reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hej, u nas pada jkak jasny... Krowko zycze żeby już objawy nie wrocily, bo wykonczyc się można, bleee, a ja poleguje, brzuchol mi wysadzilo już na maxa, tak nagle, mam wyrzut skokowy, nic nic i nagle bach:szok:poza tym nic ciekawego u mnie, jesien...

a to ja z odkurzacze w tle, Matyska zdjecie robila 20-21tc.jpg

Znalazlam zdjecie na tym samym etapie z Matylda, porównajcie:Zobacz załącznik 584665

Załączniki

• 20-21tc.jpg
    20-21tc.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Kobieta jednak wie co czuje i jest nie omylna;D Beta 0,9 ... Powiem wam ze mimo ze wynik negatywny to jakos mi lzej bo wiem przynajmniej na czym stoje ,a nie stres ze rosnie ,albo ze pomalu rosnie... :) Ale dziekuje za kibicowanie;D kolejny cykl przede mna;D

Akuku - swietna decyzja! popieram!!

Kasoku - ulala, ale zgrabniocha:tak: aaaaa i Gratuluje wejscia w 2 polowe:-)

Smerfiku - dobre podejscie Sloneczko! i tak jak dziewczny mowia - uda sie!!

kazdej z nas sie w koncu uda:tak:

a ja apeluje do Die hallllllllo ???? Die??? jak tam na ostatniej prostej?:-D:-D

kasoku brzuszek o delikatniejszych zarysach,wygląda jakbyś miała mieć w tej ciąży mniejszy niż w poprzedniej :-) no i faktycznie tyłek zgrabniejszy,więc jeśli Ci coś się znowu nie spodoba,zobacz oba zdjęcia,bo jesteś teraz wyraźnie szczuplejsza na tym etapie.

Kobieta jednak wie co czuje i jest nie omylna;D Beta 0,9 ... Powiem wam ze mimo ze wynik negatywny to jakos mi lzej bo wiem przynajmniej na czym stoje ,a nie stres ze rosnie ,albo ze pomalu rosnie... :) Ale dziekuje za kibicowanie;D kolejny cykl przede mna;D

no cóż,przykro mi,spodziewałam się innego wyniku...ale zobaczysz każda z naszego wątku zajdzie :-)
skoro ja zaszłam z takimi nieregularnymi cyklami,z dziwnymi czasami dwoma podejściami do owulacji w cyklu,z brudzeniem przed każdym pojawieniem się śluzu płodnego to i Ty zajdziesz :-)

Ostatnia edycja:
tilii no z ostatniego prenatalnego wyszło że na 30.10 mam termin ale wiecie jak to jest hehe nigdy nic nie wiadomo

aaa co do pokoiku to na pewno sie pochwale ;);-);-);-);-);-) narazie jest tam armagedon :-D

reklama
No zaraz mnie cos trafi...
Dzis Alex przeszedl ze szkoly i powiedzial ze jakies dzieci wyzywaja go "smierdzaca dupa" Alex jest w klasie w ktorej jako jedyny jest obcokrajowcem i tam jest ok, w innej klasie 1 jest 4 polakow i wlasnje oni go tak wyzywaja, tzn dzis powiedziwl o 2 dziewczynkach i jednym chlopcu (3 dziewczynka chora) na szcescie spotykaja sie tylko na lunchu...ale sorki skad 5 letnie dzieci biora takie teksty ?
Jejku jak ja sie musze denerwoac, szcerze nie spodziewalam sie takich wyzwisk wsrod 5 latkow!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry