• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emilko - ty zawsze w 13 mialas juz @:szok: a tutaj w gore...
ahh.. moze by ta beta kochana?
ja wiem.. nie powinnam namawiac ale prosze nie nastawiaj sie zupelnie negatywnie

Edytko - piekny prezent by byl.. i z zaskoczenia:-D wiesz czesto jest tak ze to nie my wybieramy czas ale dziecko samo wie kiedy ma sie pojawic w naszym zyciu;-)

reklama
Oj tak piekny :-)

Jeśli wszystko bedzie dobrze to termin z OM wypada na 24 lutego ,mój maz jest z 22 :-) ale ciaza jest młodsza wiec pewnie to sie wszystko przesunie,no i napewno bedzie cc wiec urodze przed terminem :tak:

Mam ochote wstawić suwaczek ale sama nie wiem :zawstydzona/y:

Tili- jak nie poleci to w pon raczej sie skusze na bete.
Edytko- mi by wyszedł termin na 1 marca :) Ja tym razem jak sie uda wkleje suwaczek dopiero jak bedzie serduszko, ale to indywidualna sprawa każdego.

Edyta a jaki test robilas paskowy czy plytkowy ??
Kochana ja Ci gratuluje i prosze mnie tu nie poprawiac !
Jest ciemniajsza krecha i prosze sie cieszyc i powiedz mezowi a nie go tak w nieswiadonoscj trzymasz...jezzzuuu ja o 5 .40 piwiedzialam mojemu do ucha jak cien zobaczylam.

Emalko mam nadzieję ze u Ciebie to ciaza i ze dolaczysz do mnie :-)

Ja suwaczek wkleje wcześniej ,bo tu na usg nie mam co liczyć...narazie,jak pojadę do pl to zrobie tam ,a suwaczek moze pozniej wkleje bo teraz bateria pada mi w tel

Akuku paskowy,a ja narazie nic mu nie mówię bo wiem ze jak nie bedzie mocnej krechy jak kontrolna to mi nie uwierzy :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry