reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - a u mnie taka choroba to byl objaw :P :P wiadomo czego:-D

Smerfiku - kochana, trzymam kciuki aby ta beta przyrosla!!!!!!! jutro powtarzasz? czy pojutrze?

mnie piersi w ogole nie bolaly:sorry: ale ja mam duze tak czy siak :zawstydzona/y:

ja tak miałam cykl przed zajściem,ale w cyklu w którym zaszłam w 9 dobie wyższej temperatury tak miałam :-)

Hej, u mnie bol glowy od karku, zle spalam i dzisiaj po konsultacji z ginem wzielam ibuprom, po wtore mam zatwardzenie, tylko umiem cos zrobić po czopkach, zaraz mnie szlag trafi jestem już tak wk ur wi ona no ilez można nie srac??/a jesc musze i to wszystko się kotłuje w jelitach, chodze na 4 km spacery codziennie, wiec mam ruch, przed chwila zalalam sobie suszone sliwki plus siemię lniane. Bylam w aptece, żeby kupic sobie cos do inhalacji, zapomnijcie nic nie można brac w ciąży, wiec zagotuje wode i ja posole i może mi je ba ne zatoki odetka, jezu ale jestem wku rwio na :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nienawidzę się zle czuc i wszyscy rozkladaja rece.

ja ostatnio jadłam świeże śliwki :-)

Akuku olbas oil uważam za najlepszy,używam tylko tego gdy Kuba ma katar,ostatnio pożyczyłam kuzynce mojego bo jej córa źle spała bo męczył ją katar z olbas oil przespała całą noc. 4 krople na piżamkę i oddycha się znacznie lepiej :-)

Tilusia tak ja juz po badaniu..... wlasnie jest problem mimo ze wydaje mi sie z ciazy nici ... ze sie nie udało a tu bach cycory mi wywalilo ;/ zwariuje... i snilo mi sie ze beta wzrosla;/ masakra..... chce juz dostac okressss normalnie.... od tych hormonow moj organizm wariuje......( hahaa zamiast organizm napisalam orgazm..... czytam co napsialam i poprawka;D ) Wyniki ok 13;D dam znac;D chociaz wiem ze bedzie ZERO :D w sumie tego chyba chce;D

Kasoku probuj metoda Karoli sol napewno nie zaszkodzi a moze akurat pomoze na zatoki.... a co do zatwardzenia raz w zyciu mialam takie zatwardzenie ze myslalam ze beda mnie musieli rozciac zeby to ze mnie wyciagnac ;D jejku nigdy wiecej ;( ahh gowniany temat;D

Karola nie badz tak nastawiona ... pozytywne nastawienie to polowa sukcesu ;D Masz zaciazyc i dac mi nadzieje :P rozumiesz? zrob to dla mnie ;D haha

Akuku ja bym nie wytrzymala napewno o dwoch usg i bym pognala do lekarza;p :P:P

Anabelko a jak sie czujeszZ? Przeszłó troche przeziebienie? kuruj się :*

Dziewczyny jezeli okaze sie ze to ciaza to ja nie bede mogla w to uwierzyc bo czuje sie jakbym miala skrzydla , a w poprzednich ciazach ja sie ruszac nie moglam..... no przeciez nie mozna nie czuc ciazy;p

Krowko jestes tu jeszcze daj znac co u Ciebie?

chcesz zero bo nie chyba lepiej Ci przyjąć taki wynik bo taki stan psychiki masz co :-D ale my i tak trzymamy kciuki za wyższy wynik :-)

W nocy smarkam bo oddycham nosem,nie potrafię spać z otwartą paszczą hehe ale i tak pobolewa mnie już gardło,zapewne od spływającego kataru i oddychania buzią.Ale ciepłe herbatki z cytryną,10 paczek chusteczek i daję radę :-)

Anabelka- jak się czujesz, jak objawy? Bo u mnie zanikają..czy to już ten okres "dobroci" czy mam się bać?

Złagodniały,ale może będę miała tak jak wcześniej w ciąży,jeszcze się nasilą a potem złagodnieją i zanikną :-) Wczoraj na kolację objadłam się pizzą,a dzisiaj brzusio ok,więc na noc muszę się objadać chyba hehe Kuba szczęśliwy że w końcu pizza.

reklama
Smerfiku - no ja trzymam tak mocno zacisniete kciuki, ze ledwo co pisze:-D

Krowko - no w koooooooooooncu bo sie juz martwilam:zawstydzona/y: gdzies Ty byla jak cie nie bylo ?:-D

pewnie ze w 11 tyg juz objawy moga ustepowac i oby tak bylo! po co masz sie meczyc do 15 czy 20 tyg?? he? he? he??? ciesz sie:tak: wszystko na bank jest w porzadeczku;-)

no wlasnie skonczony 31 tydz - i ja sie pytam? gdzie to ucieklo?:szok::-D:-D

Anabelko - ja tez olbas oil uwazam za najlepszy - ja rowniez dodaje pare kropel do goracej wanny i dzieciaki maja inhalacje od razu :tak:

oby to przeziebienie juz sobie poszlo - a kysz:wściekła/y:

Tili ja już nie wiem co mam myslec;( moje cycki mi chca eksplodowac;/ nie wiem czy to po zwiekszonej dawce duphastonu czy co jest;/ masakra ....

Anabelko jestem przygotowana na zero , ale oczywiscie w glebi serca napewno bym chciala dodatnia bete... jednak nie chce sie rozczarowac poraz kolejny i stwierdzilam ze lepiej czekac na zeroooooo a najwyzej milo byc zaskoczona;D

No dziewczynki postanowilam ze pojde na usg 4d z okresleniem plci...110 f ale bede miala wszystko posprawdzane, wizyta bedzie trwalam 45min-1 godz. A na samym okreslneiu plcinza 70 f nie ma zadnycn pomiarow ani nic innego tylko plec i do widzenia. A mimo wszystko chcialabym wiedziec wiecej niz tylko plec.
Mam zamiar isc na usg za 2-4tyg. Jeszce nie wiem.
Narazie musze w swojej cytrynce wymienic klocki i tarcze z przodu, ztobic mot i kupic tak, bo wszystko naraz sie konczy z data. No i za przedszkole zaplacic i inne oplaty. Zobacze ile kaski sie zostanie.
Postanowilam ze kurtki ciazowej zimowej nie kupie wiec 40 f do przodu hehe. Bede ubierac ciepla bluze i na to kurtke rozpieta, ja i tak wszedzie autem jezdze.
Chyba zadzwonie i sie umowie na dniach.

ja jak narazie nie mam żadnych problemów,bo wyprawki jeszcze nie kompletuje :-) chociaż z kurtką to też myślę,bo do końca grudnia obchodzę w normalnej a potem brzuch wywali do przodu i chyba też wybiorę opcję z grubymi ciepłymi swetrami i odpiętą kurtkę,bo co ja szczupła i kupię kurtkę xl specjalnie na brzuch,będę wyglądać jak w worku hehe :-)

Pogoda u mnie do dup...y co chwile pada,aż nie chce mi się wychodzić z domu,a muszę skoczyć po jakieś pieczywo i na pocztę i po rodzynki bo chcę zrobić słodkie bułki z rodzynkami i drożdżówki z truskawkami,ale truskawki mam zamrożone,zabezpieczyłam się gdy był sezon hehe,zamroziłam 5 kg :-) :-D :-)

heyy laseczki

Krówka hmm graty wkoncu udało mi sie uprosić mojego G żeby sie wziął za to i powywoził wiec jest jakiś postęp. Jutro przychodzi tata od mojego i bedą wkoncu działać bo wykańcza mnie to juz powoli fototapeta przyszła wiec tylko dobór farb został:)

a tu sie moim księciuniem pochwale jak to sie ładnie na USG 3d pokazał:)
20130913_093856.jpg u mnie to juz na 1000000000000000000000000000000% chłop bo jajucha pokazał jak ta lala po tatusiu :-D:-D:-D:-D:-D

a co do prostej to juz niewiele mi zostało :szok::szok::szok: ale jeszcze do mnie to nie dociera. Troche żałuje bo nie poszłam na żadne spotkanie do szkoły rodzenia hmm no ale mam nadzieje że doswiadczenie mojego G troche mi pomoże ;-)
zaraz spadam na zakupy bo trzeba obiadek ugotowac bo mój juz zaczyna fochy strzelac że zapominam o nim :D;-);-);-)

Załączniki

• 20130913_093856.jpg
    20130913_093856.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Krowko - w krzakach pffffffffffff:-p

no wlasie Smerfiku????

Limonko - slicznie sie pokazal!!! na kiedy masz dokladnie termin ?
i na bank Twoj kochany Ci pomoze:tak: pochwal sie pokoikiem jak juz urzadzisz pliissss
ja tak lubie ogladac zdjecia kacikow maluszkow:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry