Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale dziś życzę Ci wszystkeigo co najlepsze,dużo zdrowia,mniej problemów z biodrami,zdrowego kolejnego malucha,pociechy z maluchów noooo i z męża 
Wywolalas
dzisiaj w nocy mialam dziwne zdarzenie.. obudzilam sie i poczulam jakby cos ze mnie lecialo.. mialam mega goraco miedzy nogami - myslalam ze krew albo ze wody odeszlyale sprawdzilam szybko i tylko wilgotno wiec pomyslalam ze mialam sen i ze po prostu spocona jestem bo goraco wiec zasnelam dalej
a dzisiaj sie obudzilam i poczulam mega dziwny slodki zapach na calych spodniach
nie wiem o co kaman.. jakas bakteria?
szyjke mam tak miekka ze palca nie moge wsadzic
wlozylam podpaske i patrze czy nic sie nie saczy.. zaraz ide zaprowadzic dzieci i do lozka bo kiepsko sie czuje.. boli mnie podbrzusze, plecy, wzielam tabletki
takze taki sobie poczatek dnia
Akuku - mam nadzieje, ze z Vikim dziisaj lepiej :*
Kamilko - biedactwo! szczypie cie tez??? moze sprobuj tez tantum verde do podmywania
Smerfiku - przede wszystkim zrelaksuj sie i nie mysl tyle o tym!!!![]()
o jezu jakie niemile uczucie bolu![]()
Tili slodki zzapach podobno maja wody plodowe:/... Ale oby to nie to..
A mnie nie szczypie podmywam sie ziajka na podraznienia pieczenie .. Tylko dzis musialam isc po chleb i maslo i jak wrocilam to galaretka na majtach:/ inie wiem czy az tyle sluzu?? Boszz bo chyba nie czop?? Ja sie zaszczele... Jak wszystko bylo idealnie to teraz sie dziwne rzeczy dzieja:/