reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - zaczyna w przyszlym roku, i my musimy zapewnic lunch - przynajmniej wiem ze je to co lubi i zdrowo i sycaco, a jak odbieram o 15 to juz w domku czeka cieply obiadek:tak:

tak fajnie mi sie teraz pakuje lunch boxy - oba takie same:-D jak patrze teraz na Mlodego w mundurku i bluzeczka z kolnierzykiem normalnie taki chlopak juz ze ho ho! az wzruszenie mnie sciska..

no przesadzili z tym obiadem u was ale pewnie to wszystko sprawy urzedowe...

ja mam rozlozone oplaty na 10 miesiecy, place 30 kazdego miesiaca i mam zapewnione 48 tyg w roku kiedy placowka jest otwarta

reklama
tilli do szkoly moge dac lunch ake do przedsxkola nie. wiec Alex przewanie bierze swoj lunch ale kiedys w przedszoklu jadl tylko szkolne, wiec jak czasem chce to sie zgadzam.
a w domu czy ma swoj czy szkolny to obiad je dopiero kolo16-17 bo nie jest glodny tak szybko.

Akuku mogłaś zapytać kto w takim razie zje posiłek za który płaciłaś :-)
szkoda że Viki chory bo byś podeszła i na wynos wzięła :-)

My będziemy mieć przesrane brzydko mówiąc,mój na diecie bezglutenowej,bezmlecznej,bez sacharozy (biały cukier) bez kurczaka,wołowiny,jajek,orzechów,selera,syfu taki jak barwniki oraz bez benzoesanu sodu i jeszcze kilku innych produktach.Będę musiała Kubę zaprowadzać do przedszkola z jego własnym śniadaniem i odbierać przed obiadem bo dań obiadowych nie należy podgrzewać bo nie są dobre odgrzewane ponownie.Więc lepiej na ciepło i na świeżo zrobić.

A zapomniałam Wam napisać,moja gin przepisała mi luteine dopochwowo 2 x 2 tabletki,na wszelki wypadek.Ale wiecie co,myślałam że ta dopochwowa nie będzie miała laktozy dlatego wybrałam ją a nie duphaston doustnie,ale ona też ma laktoze...ciekawe jak się to wchłania skoro mam nietolerancję

kasoku​ wiesz jak to działa ? jak się wchłania tabletka zawierająca laktozę,jest zaburzone wchłanianie czy nie ?

Ostatnia edycja:
Anabelko - wiesz ze nasze ciaze sa odlegle o 20 tyg co do dnia ?:-D w sensie bedziesz dokladnie w polowie kiedy ja bede miala planowy termin :D

ahhh.. odpoczywac.. ja chyba nie umiem:zawstydzona/y: usiade, ogladne jakis program i w glowie mi siedzi ze czas marnuje:sorry2:

mysle, ze to jakies zakazenie sie przyplatalo:tak:

Tili taaa odpoczac juz to widze po sobie...
To zrobic to zrobic a jak mam sie 10x prosic to dziekuje szybciej samemu zrobic w 2 min...

Mezul ostatnio do mnie on ma dzis w planie to to tamto.. No i wogole chcialby "cos" ... Ja mowie ok ... Ale jak mi zdejmiesz jedna firanke zawiesisz druga...
" co ?? Dzisiaj mam to zrobic ale ja padniety wroce ... W sobote ci to zrobie." Na co ja ok skoro taki xmeczony jestes to trudno twoje plany tez wykonamy w sobote:D

Ja koncze obiadek i nie moge sie doczekac bo dzis cos mi sie apetycik wlaczyl i mala dokazuje ostro... Czasem jak ide po mlodego to tak kopie ze dojsc nie moge:/

tilli czekam na wiesci po szpitalu.

anabelko gdybym miala blizej to bym poszla haha, choc pewnie bhp nie pozwala im wyniesc jedzenis ze szkoly... wkurza mnie takie wyzucanie pieniedzy w bloto, bo dzis wyzucilam jakkes ok 12 f jutro. 15 f ..

Anabelko - wiesz ze nasze ciaze sa odlegle o 20 tyg co do dnia ?:-D w sensie bedziesz dokladnie w polowie kiedy ja bede miala planowy termin :D

ahhh.. odpoczywac.. ja chyba nie umiem:zawstydzona/y: usiade, ogladne jakis program i w glowie mi siedzi ze czas marnuje:sorry2:

mysle, ze to jakies zakazenie sie przyplatalo:tak:

no widzę :-) potem Twój maluszek będzie mieć kilka miesięcy a ja będę rodzić hehe eh drzeć się na porodówce będę

Tili taaa odpoczac juz to widze po sobie...
To zrobic to zrobic a jak mam sie 10x prosic to dziekuje szybciej samemu zrobic w 2 min...

Mezul ostatnio do mnie on ma dzis w planie to to tamto.. No i wogole chcialby "cos" ... Ja mowie ok ... Ale jak mi zdejmiesz jedna firanke zawiesisz druga...
" co ?? Dzisiaj mam to zrobic ale ja padniety wroce ... W sobote ci to zrobie." Na co ja ok skoro taki xmeczony jestes to trudno twoje plany tez wykonamy w sobote:D

Ja koncze obiadek i nie moge sie doczekac bo dzis cos mi sie apetycik wlaczyl i mala dokazuje ostro... Czasem jak ide po mlodego to tak kopie ze dojsc nie moge:/

hehe ale mu odpowiedziałaś,też czasami coś takiego mówię gdy mój czegoś nie chce zrobić,bo chce usiąść do kompa czy coś to mu mówię,to i nie pograsz bo plecki zapewne bolą :-D :-) i się robi... :-)

Dziołszki która robiła prenatalne,dzisiaj rozmawiałam z gin i zaproponowała.Płacę 250zł dostaję zdjęcia,płytkę i mam kompletne badanie.Powinnam to wykonać w 12tc czyli w pierwszej połowie października,nie wiem czy robić jak myślicie ?

Ostatnia edycja:
reklama
anabelko ja na nagranie bym sie zdecydowala najlepiej po 20 tyg. wtedy malucha ladnie widac.
a prenatalnr na nfz idziesz czy prywantnie ? bo jak nie duza roznica w cenie yo bym z plytka wziela, fajna pamiatka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry