Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dlatego mowie ze jak przezyje do srody to bedzie cud a ty masz w sumie 9 dni wiec nie wiem jak ty przezyjesz!! ej wlasnie a nie przyszlo ci do glowy bo ty mialas z nami testowac co nie ?? ze ten test owu to na ciaze pokazał ???!!
ja od 14 tygodnia ciąży miałam wycieki z cycoli siara tak zwana ... nienawidziłam tego bo co się polozylam i lmyslalam o dzidzi to mi ciekło i polozne mi nawijały ze bede miala mnustwo mleka i sie sprawdziło ze cieklo ze mnei jak z cysterny ale tego tez nie nawidziłam bo wkaldki po kilka mi nie starczały.
napewno znajdzie wierze w to tylko sie za bardzo spina. a i kasoku dzięki za wiare i prosze o mocne kciuki !!!! i zapraszam na kolejny tescior owu albo ciażowy
...
nieżle
w zeszlym cyklu bylam wrecz pewno, ze zaskoczylam
teraz negatywne mysli, chociaz mam jeszcze przynajmniej dwa razy bzyku w owulce, moze???
objawy 100% moj m twierdzi ,ze 60% ludzi ma hemoroidy a 40% tez je ma tylko jeszcze o tym nie wie
cos w tym jest, mnie ostatnio odwiedzil w sierpniu, no myslalam, ze zwariuje z ta moja d..., kumpela mowi do mnie "oj ja to nigdy czegos takiego nie mialam, o dwojke dzieci urodzilam" i co...pare dni pozniej przyszla z hermanem w d...., ale sie usmialam,dalam zaraz moje leki i sie kurowala razem ze mna, na placu zabaw siedzialysmy ostrym skosem na jednym poldupku