kasoku- super avatarek - strasznie mlodo wygladasz, dala bym ci z 27-28 lat max, fajnie ze mdlosci troche ustaly- zjedz cos porzadniejszego niz owoce to nie bedzie cie tak czyscic

))
akuku- wiesz co ja mam tylko dlatego to darmowe usg bo to moje pierwsze dziecko i tu jest jakis program GENESIS sie na zazywa - robia jakies badania i po prostu mozesz sie zglosic dostaniesz darmowe usg a oni cos tam robia jakas ankiete nie wiem o co dokladnie kaman, a smiesznie masz ze termin podobnie zkolezanka z pracy ja mam podobnie ale z kuzynka - czasem gadam z nia na fb czy juz jest gotowa ihihi ona ma termin na 15 a ja 17 sierpnia

i w sumie tez jest w moim wieku bynajmniej moj maly bedzie sie mial z kim pobawic

hehe
karola- fajnie ze wspominasz swoja prace w anglii tak milo!! hihi bo ja to od swojej to uciekalam jak najdalej - i teraz tak sie ciesze ze mnie tam nie ma ze az mnie radosc rozpiera

- ale widzisz wszystko zalezy od ludzi z ktorymi sie pracuje a nie gdzie sie jest wiec - sobie wyobraz jakie towarzystwo u mnie w pracy bylo hahah ;-)
nie no jak to nie masz nikogo w dwupaku na sesje fotograficzna - ja chetnie !!

kombinowalam z fotografem ale tutaj chca taki hajc za to ze szok nawet nie wiedzialam ze to taki drogi gips, wiec przyjezdzaj do mnie kochana

hahah

nie wiem dla mnie to cenna pamiatka - wlasnie bede kombinowac jak tu sobie samej porobic kilka fajnych ujec - bo juz niewiele z tego brzuszka sie pociesze - za niedlugo rodze - ale bynajmniej potem bede sie cieszyc z synka :-),
no strasznie jestem ciekawa co u Ciebie monitoring wykaze ! i co lekarz powie wiec trzymam kciuki za wiz.
tili- no to juz mowie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!! ja czekam w takim razie na posta kto tam u Ciebie sie zadomowil

- wiesz co ostatnio w sumie zwatpilam ze to bedzie corka i chyba mysle ze jednak syn - no ale okaze sie juz zaraz

super!!!
edyta- wow ale super niespodzianka - no to w weekend tez czekam na fotke testu z porzadna krecha - i maz sie ostro zaskoczy - hihih - no i niezle ''bajerujesz'' z tym ze tamten test to byl owu a nie ciazowy - ciekawe czy sie domysli/ł czy nie
emalia- jeszcze czekaj kochana - widze ze tempka skoczyla - mam nadz. ze jeszcze cos z tego wyjdzie!
anabelka- no trudno, co zrobic - 3 mam kciuki za ten cykl !!
a co do mnie to sie ciesze ze maly juz lezy jak powinien

, straszna wiercipieta z niego - ostatnio nie spal wiekszosc nocy i wieszosc dnia - wiec az sie przestraszylam jak to bedzie jak sie urodzi hehehe, bede zombie

mam nadzieje ze bedzie chcial spac a nie wariowac tylko hahahahh, no i 28 zaczynam moje zajecia w szkole rodzenia - ciekawe jak to bedzie

....
w ogole miala do mnie siostra przyjechac z jej corka ale chyba nie przyjada bo cos im wypadlo wiec lipa chyba bede sama cala wiekszosc ciazy bo tomek duzo pracuje;/ - a szkoda bo z checia bym pogadala i spedzila czas z sis itd tak to calymi dniami sama siedze i juz glupieje w tej chacie sama - nawet w sumie mi sie sprzatac nie chce doslownie bo ciagle to samo robie w tym domu - wrrr....
u was pewnie goraco- u mnie nie az tak - w sumie w sweterku siedzie heheh - wiec pewnie to lepiej na ciaze ze nie musze sie tak meczyc w duchote