reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili Ty już prawie na końcówce,jeszcze 5 tygodni a może i trochę wcześniej :-) ja za 5 tygodni to dopiero usg połówkowe będę miała :-)

no Limonka szykuj się,torba do szpitala spakowana ?
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
ja nic nie slyszalam zeby urodzila..:no:

anabelko ;-) 5 tyg brzmi jak wiecznosc :confused2::-D hehe
no ja mam nadzieje, ze sie zlituje wczesniej wyjsc
Piotrek byl 6 albo 12 dni wczesniej;-) z om mialam 8 luty, z usg 14 luty a wyszedl 2 luty

Olivia 6 dni pozniej:sorry: no zobaczymy:tak: co tam sobie postanowi ta dziewuszka;-)

najpierw niech te 3 kobietki przede mna sie rozpakuja:-D

hey laseczki kurcze juz chce do szpitala :(:(:(

anabelkoo pewnie juz od miesiąca jest spakowana ciuszki uszykowane również na wyjscie w łózeczku by mój nie musiał szukać i bałaganu robić. także tylko siedze i czekam

dzisiaj mocnejszy skurcz mnie złapał trzymał jakies 5 min potem krzyż zaczynał ćmić i ćmi mnie do teraz czasami skurcze lekkie wieccc juz na godzinach jestem

Hej ja jestem tak zmeczona bezsennoscia..kopniakami bolami lydek ze masakra. Spac nie moge a w dzien zombi.. w dzien nie chce spac bo to nie rozwiaze sytuacji I tak sie mecze I w dzien I w nocy.. jeszcze dzis mnie m wkurzyl o byle g... I nerwica mnie strzela. Normalnie pewnie bym nie byla tak nerwowa a tu zmeczenie I tak mnie dopada ze sie wyzyc musze..

Limonko to trzymam kciuki by szybko poszlo jak juz sie zacznie.

Chyba sie poloze I bede spala do rana jak mi dziec da..
Nie wiem ale od kiku dni spie po kilka godz I to z przerwami... a zanim zasne to kam ochote wyc do ksiezyca.. z chlopcami nie mialam problemu ze snem eh wiec tego sie nie spodziewalam.

Do nastepnego

Limonko czekamy na update ciagly !!!!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

Akuku - ale nie mozesz spac przez bezsennosc czy tak mocno cie kopie???

moze postaraj sie relaksowac wieczorem, melisa, mleko z miodem no nie wiem.. a na skurcze zacznij magnez brac kochana bo sie wykonczysz:baffled:

pospij w dzien, przeciez organizm musi odreagowac..

Ostatnia edycja:
Tilli maly tak kopie ze odrazu mam oczy jak 5 zl I az mnie trzesie od srodka... przyspieszony oddech dostaje I twardnieje mi brzuch... a skurczy nie mam na lydkach tylko mnie bola I to sie nazywa jakos syndrom zmeczonych nog czy cos takiego... w kazdej ciazy to mialam tyle ze teraz chyba najgorzej I do polowy ud ten bol ... a to takie dziwne uczucie jest..tepy bol I mam caly czas chec wierzgac nogami I napinac miesnie .. ahh do bani.

Chcialam sie przepsac ale wlasnie dostalam tego bolu wiec wstalam I poprasowalam...posprzatalam..wstawilam pranie I tak caly chodze I cos robie... normqlnie to nie moje cialo... az mnie nerwica strzela...dziw sie oberwalo I dzieciom I m... ehh
Jak dzis nie pospie to jutro m wstaje zawozi dzieci a ja bede lezec az sie zmule..bo rano spac mi sie chce ale sie rozbudze I koniec... a co najlepsze to berbec w brzuchu reaguje na glos dzieci wiec jak oni tylko rano przyjda naw obudzic to maly w brzuchu Im pomaga... tak sie chyba cieszy I szaleje w brzuchu..ochoczo kopie ... a Alex wlasnie dzis rano poczul pierwszy raz jak dzidzia kopie..bo zawsze jak dotykal to akurat maluch spokojnie lezel.
Hmm moze I bezsennosc dodatkowo mnie meczy nie wiem... leze czasem od razu 20 w lozku... a tu 1 I ja spac nie moge... albo dalej. Ehh

Dobra nie jecze juz.. chcialam to mam .. tylko zal mi ze jak moge spac to ja nie moge a potem nie bede mogla bo maluszek mi nie da...

reklama
Nie wien czy to mialo wplyw ale nie jadlam wczoraj kolacji tylko wypilam slabe kakao tzn. Malo slodkie I spalam od jakos 23 do 7 .. w nocy sie przebudzalam na zmiane pozycji bo mnie biodra bola..chcialo mi sie siku ale nie poszlam bo maly by sie obudzil I kopal dwie godziny..wiec rano wstalam z pelnym pecherze ze az mie cqle odbrzusze bolalo. Hehe

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry