Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anabelko i tu cie poprawie, bo katar zaczynający się nie jest infekcja bakteryjna tylko wirusowa a wirusy toruja droge bakteriom i stad po czasie zaczyna być katarem bakteryjnym, ale nie musi.
nie wiem czy to rozpieranie czy delikatne bóle jakby na okres,takie to dziwne,ale macica rośnie i może to jest powodem tych boleści...
a z brzodu wlansie malo widac ze w ciazy jestem poprostu mala wypycha sie w przod a nie na boki...

Jeszcze troche i poczujesz ruchy, ja dosc dlugo czulam tylko przeplywy a jak kopnal to raz na tydzien hehe, a kd makies 3 tyg. Chyba , sie roskopal tak ze w nocy spac nie daje. A to jeszce nie te kopniaki ck bede czula niedlugo, choc teraz juzbczuc pod rekw delikatni, czasem mocniej i widac przez skure lekko, ale njedlugo beda akrobacje s brzuch bedzie przybieral smieszne krztalty. Ale famg ruchy sa mile , bardzo mile, dopuki nie kopie po pecnerze.po zebrach nigdynie dostalam. Tak swoja droga nie pamietam by chlopaki mnie w nocy budzili..hehe a co to bedzie pozniej. Taki wstep przed neiprzespanimi nockami hehe
Hej dziewczyny
Ja tez juz na nogach... Dzieki ja sie raczej ogolnie bardzo dobrze czuje w tej ciazya z brzodu wlansie malo widac ze w ciazy jestem poprostu mala wypycha sie w przod a nie na boki...
moj maly juz w przedszkolu ja wstawilam pranie i zmywarke i leze sobie do gory brzuchem![]()