reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfiku to mocno trzymam kciuki super wiesci..

mojnAlex dzis byl na zajeciach atletycznych i pan po zajeciach zagadl m ze Alex ma potencjal i ze cieszy sie ze go zapisalismy, a ja sie ciesze bo moje dziecko sie otworzylo. kiedys nie lubil cwiczyc w przedszkolu, nie lubil robic tego co inne dzieci a te zajecia mu sie podobaja.
no i wlasnie odrobilismy lekcje, mielismy to podzielic na 3 dni ale Alex nie chcial. zrobil wszystko dzisiaj. jedno zadanie bylo co Alex lubi najbardziej robic w parku, narysowal zjezdzalnie a na niej wode i stwierdzil ze lubi basen, i narysowal rower, ja mialam opisac dla czego on to lubi a alex stwierdzil ze sam napisze a ja mam mu dyktowac literki.
piekne jest to ze sam tego chce. spiewal piosenki i ogolnie godzine to mu zajelo, ale wszystko z usmiechem.

tilli a Ty masz wozek 3 czy 4 kolowy ?? masz jakiegos linka do tego wozka ??

reklama
Anabelko - ta kolyska jest duza - do 6 miesiaca :-)
ja mam lozeczko ale po prostu zawsze marzylam o kolysce:zawstydzona/y: ostatnia szansa by ja miec:-p

no trzymam kciuki za dziewuszke:-D:-D

Kamilko - Anabelka dobrze prawi :tak: polac tej pani... soczek marchewkowy:-D

a sowki na bank beda ocieplac atmosfere:tak:

heh kto wie może i 4 będziesz chciała haha :-)

Anabelka hmmm musze pomyslec:) a dziewuszki jak najbardziej zycze:)

Moja jest juz na 100%mam zdjecie:D

to się cieszysz z parki co :-)

Hej Dziewczyny sorry ze tylko o sobie ale po prostu jestem taka szczesliwa ze lohooo;p
bylam dzisiaj u lekarza;D iii mamy jajko na prawym jajniku;D Uaktywnil sie po clo ;D Jestem przeszczesliwa;D a dzisiaj w koncu moje wyczekane starania;D do niedzieli az;D a potem juz moge mezusiowi troszeczke odpuscic:P:P Trzymajcie mocno kciuki ;D 24 ide na bete;D jak wyjdzie pozytyw biore duphaston 2 x dziennie i ide od razu na l4 takie jest postanowienie mojego lekarza....heh

no to trzymamy kciuki,za dużo spermy która dotrze tam gdzie powinna.A dlaczego beta tak szybko

Anabelko - hehe, stanowczo mowie NIE
3 - chciana, planowana
przy trojce jeszcze calego zycia nie trzeba zmieniac
przy 4 to juz inny samochod, inny dom, wszystko:baffled: poza tym z ta ciaza mam tyle problemow ze juz mi sie odechcialo ciazowac:-p

Akuku - brawo dla Alexa!!! ambitny, zdolny chlopak:tak: fajnie, ze mu zajecia podpasowaly:tak:

Smerfiku!!!!!!!!!! no super wiadomosc!!! to teraz fantastyczny sex i bedzie dobrze:-D

hej , ja padam na ryjek, jestem slaba jak mucha dzisiaj, a tu jeszcze tyle mujsze zrobić, normalnie mi slabo, sliczne macie dziewuszki te kaciki dla malucha, ja dopiero w listopadzie o tym pomysle, na razie dokopałam się do moich ciążowych ciuchow, no i mam już prawie 5 kg na plusie :( 55 kg waga pokazuje :(

Smerfiku dawaj teraz ostro :). anabelko super,ze wszystko ok serducho jest i ciaza 100 %, wspolczuje rzygania. Mnie znowu do południa gniecie i mdli i nie wiem czy to od ciąży czy od zoladka potraktowanego w Turcji , ale kupiłam sobie słoiczki dla niemowlakow, te obiadki i wpierdzielam je, podobno sa mega dietetyczne.

Kasoku - jak waga leci to nic nie poradzisz sloneczko:zawstydzona/y: przeciez nie bedziesz dietowac
ja wlasnie dlatego dalam sobie spokoj, co ma byc to bedzie
niektore nie tyja nic, inne troszke inne bardziej a inne na maxa..

Anabelka strasznie sie ciesze i w rodzinie tez;)

Tylko po chcialabym sie odpowiednio zabezpieczyc i pojecia nie mam jak .. A zebyscie widzialy mine mojego meza jak mu powiedzialam ze w sumie mozna mu podwiazac przewody:D ubaw po pachy mialam tylko dodalam ze wtedy musialabym mu nadajnik GPS zainstalowac coby nie byl taki het do przodu:p

Akuku wierze ze cos znajdziesz.. Bywa ze sie w momencie cos nawinie i hop do koszyka:)

Kamilko - u nas albo maz zrobi ciach ciach albo ja sie wysterylizuje
innej opcji nie ma
dzieci wiecej na bank nie chce, nie moge miec zadnej antykoncepcji, a za bardzo lubie sex by zrezygnowac:-D

Oj Tilusiu masz racje, ale ja nie jem dużo, bo zoladek nie pozwala, w ogole mam diete drastyczna ostatniego czasu, a tak mi idzie w dupe i uda :(, postanowiłam co trzeci dzień rano chodzic na 4 km spacer, no wiecie taki szybki marsz, może to pomoze????nie chce wyladowac z 85 kg w 9 m-cu :(aj

Kasoku - spacer jak najbardziej chocby dla dotlenienia ale uwazaj! zeby brzuszek ci sie nie stawial
tylo nie wiem czy spacer pomoze w 'nieprzytyciu':zawstydzona/y:

moze po prostu tak mamy? duzo wod? wygladasz slicznie i uwierz nie widac zadnego nadprogramowego kg
bylas szczuplutenka i cos musi przybyc - w nogach i pupue - aby ciezar brzuszka utrzymac kochana

taka natura;-)

reklama
Tili widzisz tu w niemczech nie ma problemow z podwiazaniem jajnikow ale to tylko wtedy kiedy masz cc :/ a tak trzeba sie umawiac juz na kiedy indziej i nie jest zabronione a w polsce jest:/
Srodkow roznych tez nie chce bo zle reaguje zreszta jak sie naczytalam o zatorach itp to mi troche nie lezy ..

Kasoku- gluptasie ty szczupla jestes nie mozesz sie tez katowac ani zameczyc.. Ja z Adamem przytylam 30 kg malo zrzucilam..za to teraz chyba z corcia hormony sie ustabilizowaly i znow chudlam spadlam z nog i pupy i pozniej chyba bede miala mniejszy problem z chudnieciem tak czuje:) ty do grubasow nie nalezysz wiec spokojnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry