reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Jezu biedna ta nasza Tili, tulam mocno, będzie dobrze.

Akuku wszystkiego naj naj dużo zdrowka i lekkiego porodu w styczniu :tak:,

A mnie rozdelo na maxa, czopki wsadzone cos tam wykakalam, ale znikoma ilość, akuku nie wiem co do luteiny i przyswajania, ja ja po prostu biore jak jest otrzeba a cierpieć i tak cierpie, kupiłam sobie buty do biegania, na razie chodze, dzisiaj energicznym krokiem przeszłam 2 km, jutro może rozszerze dystans o kolejne 0,5 km. Poza tym miałam wczoraj USG i będzie na 100 chlop, zdrowy wierci się jest duzy i ma duże jaja :tak:

biedna ta nasza tili, co trochę w szpitalu :-(

ale tili to silna babka, Ellie na pewno ma to po niej i będzie się tam mocno trzymać u mamusi w brzuszku!

akuku dużo zdrówka dla Viktorka!!!!

kasoku gratulacje, będzie parka!!!

krówka dwa pęcherzyki? :szok: kurcze ciut szkoda, że ten jeden jest pusty ale trudno, widocznie tam musiało być, grunt, że z drugim jest wszystko ok! :tak:

kamilka oby to nie było nic poważnego z tym galaretkowatym śluzem, lepiej na zimne dmuchać.

anabelka a co Ci może być jak będziesz brała Luteinę a masz nietolerancję?

heyy kobitki
ojjjj Tilii trzymaj sie

Ja dzisiaj po prenatalnych ostatnich wszystko w jak najlepszym porządku torbiele zniknęły główka czysta przepuklina mimo że jest dwu-naczyniowa jest wszystko w porządku widzieliśmy maluszka w 4D super widok otwierał buźke i zamykał i miny robił hehe aż sie łezka w oku zakręciła i juz go chce mieć przy sobie na rączkach ;) teraz tylko na poród ma czekać ;):tak:;-);-)

reklama
kasoku to nie do mnie z ta luteina tylko do anabelki

:)

akuku sprki, boze te ciufcie mnie zmylily w stopce, ale zakrecona jestem. Anabelkjo ja lutke biore niezależnie od konekwencji brzusznej, oczywiście teraz nie mam takiej potrzeby na szczęście, ale brałam 4 dziennie na początku ciąży.

Karola hej, jak tam???uspokoilas się już troszkę, sprawy się unormoaly????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry