reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

krowkabordo
co ty gadasz???? masakra mój albo tłuczek do mięsa używa i wali po podłodze albo taki wałek do mięsa i jeździ po całym domu na nim i stuka do mojego taty w podłoge jak ten siedzi i podpala w piecu w piwnicy:-D i ma prawie dwa latka a przerwy też ma niezłe w spaniu dzien w dzien haha czyli to jednak jaśki tak mają :P nastoenym razem zastanowmy sie odobrze i poczytajmy wiecej o imionach ;-):-)

pandora
haha nieźle :) może nasze z krówka też potrzebują rodzenstwa tylko łaśnie albo koncertuje jeden albo drugi nie ma przeproś ale bądz co bądz wole kwękanie noworodka niż wrzask i panika dwulatka :tak: o zaczyna sie histeria powoli.... a co do spania w łóżku z nami to jasiek moj ma uczulenie i on nienawidzi jak go kladziemy u nas w łózku przy sobie.

reklama
ale bądz co bądz wole kwękanie noworodka niż wrzask i panika dwulatka :tak: o zaczyna sie histeria powoli.... .

święta racja, i wiem co to histeria.... czyżby bunt dwulatka?? czy to kiedyś mija???
ale racja że wystarczy żeby się przytulił i uśmiechnął a zapominam że z niego taki łobuz:-D
aa no i jak sobie pomyślę jak to cudownie jest być w ciąży i mieć takie maleństwo to zaraz chce kolejnego łobuziaka :)

Missiiss - hehe a to dobre! Faktycznie trzeba będzie nad imieniem pogłówkować:-D.
Pandora- ależ to pocieszenie hehe:confused2:. Missiiss znaczy to, ze trzeba dupska spiąć i wziąć faktycznie się do roboty hehehe :laugh2:

hihi krowko spinamy:-D
tylko u mnie coś @ nie chce nadejść- już już się zapowiadała a teraz wszystko ucichło:-( ironia losu- teraz czekam a za miesiąc będę się modlić żeby nie przyszła w ogóle:-D

dobra to spianamy poślady i zachodzimy w tym listopadzie no :)
ja mam tak samo mlody jest czesto okropny histeryk i wlasnie zganiam na ten bunt dwulatka (ktory trwac będzie chyba dwa latka ) :/ ale i tak chce miec drugiego lobuza tylko dziewuszke dla odmiany ;)

dobra laski ide spać choć troche pośpie bo mlody znow usnał na chwile pewnie...
dobrej nocy i cichej ;)

Ja również spadam, może jakieś przytulanko?:zawstydzona/y: Kolorowych snów!
Pandora- to jak @ nie przyjdzie znaczy, że w ciąży jesteś! Zobacz jak seks będzie Wam służył. Zero stresu, trafiania..fiu fiu super sprawa;-)

..... Edit; Dopiero spojrzałam, że mamą Aniołka jesteś. W takim razie wyczekiwać będę i ja...

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie krowko na pewno nie jestem- 12 października miałam łyżeczkowanie i od tamtego czasu zero przytulanek, więc o ile nie jestem wiatropylna i pamiętam wszystko co się ze mną działa przez wszystkie noce od 3 tyg nie ma możliwości żebym w ciąży była:-D czekam na @ potem idę na kontrolę do ginka i dopiero zaczynam starania- oby to było niedługo:tak:

dobranoc dziewczynki, też idę spać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry