reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

niesamowita budowla z kategorii niezwykle pomysły architektoniczne, widze, ze owa budowla ma nawet pomost laczacy cos z czyms, może jakiś budynek angielskiego odpowiednika targow???

ale bąbelki sa w deche :tak:

reklama
Karola ale o ktore zdjecie piszesz ja widze tylko to z kotkiem.
I to ostatnie nie wiem hmm ja wogle anglii nie zwiedzalam tylko szkocje.
W anglii to tyle ze przejezdzalam przez miasta ale jakos zawsze wolimy jechac gdzies dalej, gdzie cieplej :-)

akuku wstawiłam jeszcze raz bo pisałaś, że tamo się nie otwiera, to właśnie z bąbelkami, o to zdjęcie mi chodziło.

no dobra, zlituję się nad Wami :-p

centrum handlowe w Birmingham.

wklepałam tę frazę w google i jestem w szoku, moje zdjęcie na pierwszym miejscu :szok: :szok: :szok:

żeby nie było smutnych minek to każda z Was ma u mnie darmową sesje fotograficzną, jak Tylko Wy mnie odwiedzicie albo ja Was.

ps. marzy mi się zrobienie ciążowej sesji zdjęciowej :rolleyes: ale aktualnie nie mam żadnej znajomej w dwupaku :sorry:

reklama
Odstawilam ta luteinę i mam o wiele mniejsze mdlosci, do tego stopnia, ze dzisiaj zjadłam woreczek bobu, truskawki, arbuza, jagody amerykańskie, czeresnie i...nie mam wzdęcia o nie ,za to mam SRAKEEEEEE, nie umiem zasnąć, bo brzuch cmi i co chwile latam do wc, jak nie urok to sraczka.

btw czy objawy az tak mogą minac??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry