reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciur-ka no to zycze powodzenia w odnalezieniu telefonu ;) Ja nigdy wczesniej temp. nie mierzylam i zaczelam os tego cyklu. Naczytalam sie tyle roznych glupot, ze sama niewiem w co wierzyc... A przez to jak patrze na moj wykres, mam wrazenie, ze cykl jest bezowu :/ I do tego testy owu negatywne, sluz pare dni temu przezroczysty, ciagliwy, dosc duzo a teraz sucho... Masakra oglupiam sie przez to, a bylam oaza spokoju :P Na luzackim podejsciu, ale chyba zaczynam swirowac .

a robilas testy owulacyjne caly czas i nie bylo pozytywa? wiesz rzekomo moze sie zdarzyc ze ma sie 1 cykl czy 2 bez owu, nie pamietam czy i jak to sie ima do wieku osoby itd. ja temp. mierzylam czasem, niesystematycznie, ale za to obserwacje sluzu i jakie mam ogolnie objawy, wiec mam nadz. ze moj telefon sie znajdzie bo ponad rok obserwacji w plecy!!!! ja to jestem hilary.... masssakraa! pamieci 0 :zawstydzona/y:,

obserwuj jeszcze sluz jak bedzie przezroczysty to dzialaj, moze to tylko jakies przestawienie czy cos ;-)

reklama
Karotka zaginela w akcji chyba :/

Mialam relacjonowac - testy Clearblue cyfrowe sa rewelacyjne - bardzo proste w obsludze i daja wynik po 3 minutach, puste koleczko w moim wypadku, bo skoku LH jeszcze brak. Jak dla mnie rewelacja i warte swojej ceny :)

Tutaj nie - 20szt za £25... W PL ceny sa kosmiczne, widzialam :/ Ja wole wydac to £25 ale miec pewnosc, ze mam albo nie mam skoku, bo analogowe wychodzily mi bladawo i stresowalam sie bardzo, czy w koncu mam skok, czy nie i tak na dwoje babka wrozyla...

Co fakt to fakt, karotka przepadla z tym sikancem, albo zobaczyla II kreski i stracila glowe z radosci, zeby nas poinformowac ;) U mnie 7 testow clearblue digitaal kosztuje 30e. Ja tez dokoncze te testy paskowe, ktore mam i albo zrezygnuje calkiem z testow owu albo kupie wlasnie te elektryczne, bo idzie osiwiec.

Dziewczyny,przepraszam,że tak długo,ale jeszcze miałam kilka spraw do załatwienia. Niestety, wyszła 1 krecha :-(,ale się nie załamuję,bo to może być za wcześnie albo w ogóle jakieś opóźnienie. Tak czy tak,jak @ się nie pojawi,powtórzę test za tydzień.;-) Ale dzięki za wsparcie,kochane jesteście.:) Mam nadzieję,że faktycznie za wcześnie zatestowałam,@ miała być 1/2.11,a dziś jest juz 6. No,ale w pierwszej ciąży też mi wyszło dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej @,a jak robiłam po tygodniu,i to betkę,nie normalny test,to jeszcze nic nie było. No,zobaczymy.
Boże,muszę ogarnąć kuchnię,a nie chce mi się masakrycznie.:no: Jak skończę,to się odezwę.

reklama
Właśnie Karotka, nie ma @, jest nadzieja! Mi jak z Jaśkiem w ciąży byłam to owulka się przesunęła i zamiast 5 i pól tyg ciąży było 3. A panikowałam przy tym, ze hej hehe. Kciuki nadal zaciśnięte:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry