reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - masakra:baffled: rozmawialas z Alexem? skad to sie wzielo?? co bylo powodem? iskra zapalna?

kurcze, niedobrze..

ja bym centralnie poszla do nauczyciela i powiedziala, zeby spytali sie tamtych dzieci - dlaczego tak do niego mowia!

Limonko - pewnie ;-) huh u Ciebie tez ostatnia prosta

jak juz Die zniknie z wagoniku, Ty i Kamilka - zaczne panikowac:-D:-D

ciekawe co u naszej potrojnej ciezarowki Sloneczka?????????

Kasoku - no roznica jest ogromna:tak: az z ciekawosci ogladnelam swoje zdjecia z 30 tyg z pierwszej i drugiej ciazy i ... roznicy nie ma:sorry2: choc generalnie teraz moj brzuch jest najwiekszy:baffled:

reklama
Karola ale jak???wsypujesz sol sama na patelnie i grzejesz????

tak, wsypuję i grzeję, patelnia musi być sucha i na to sypiesz sól, tylko potem uważaj bo sól bardzo szybko się nagrzewa i jest naprawdę gorąca, wsypujesz do jakiegoś woreczka (materiałowego) i bach na czoło :tak:

jak wystygnie to powtarzasz wszystko od nowa.

wiem, wiem, pesymistka ze mnie ale już tyle razy łudziłam się, że może teraz się udało a potem był klops :baffled: więc teraz wolę na nic się nie nastawiać, aczkolwiek wiadomo, nadzieja umiera ostatnia :blink:

Tilli nie wiem bawili sie razem a oni do niego ze smierdzaca dupa idz stad, nie chce juz ciagnac tematu..
Dziwie sie bo to sa dzieci z innej klasy i to oni zaczeli biegaca za alexem bo jedna dziewczynka z tej klasy zna Alexa po za szkola i sie razem bawili w trakcie lunchu... mi sie wydaje ze te dzieci znaja takie teksty od starszego rodzenstwa np. I powtarzaja... bo ostatnio wlasnie Alex zaczal mowic ze tez te dzieci mowia jestes zgnile jajo ale nie wiem czy do niego czy tak do siebie nawzajem.
No pojde do nauczycielki i powiem jej, bo one nie moga zwrocic uwagi bo nie rozumieja co te dzieci mowia...nie wiem iech zwracaja im uwage ze w szkole maja mowic po angielsku... bo tutaj wogle kontroli nie ma.

A ze smiesznych sytuacji ze szkoly ktoregos dnai Alex wrocil ze szkoly i mowi "mamo dzis sie bawilem z moja przyjaciolka Elli i pozniej jak siedzielismy to ona usiadla mi na reke... i fajnie bylo..." hehehehehe ciekawe czemu fajnie bylo hehe. Syn mi dojrzewa hahaha

akuku ja pierdziele, polskie dzieci zamiast trzymać się razem to się wyzywają :no: :wściekła/y:

racja, nauczycielki nic za wiele nie zrobią bo nawet nie będą wiedziały w którym momencie te dzieci mówią coś złego... ja to bym z rodzicami tych dzieciaków pogadała, niech im przemówią do rozumu :wściekła/y:

no, no, synek Ci dojrzewa, zanim się obejrzysz tłumy koleżanek będą Ci się przewijać przez dom robiąc maślane oczka do Aleksa :-D

wczoraj bolało mnie gardło, więc poszłam do apteki kupić jakieś tabletki na gardło, farmaceutka dała mi Envil, wzięłam w pracy jedną tabletkę, potem drugą, wieczorem patrzę na ulotkę a tam:

Nie należy stosować preparatu u kobiet w wieku rozrodczym, które nie stosują skutecznej antykoncepcji.

:szok::szok::szok::szok::szok:

no ja rozumiem , że np w ciąży nie stosować ale żeby aż tak??? to jak nie biorę tabletek antykoncepcyjnych albo nie używam gumek to już kaplica, nie mogę tego brać??? :szok: :confused::confused::confused:

Karola z tego wynika, ze mogą brac te tabsy emeryci,albo mlodziez wczesna, paranoja, nie sugeruj się tak ulotka, to jest czysta asekuracja ze str firmy farmaceutycznej, a na drugi raz kup cos innego, porypane.

Czy ja pisałam, że objawy mi mijają. No to za szybko te słowa wypowiedziałam. Wczoraj był dzień zdecydowanie najgorszy w tej ciąży. Ból głowy, mdłości przeokrutnie które chwyciły po 14 i witanie kilkukrotne z kibelkiem. Była masakra. Dziś mam nadzieję, że chociaż ból głowy mi dokuczać nie będzie.

miłego dnia laski!

Hej dziewczyny

Zagladam :-) Mam dzisiaj lepszy nastroj postanowilam sie do kazdego odezwac:-D

Ja juz z kawka:tak:mimo ze biore magnez to nie umiem bez kawy pomaga mi ona jedynie na wyproznienie sie:-D Adasko juz w przedszkolu:tak: wczoraj przyszedl ukochał mnie i mowi mamusiu tak cie kocham:-) az lzy mi polecialy a na wieczor musialam go wypieszczochac:rofl2:
Po za tym czuje ze za tydzien moge uroddzicc.. bo dzis sluzu znow cala masa wiec moze uchodza resztki:baffled: ehhh

Akuku- wiesz co zalamka z dziecmi a jeszcze Polskie zeby sie tak traktowały.. moj Adas w grupie nie ma dzieci polskich cale szczescie ale ja bym reagowala u rodzicow... albo trzeba wytlumaczyc Alexowi ze czasem tak jest ale on nie musi sie wyzywac z nimi ze te dzieci sa niegrzeczne czy jak? ja w zeszlym roku na goracym uczynku zlapalam chlopca jak dokuczal Adamowi to do dzis boi sie na mnie spojrzec...

Tili nie panikuj ty mozesz spokojnie chodzic jeszcze z brzuszkiem... a ja mam wrazenie ze moj jak tylko sie wyproznie jest strasznie malutki:sorry2: i boje sie zeby wszystko z mala było dobrze:-( mimo ze mam teraz co tydzien kontrole wcale nie jestem spokojna wcale...

Dziekuje dziewczyny, najwazniejsze to nie tracic nadziei i walczyc o swoje marzenia;D i jak bede tu marudzila prosze mi wspomniec te slowa;D hehe

Akuku dzieci sa nie znosne, ale z tą reka mi sie strasznie spodobalo ;D

Krowko biedaku, jeszcze troszke i objawy naprawde przejda:* malutka TY :(

KArolka normalnie co ja widze;D wykres;D trzymam mocno kciuki bo sliczny on jest;D

Kasoku slicznie wygladasz;D

A ja po moim wymszonym urlopie wracam dzisiaj do pracy ;) tup tup ;D a wieczorkiem ide na pokaz mody ,hehe jak mi sie bedzie chcialo jeszcze po pracy;D

reklama
Kamilka alex tez jest jedynym polakiem w klasie. Te dzieci sa z innej klasy.. no wytlumaczylam ze te dzieci mowia zle, ze sie popisuja i to nie jest ladne zachowanie, zeby sie bawil z dziecmi ze swojej klasy, a on ze tamte dzieci za nim biegaja bo chca sie z nik bawic...wiec oni sie razem bawili i jeden chlopiec powiedzial co powiedzial.
No i alexmpowiedzial dobrze ze oni nie sa ze mna w klasie. I stwkerdzil ze nie sa madrzy i powinni chodzic do klasy 0 hehe

Pozniej sie odezwe ide dziecioczki szykowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry