reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzięki ;-) Ja też mam cały czas nadzieję,ale staram się nie popadać w paranoję. Humor mam całkiem ok,troszkę może doła podłapałam,ale póki @ nie ma,to jestem dobrej myśli.:-) Ogarnęłam tą nieszczęsną kuchnię, no i tak sobie pewnie teraz dalej będę odliczać...:-D To która teraz testuje??

reklama
No wlasnie kto nastepny w kolejce do testowania ? Ja za rowne 2 tyg jak @ sie nie pojawi...

Ja dzisiaj mam niemilosiernego lenia, nic mi sie nie chce :( Oby szybciej do 19 mloda pojdzie spac i pewnie ja do lozeczka w skocze, bo dzisiaj nie do zycia jestem :(

U mnie 9 dc, więc długa droga..
Mamolinka- widzę, że i Ty wyczekujesz magicznej 19 godziny hehe:-). Jaśko szaleje. Dziś zamalował pół bloku farbami. O a teraz się czesz i się zbliża hmm.... no właśnie i mnie czesze heheh

Hihi tak godzina 19 magiczna, wczesniej wyczekiwalam 17 bo wracal moj eM z pracy i ja juz mlodej nie mialam tylko tatus,a teraz i moj eM przed 19 wraca... A jeszcze dzisiaj mam taki dzien, ze juz nie moge z nia wysiedziec jest nie do zniesienia. Wszystko co ja mowie na NIE jest na przekor :/

U nas jeszcze tatus ma czas, aby z Niunia sie pobawic chwilke, ale zawsze jak juz chce ja polozyc spac i marze o chwili dla siebie ciszy i spokoju to moj eM mowi to zostaw ja jeszcze chwile, nie kladz jej spac a za chwile i tak idzie sie kapac, je obiad i mloda znowu wariuje... Wiec upust zabawom daja dopiero w weekend.

czesc dziewczyny WOW ale popedzilyscie, ja zamiast dwoch kresek na tescie dostalam @ i luteine od mojego gina, bo cos II faza cyklu mi sie pieprzy i byc moze to jest powod, ze nie domagam. Karotka00 ja tez trzymam kciuki, oby byly w koncu te dwie krechy na tescie.
Postanowilam dzisiaj, ze kupie te elektroniczne testy owu, bo te "normalne" idiotyzmy mi pokazuja. :)

Kasoku dobrze, ze jestes pod opieka dobrego lekarza i na czas reaguje. To teraz juz zostaje przeczekac wredna @ i bedziemy odliczaly dni do testowania ;) Oby jak najszybciej nam mijaly. Ja mam testy z allegro paskowe kupilam 10owy+5ciazowych za 9zl+ przesylka, ale wydaje mi sie , ze sa nic nie warte. Bo albo naprawde nie mialam owu w tym cyklu, albo poprostu nie pokazaly. I tez postanowilam , ze jak teraz sie nie udalo to kupie elektroniczne, wydam wiecej, ale i bede pewna tego co testuje.

Mamolinka olej testy z allegro sa psu warte naprawde, owulke na pewno mialas tylko, ze one nie wykrywaja u niektorych kobitek, ja zastanawiam sie nad tym elektronicznym, ten najlepszy cholercia kosztuje 533zl kurde drogo troche, ale on monitoruje caly cykl, hmmm... twardy orzech do zgryzienia.

reklama
kasoku, chodzi Ci o monitor Clearblue? Tez sie zastanawialam, ale kurde, za duzo kasiory - a i tak sie rozchodzi tylko o owulacje, prawda? Pozniej trzeba do niego dokupywac testery... Jak dla mnie za droga impreza. A na Clearblue mozna lac z moczu porannego, tak poza tym - zapomnialam dodac. Dla mnie bomba. Wstajesz rano, otwierasz test (test i tester sa osobno), wsadzasz pyk, sikasz, odkladasz, max 3 minuty jest wynik - tak albo nie, rewelacja, nie trzeba sie we wrozke bawic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry