reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
karola dziekuje bardzo porod pewnie bedzie troche bolal, ale przezyje, pociechy z chlopcow ojj tak, a jakby jeszcze cora byla to wogle byloby super. no nie powiem chcialabym ale wiadomo zdrowko najwazniejsze.

no widzisz zdrówko zdrówkiem,u mnie zdrowa może będzie dziewczynka więc to o nią się modlę... :-) genetyk sam mi powiedział że jest mniejszy % przy córce niż przy synu jeśli chodzi o choróbsko jakie spotkało mojego Kubę.
A Ty ze względu na biodra nie powinnaś mieć zleconej cc ? albo chociaż rodź z czymś przeciwbólowym

anabelko kanal rodny mam nienaruszony i biodra mi przy porodzie nie przeszkadzaja, z chlopakami nie czulam bolu bioder ani w trakcie ani po porodzie. nie mialam znieczulenia, a teraz jwk bedzie bolao to znieczulnie wezme jak zdaze. bo z Vikim chcialam ale bylo za pozno bo juz parte mialam.

ide kotleciki smazyc.

Akuku 100 lat ... dzis duzo soczku i zycze ci coreczki:tak::-) a najwazniejsze zdrowych dzieci:tak:

Kurde mam dzieciaki dzisiaj w domu do Adama kolega przyszedl i normalnie dziamocza jak nie wiem:baffled: chcialam jego mame na kawe zaprosic ale jak sie rozejrzalam po mojej chalpie to zrezygnowałam :sorry2::sorry2: ale jutro ja zaprosze tylko posprzatac musze:-D:-D:-D

nie no dzisiaj to mi sie tak nudzi ze zwariuje zaraz... A nerwice mam dzisiaj taka tez.. moje dziecko teraz nie chce nic jesc poprostu jadlby same kanapki z ketchupem:baffled: zupe nie , kluski nie , z kanapek wszystko zdejmie no dzis to chcialam zwariowac!! od pazdziernika bedzie mial obiady w przedskzolu to chociaz tam nie wybrzudzi!! Do tego mnie maz wku.wia pisze ciagle albo dzwoni na zmiane i pyta co robie no ja piernicze ?? coi ja moge robic leze albo robie obiad... do tego pierdzieli mi ze ma krosty na dupie ze w pracy teraz spokoj i o swoich planach:wściekła/y::wściekła/y: a jak ja mu mowilam ze mam wysypke plakalam wrecz tak swedzialo to mi powiedzial tylko : no w ciazy jestes to cos ci zaszkodzilo:angry::angry: mowie wam dzis mnie roznosi:no:

dziekuej jeszce raz za zyczenia

moj Viki wrocil z goraczka ponad 38 z przedszkola...o 15.30 dalam paracetamol, nic nie pomoglo teraz dalam ibuprofen inzobacze czy spadnie. bardzo szybko bije mu jesrduszko...martwie sie.
ehh jak nienurok to sraczka...

dostalam od moich chlopakow kwiaty i sliczny rysunek od Alexa. ale mi milo.

zmykam do Vikiego

Akuku Wszystkiego najlepszego... duzo milości od strony męża i dzieci.... lekkiego i szybkiego porodu, oraz najwazniejsze zeby zdrowko dopisywało Tobie i Twoje malenstwu , no i upragnionej dziewczynki zycze :* przepraszam ze dopiero dzisiaj :*
Jsk Viki? Goraczka spadla?

Kamilko tez mam czasem takie dni zee mnie po prostu roznosi i mam ochote kogos zjesc wypluc a potem podeptac;D hehe na szczescie rzadko tak mam ale mi sie zdarza

A czy wiadomo już co z Edyta i tą gaza w brzuchu? wykluczyli ?

A u mnie co starania, mam rozpisane kiedy moge a kiedy nie;D dzisiaj mam znowu ten fajny dzien przytulanek , dwa dni przerwy, w sb zastrzyk i w niedziele przytulanki, potem od 18 duphaston i potem to juz beta pozostaje;D ehhh ja w nocy nie spie tylko mysle:P

Hej dziewczyny:)

Ja dopiero zjadlam Adam w przedszkolu i chyba zaraz znow ide do lozka... W nocy mialam klucia w brzuchu potem nie moglam sie przekrecic :( i z sikaniem problem chyba herbatka zurawinowa nie pomaga i bede musiala dostac furagin.. Puszczam pare kropli i to wszystko i brzydko pachnie:(

Akuku jak tam??

Tili wywoluje Cie:D

reklama
Wywolalas:-p

dzisiaj w nocy mialam dziwne zdarzenie.. obudzilam sie i poczulam jakby cos ze mnie lecialo.. mialam mega goraco miedzy nogami - myslalam ze krew albo ze wody odeszly:szok: ale sprawdzilam szybko i tylko wilgotno wiec pomyslalam ze mialam sen i ze po prostu spocona jestem bo goraco wiec zasnelam dalej
a dzisiaj sie obudzilam i poczulam mega dziwny slodki zapach na calych spodniach:baffled:

nie wiem o co kaman.. jakas bakteria?

szyjke mam tak miekka ze palca nie moge wsadzic

wlozylam podpaske i patrze czy nic sie nie saczy.. zaraz ide zaprowadzic dzieci i do lozka bo kiepsko sie czuje.. boli mnie podbrzusze, plecy, wzielam tabletki:baffled:

takze taki sobie poczatek dnia:sorry2:

Akuku - mam nadzieje, ze z Vikim dziisaj lepiej :*

Kamilko - biedactwo! szczypie cie tez??? moze sprobuj tez tantum verde do podmywania

Smerfiku - przede wszystkim zrelaksuj sie i nie mysl tyle o tym!!! :tak:

o jezu jakie niemile uczucie bolu:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry