reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hehe, to ile tu już mamy ciał pedagogicznych w tym wątku?

jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie założyć osobny wątek "nauczycielki staraczki" :D

btw, kurka słabo wypadam na Waszym tle bo ja mam tylko jeden kierunek... hmmm, chyba pora pomysleć o jakiejś podyplomówce.

reklama
Kryzys w szkolnictwie - długo nie uchowasz się z jednym przedmiotem :no: Ja na początku roku szkolnego przy trzech przedmiotach nie miałam etatu :confused:
A pomysł na wątek całkiem niezły :tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, jest bardzo pozno, juz w zasadzie spalam, ale obudzil mnie bol brzucha i siedze na klopie i czytam co tu wyprodukowalyscie...kurcze widze jakis nowy watek, ja niestety nie jestem nauczycielka, wiec zostane w "staraczkach listopadowych",a co u mnie...bardzo trudny dzien za mna do tego stopnia, ze teraz siedze na kibelku i mam biegunke stresowo- lekowa, czy cos w tym stylu, musimy z m spac na dmuchanych materacach bo nocuje u nas spora czesc rodziny, wiec pozostala nam jadalnia. @ przyszla wczesniej niz zwykle=pewnie stresy ja przywolaly i znowu nowy cykl staran mnie czeka. Poza tym to masakra u mnie, smutek, zal, przygnebienie itp,moje schizy siegaja zenitu, macie jakis sposob na ataki paniki, np nocne, jak teraz???jak co dajcie pare rozwiazan...

karola
z tą myszą i opisem co sie działo mnie rozwaliłaś :-D

pandora
ja tez nie nauczyciel więc zostaje tutaj , nie bój się one wrócą do nas :-p bo ileż można gadać o nauczycielskich sprawach :-)

kasoku
kochana, nie mam recepty na lęki nocne ale modle się żeby koszmar u Ciebie sie już skończył, żebyscie odnaleźli spokój wewnętrzny, że teściowa już nie cierpi i teraz dopiero jest jej dobrze. wiem że jest wam bardzo ciężko ale musisz wierzyć tak jak to jedna z nas powiedziała chyba tiluchna "musi ktoś odejsć żeby sie mógł ktoś narodzić" weź sobie to do serducha , zobaczysz w grudniu nam powiesz nowine że będziesz mamą kolejny raz :tak: a co więcej teściowa będzie nad tobą czuwać żeby cała ciąża przebiegała pomyślnie! jestem z toba myślami kochana...

Witajcie.
śpieszę z nowiną, że u mnie jest wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że takie plamienia się zdarzają, a że było ono tylko "nocne" to nie ma strachu. W każdym bądź razie, w pon. po usg mam od razu do niego przyjść - bez zapisu :), a gdyby się coś w międzyczasie działo to mam dzwonić - podał mi nr do siebie :)
Także następna stresowa tura - poniedziałek.

ariena- no i bardzo dobrze! fajnie ze lekarz cie pocieszyl i juz mniej zmartwien no i ze bedzie wiizyta bez zapisu :), daj znac po nastepnej wizycie jak tam :)

karola- hahahhah niezla opowiesc z ta mysza :), tez lece zobaczyc w moich witaminach czy mam jod i b6 - a jak nie to skopiuje te nazwe co ty podalas z polecenia farmaceutki i zobacze na allegro ;)

mamolinka- no wresznie sie ukazalas :) - ja mierze temp i czekam na owu ;), aaa no i chcialam od Ciebie 'wydebic' ten wykres temp. w ktorym zaszlas w ciaze zeby przestudiowac jak mozna ;-) hihih, a co tam slychac? jak wizyta tesciow ;]

pandora- spoko :) ja tez zostaje tutaj i pewnie same we dwie tutaj nie bedziemy :tak:, bo wiekszosc nauczycielami nie jest :) hih, a jak tam u Ciebie sytuacja na froncie:)? byla juz owu ?

kasoku- trzymaj sie :* - sa tabletki ziolowe uspokajajace bez recepty w aptece(nie pamietam nazwy;/) i herbata z melisa tez pomaga- mam nadz. ze zaswieci wam wkrotce sloneczko!

reklama
u mnie wlasnie dzis ostatni dzien pracy w tym tyg . uffff

no i jedziemy jutro na ten zjazd czy jak to tam moge nazwac - spotkanie tych sportowcow takie ala biznesowe - nie wiem dla mnie to tak czy siak wycieczka jest hahah:-), no i jak trzeba bedzie to postanowilam mojego M wykorzystac na poboczu w samochodzie hahahhahahhaha:-D:szok: - no trudno ktos sie musi poswiecic :zawstydzona/y: hihi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry