reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
witam was dziewczyny - ja dalej w łóziu sie turlam hahah :-)

wiecie no ktos musi zaczac nasza dobra passe :), - ktos musi byc pierwszy :-D !!! kto chetny? hihi ;-)

missiiss dzieki za detale cyklu, jak to wyglada itd- przyda mi sie info - zabieram sie za te temperature i nie moge sie zabrac hehehe ;/

karotka00 takze czekam z kciukami zacisnietymi na dobre info :) !

Mciur-ka mi zostalo jeszcze rowne 2 tyg do testowania ;) Co do tempki ja mierze dopiero pierwszy cykl, ale wychodza mi gory, lasy,rzeki, jeziora,doliny hehe nie lapie sie jeszcze o co tu chodzi.

To wiemy, ze karotka testuje dzisiaj?na dniach? a kto po niej ?

Dziewczyny,dziękuję śliiicznie,że o mnie myślicie i trzymacie kciuki :*;-)
Ja niestety dopiero 30 min temu wstałam z łózia,P.jest chory,mnie boli gardło i ledwo żywa jestem,nie wiem o co chodzi...:-( Ale po teścik zaraz skoczę,bo nie wytrzymam.:-D Wprawdzie wiem,że najlepiej jak się robi rano,ale uważam,że w dzisiejszych czasach produkują takie testy,że to już chyba nie ma znaczenia.:-D:-D
Dobra,to zrobię sobie tylko jakąś kanapeczkę na szybko,herbatkę z cytrynką i spadam do apteki.
Odezwę się najszybciej jak dam radę,tzn zaraz jak tylko zrobię.;-)

mamolinka90 hahah no ja tez sie boje tych gor i dolin i innych :-) a co najgorzej do samego mierzenia brak mi sytematycynosci, hahah , u mnie sie wszystko okaze w nastepnzm tyg. pod koniec bo to bedzie koniec cyklu i zobacze czy cos sie pojawi lub NIE :-D!! hih

najgorsze jest to ze zgubilam telefon a tam mialam wszystko wykresy, moj caly kalendarz!!! kurdee...!!! musze go znalezc bo najlepsze jest to ze zgubilam CHYBA w domu hahahhha nie pamietam gdzie co i jak masakra jakas!!!!

Miciur-ka no to zycze powodzenia w odnalezieniu telefonu ;) Ja nigdy wczesniej temp. nie mierzylam i zaczelam os tego cyklu. Naczytalam sie tyle roznych glupot, ze sama niewiem w co wierzyc... A przez to jak patrze na moj wykres, mam wrazenie, ze cykl jest bezowu :/ I do tego testy owu negatywne, sluz pare dni temu przezroczysty, ciagliwy, dosc duzo a teraz sucho... Masakra oglupiam sie przez to, a bylam oaza spokoju :P Na luzackim podejsciu, ale chyba zaczynam swirowac .

reklama
Mamolinka spokojnie oddychaj ;-) wiem że łatwiej napisać niż zrobić ... ale trzymaj się tego co napisałaś wczoraj , nie ma co świrować i za dużo czytać , wtedy powstaje meksyk w głowie ... ja juz nic nie czytam co ma być to będzie , nie mozna za mocno się nakręcać , głowa do góry już niedługo będziesz się cieszyła z 2 kreseczek życzę Ci żeby to było jak najszybciej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry