reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Alez Ty klamczucha jestes noo!
A co pozniej powiesz ze klamalas ?? Ajjajajaj.
Wez wyskocz po tego tesciora I zrob jutro o 5 rano... :-P bo ja tu nie wytrzymam do niedzieli. Kobiete w ciazy tak emocjonujesz :-P
Odrazu te butki kup :-)
A wy rZem na solarium chodzicie ?.trzebabylo powiedziec ze idziesz I kupic butki I tescior. Test by Ci teraz w poludnie juz ladny wyszedl:-)

reklama
no wlasnie edyta niezla jestes zawsze na wszystko masz odpowiedz hahahahah- moze maz cie sprawdza:-):-D

akuku ma racje - normalnie stresujesz kobiety w ciazy :-p - za duzo emocji nam tu serwujesz ;-) hihi

mnie to zawsze denerwowalo u mojego tomka ze on wlasnie taki wscibski:-D kiedys mialam dla niego prezent w torebce a on oczywiscie mi przetrzepal torebke bo chcial portfel czy cos tam i sam sobie znalazl hehe - teraz juz tak nie robi bo kurde gdzie ja mam chowac zeby nie znalazl - pouczalam go zeby go od uczyc ;)- a on taki jest ze nie dal by sie tak latwo zbyc z czyms - i przez to ze tak naciskal jak juz bylam w ciazy - to musialam mu powiedziec a tez mialam zaplanowane zeby dac mu kartke congratulations w kopercie razem z testem - ale on w goracej wodzie kapany i nie dalo rady

Ja nie oszukuje,po prostu nie mówię całej prawdy a to różnica :-D

Kochaniutkie wytrzymacie ,szybko zleci ;-)

Akuku mój nie chodzi na solarium,ja zawsze sama jezdze tzn jezdzilam :-p

o jaaa Edytko - piekny suwaczek :************ lezka sie kreci w oku:tak:
bo wiesz testu nie ma, tak sobie gadka i czlowiek nie wie czy gratulowac czy nie a tutaj wracam i bach.. 5 tydzien:-D:-D:-D GRATULUJE!!!!! cicha wodo....

mam ochote polozyc sie juz spac aby bylo jutro :zawstydzona/y:

Mi sie wydaje ze ona chyba narazie nie chce nic nam namówić bo sie boi ...moim zdaniem niektóre testy to są o kant dup... y potluc ,raz wychodzą innym razem nie,niby mówi sie ze o czułości 10 są bardziej czule a to nie prawda :/ na jedego zadziała a na innego nie :sorry2:

mi te 10 pokazywaly negatywny kiedy 25 mial kreske:sorry2:

Edytko - dziekuje :*

najlpierw chcielismy znalezc kogos do opieki nad dziecmi ale potem pomyslelismy ze to jest jedyna szansa kiedy moze zobacza dzidzie na usg bo u nas w szpitalu nie mozna miec dzieci ze soba.. to usg jest prywatne wiec moze sie uda:-D

ale sie objadlam:zawstydzona/y: ale dzisiaj kupilam sobie troszke ciazowych ciuszkow i jestem zadowolona;-)

Emalko - odezwij sie:tak:

Tili fajny pomysł,napewno dzieciaczki będą podekscytowane,tylko daj nam znać po....;-)

No właśnie Tili i jak to możliwe ze czulsze testy nic nie pokazały ??? :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry