• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
No wlasnie gdyby te testy byly takie super.z taka super czuloscia bylyby drozsze od tych z nizsza czuloscia..
Dobrze ze ja juz nigdy nie bede sie bawic w testowanie. Mam nadzieje :-P

Jestem. Ale mnie Edzia wylukała. To prawda boje sie po ostatnich razach. Rano zrobiłam zwykły paskowy i miałam cień cienia. Pojechałam do rossmana i kupiłam strumieniowy. Od razu pojawiła sie bladziutka kreseczka. Staram się wierzyć i modle się żeby tym razem moje szczęście trwało dłużej niż tydzień dwa tylko 9 miesięcy. Bardzo Was proszę o mocne kciuki. Jak nic się nie zmieni to w pon ide na bete.
Dziękuję Wam za pamięć o mnie i troskę:*

Emalio no mi sie wydaje ze to bardzo silna kruszynka.
wierze w to ze teraz juz kreska bedzie tylko ciemniala, ze ciaza bedzie trwala tyle ile powinna I ze nie bedziesz miala juz zadnych problemow.
Trzymam baardzo mocno kciuki I czekam na wiesci :-)
Testujesz jutro?
A I jak kreska pojawka sie odrazu to tez dobry znak :-)
Ja tak mialam ze cien byl ale odrazu.

Hej dziewczyny

Emalko trzymam kciuki !! Niech sie uda i maluszka pobawisz za 9 mc:)

Tili trzymam kciuki za usg:) sama sie nie moge doczekac hahaha;)

Karola jak to przeczytalam ze ty tym chlopem z brzuchem to smialam sie jak glupia;)

Edytko czekam na jutro :) suwaczek exstra;)

A ja 2 dni mecze sie z goraczka Adama 39 i nie wiem skad rzadnych objawow nie ma..

Kamilko - moze po prostu 3 dniowka?? oby szybko przeszlo :*

Emalko - Slonce!!! trzymam tak mocno kciuki jak moge! ja tez uwazam ze te paskowe to o kant tylka rozbic wiec bardzo dobrze ze zrobilas strumieniowy i kreseczka wyszla od razu:tak: nie wazna czy blada czy nie.. pojawila sie od razu! to dobry znak! oby Malenstwo walczylo

ja wam mowie, dzieci z poczatkow lutego, srodka i przelomu luty/marzec to kochane dzieciaki:-D:-D:-D

a czerwiec i maj to idealne miesiace na poczecie.. w koncu wiosna pelna para nie? i wszystko sie budzi do zycia:-D

dziekuje Wam ze tak trzymacie kciuki.. bardzo bardzo sie stresuje.. nie wiem czemu.. jakbym na jakis egzamin miala jechac hehe;-) chcialabym aby Malenstwo wspolpracowalo:tak:

reklama
Emalko trzymam mocno kciuki :-) za tempke , tescik I zeby maluszek byl silny :-)

Kamilko trzymam kciuki by temperaturka szybko znikla u Adasia :)

Tilli no to zawsze jest stres, bo martwimy sie czy maluch bedzie wspolpracowal I zeby wszystko bylo dobrze :)

A mnie obudzil spuchniety Victor.
Cala twarz pouchnieta, oczy a na calym ciele czerwone spuchniete plamy I jeszcze w niektorych miejscach jakies krosty.
Zastanawiam sie co to ? Jqkby go cos ugryzlo to nie mialby chyba uczulenja na calym ciele :/
Wcziraj wieczorem zbieral kwiatki, wiem ze jest na cos uczulony bo juz go oczy swedzialy od jakiegos czasu, moze teraz go wysypalo na maxa juz.

Zrobilam mu zdjecia, bo zobacze czy mu minie jak tak to pokaze lekarzowu przy okazji jak nie to pojedzemy do szpitala bo ma twarz popuchnieta a to juz niebezpieczne...
Zreszta same zobaczcie

Załączniki

• 2013-06-22 06.57.38.jpg
    2013-06-22 06.57.38.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 34
  • 2013-06-22 06.55.12.jpg
    2013-06-22 06.55.12.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama