Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a widzisz? dzidzia uslyszala i od razu mamie objawy dala
nie potrafie inaczej i juz
jeszcze
jeszcze spokojnie z 8 tyg moge pochodzic

najchetniej wrocilabym do wyrka

No zaraz mnie cos trafi...
Dzis Alex przeszedl ze szkoly i powiedzial ze jakies dzieci wyzywaja go "smierdzaca dupa" Alex jest w klasie w ktorej jako jedyny jest obcokrajowcem i tam jest ok, w innej klasie 1 jest 4 polakow i wlasnje oni go tak wyzywaja, tzn dzis powiedziwl o 2 dziewczynkach i jednym chlopcu (3 dziewczynka chora) na szcescie spotykaja sie tylko na lunchu...ale sorki skad 5 letnie dzieci biora takie teksty ?
Jejku jak ja sie musze denerwoac, szcerze nie spodziewalam sie takich wyzwisk wsrod 5 latkow!
eh ta moja przebojowość heheakuku ja pierdziele, polskie dzieci zamiast trzymać się razem to się wyzywają![]()
![]()
racja, nauczycielki nic za wiele nie zrobią bo nawet nie będą wiedziały w którym momencie te dzieci mówią coś złego... ja to bym z rodzicami tych dzieciaków pogadała, niech im przemówią do rozumu![]()
no, no, synek Ci dojrzewa, zanim się obejrzysz tłumy koleżanek będą Ci się przewijać przez dom robiąc maślane oczka do Aleksa![]()
wczoraj bolało mnie gardło, więc poszłam do apteki kupić jakieś tabletki na gardło, farmaceutka dała mi Envil, wzięłam w pracy jedną tabletkę, potem drugą, wieczorem patrzę na ulotkę a tam:
Nie należy stosować preparatu u kobiet w wieku rozrodczym, które nie stosują skutecznej antykoncepcji.
no ja rozumiem , że np w ciąży nie stosować ale żeby aż tak??? to jak nie biorę tabletek antykoncepcyjnych albo nie używam gumek to już kaplica, nie mogę tego brać???![]()
![]()
Kamilka alex tez jest jedynym polakiem w klasie. Te dzieci sa z innej klasy.. no wytlumaczylam ze te dzieci mowia zle, ze sie popisuja i to nie jest ladne zachowanie, zeby sie bawil z dziecmi ze swojej klasy, a on ze tamte dzieci za nim biegaja bo chca sie z nik bawic...wiec oni sie razem bawili i jeden chlopiec powiedzial co powiedzial.
No i alexmpowiedzial dobrze ze oni nie sa ze mna w klasie. I stwkerdzil ze nie sa madrzy i powinni chodzic do klasy 0 hehe
Pozniej sie odezwe ide dziecioczki szykowac
Tilli Alex i Viki tez potrafia uderzyc i tez tlumaczymy ze bic nie mozna, a szcegolnie brata..staramy sie rozwiazywac to slownie, ale nie zawsze sie da. Ale tlumaczymy ze nikogo zaczepiac i bic nie maja, ale bronic tak.
Ja spalam 8 godz. 3 razy wstawalam siku... i chyba sie teraz poloze bo nic mi sie nei chce , choc wiem ze odkurzacz sie do mnie ladnie usmiecha...hehe
Anabelko nie wzial doslownie , nie przejal sie tylko powiedzial co te dzieci mowily, a jak go zapytalam w jakich to bylo okolicznosciach to powiedzial ze to oni biegaja zeby sie z nim bawic... wiesz nie bylo mnie , nie widzialam i nie wiem. Ale jak dla mnie nawet jako zabawa to to normalne nie jest.
Kiedys bylismy na placu zabaw to 3 chlopcow na oko 3 lata starszych, zaczelo kopac Alexa po tylku... wzielam tych chlopcow i poprosilam by pokazali gdzie sa rodzice, a ojciec sie pyta dzieci kopaluscie tego chlopca ?? One ze nie a on ze wierze swoim dzieciom hahaha... ale jeden najmlidszy sie przyznal i facet powiedzial ze maja przeprosic ale jaki oburzony i wogle...wiec podeszlam do niego do lawki, siedziala mamuska i mowie ze gdybym nie widziala to bym nie zwracala nikomu uwagi...i ze 3 na 1 i ze jeszce mlodszy itd a ona na mnie z ryjem ze dzieci sie bija i to jest normalne, a ja mowie tak, trzech 7 latkow na jednego 4 latka... a ona zycie to jungla...hehe ale zaczela fuckowac wiec odeszlam bo z patologia nie ma co gadac... kiedys dziecko na nia reke podniesie bo przeciez zycie to jungla...
A jak Alex kiedys niechcacy wsadzil palec do oka dziewczynce, tzn. On wystawil reke z palcem akurat ona sie przyblizyla i buch, a ojciec na mnie z ryje ze mam dziecko pilnowac itd... a ja mowie ze pilnuje i Alex orzeprosil a ojciec sie uspokoil pewnei sie spotkal z sytuacja ze rodzice odwracaja kota ogonem i teraz juz nie podchodzi lagodnie. Zreszta ja tez juz lagodna nie jestem.
Wkurzaja mnie tacy ludze co dzieci na plac zabiora, te biegaja w samopas, a rodzice albo jedza, albo plotkuja itd.
A najbardziej mnie smiesza Ci co przychodza z siatami zarcia posiedza, najedza sie i do domu... wiecie 2 w 1 hehe... kolacja zjedzona, dziecko 15 minut pobiegalo i do domku hahaha.
że mam dziecko ogarnąć itd itd to było jak rzucenie płachty na byka :-) tak długo mu nagadywałam aż się zamknął,nosz kurde dziecko stoi ktoś na nie wpadnie i udaje że nie widzi i nie zwróć uwagi,ja nie potrafię,musiałam,to był mój zew natury hehe odruch bezwarunkowy hehe

potem gdzieś usłyszał debil i używa to obecnie,wcześniej nie zwracaliśmy uwagi na kur...jak mówi debil to wynaleźliśmy inną taktykę,pytamy się Kuby czy jest debilem :-) od mówi nie,na co my mu mówimy by do innych tak nie mówił bo oni też nie są :-) no i póki co skuteczne,coraz rzadziej tego używa