to w weekend tez czekam na fotke testu z porzadna krecha - i maz sie ostro zaskoczy - hihih - no i niezle ''bajerujesz'' z tym ze tamten test to byl owu a nie ciazowy - ciekawe czy sie domysli/ł czy nie :-D

emalia- jeszcze czekaj kochana - widze ze tempka skoczyla - mam nadz. ze jeszcze cos z tego wyjdzie!

anabelka- no trudno, co zrobic - 3 mam kciuki za ten cykl !!

a co do mnie to sie ciesze ze maly juz lezy jak powinien :), straszna wiercipieta z niego - ostatnio nie spal wiekszosc nocy i wieszosc dnia - wiec az sie przestraszylam jak to bedzie jak sie urodzi hehehe, bede zombie :-D mam nadzieje ze bedzie chcial spac a nie wariowac tylko hahahahh, no i 28 zaczynam moje zajecia w szkole rodzenia - ciekawe jak to bedzie :)....

w ogole miala do mnie siostra przyjechac z jej corka ale chyba nie przyjada bo cos im wypadlo wiec lipa chyba bede sama cala wiekszosc ciazy bo tomek duzo pracuje;/ - a szkoda bo z checia bym pogadala i spedzila czas z sis itd tak to calymi dniami sama siedze i juz glupieje w tej chacie sama - nawet w sumie mi sie sprzatac nie chce doslownie bo ciagle to samo robie w tym domu - wrrr....
u was pewnie goraco- u mnie nie az tak - w sumie w sweterku siedzie heheh - wiec pewnie to lepiej na ciaze ze nie musze sie tak meczyc w duchote :)

miciurka jak mi dasz jakieś namiary na tani nocleg gdzieś niedaleko Ciebie to chętnie wpadnę, w Irlandii jeszcze nigdy nie byłam :zawstydzona/y:

u nas taki skwar, że szok!!!!

porozbierani prawie do naga chodzimy, hmm, no i przez to roznegliżowanie nasz naszło i ten tego :-p :zawstydzona/y:

anabelka przykro mi, że się nie udało... ale w sumie teraz owu będziesz miała za jakieś 2 tygodnie, ja pewnie owu będę miała późno więc może nawet zgramy się razem w czasie :tak:

akuku narobiłaś mi smaka na ryż z jabłkami :tak:

edyta podziwiam opanowanie! ja też tak kiedyś planowałam, że jak zajdę to nie powiem M. tylko właśnie kupie buciki czy skarpeteczki i mu zapakuje razem z testem, ale teraz gdyby się wreszcie udało to chyba będę wrzeszczeć z łazienki tak, że mnie sąsiedzi usłyszą :-D

Ostatnia edycja:
Akuku,Karola musze byc opanowana bo kiedys tak sobie zaplanowalam ze mu przekaze w delikatny sposob ,z reszta w poprzedniej ciazy tak sobie planowalam ale nie wyszlo ,a to dlatego ze przez miesiac bylo u nas przytulanek bo moj brat do nas przyjechal i nie bylo nawet jak,moj brat wyjechal a ja w ciazy bylam i jak zrobilam test to krzyczalam z ubikacji w ciazy jestem !!!! a moj sie w tym czasie byl w wannie ...kurcze myslalam ze sie utopi :-D:-D dlatego teraz to bedzie przekazane w spokoju i opanowaniu jak przystalo na starszych ludzi :-p

Mam prosbe do dziewczyn ktore mam na facebooku ...prosze nie wspominajcie nic o ciazy na moim profilu bo narazie nie chce nic nikomu mowic ;-)z reszta chyba dowiedza sie dopiero po porodzie ,dzieki

Ostatnia edycja:
Edyta ja to bym nawet na taki pomysl nie wpadla zeby komus na facebooku gratulowac, no chyba ze ten ktos sam wstawil posta czy zdjecie z usg...
A mi wlasnie kolezanka napisala na fejscie cos typu, : jeszcze raz gratuluje i dbaj o siebie czy o was ?? Jakos tak.
No i jak sie spytalam po co na fejsie pisala...to powiedziala ze myslala ze to nie tajemnica :/ ..no moze nie tajemnica ale to byl 6 tydz. Zreszta mam znajomych, dalszych znajomych I wolalabym sama informowac albo wcale ehh.
Ale niektorzy nie rozumieja takich rzeczy:-(

Czyli w ostatnia ciaze zaszlas podobnie do mnie ...u nas tez byl brat I byly bzyki ale tylko orzed przyjazdem brata a potem tydzien nic hehe
Czyli mowisz ze masz 2 wpadke kontrolowana ?? Hehehe

Miciurka a to Ty nie wiesz ze Karola to facet ?? Hahahahaha
ale jaka ma znajomosc na tematy o splodzeniu dziecka :-)
Ale nie martw sie Ty nie jest atrakcyjna bo akurat bobo w brzuchu hahahah wiec jest sznsa ze bedzie robic tylko zdjecia :-)

reklama
Akuku a no wpadka ,i zobaczcie nie myslalam ze sie staram tylko przytulalam sie kiedy mialam ochote i bachhh moja iskierka sie pojawila :tak:

Dziewczyny moj maz od kilku dni sie pyta czy ide na solarium bo ja tak srednio 2 razy w tyg chodzilam a teraz niccccc :-D ale mu powiedzialam ze mam jeszcze @ wiec mam spokoj :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry