Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde on dawał najdokładniejszy wynik bo te elektroniczne to pokazują jak chcą masakra jakaś. no ale nic wsadziłam sobie ten elektroniczny mówie a nóż coś pokaże i pokazał ze poszła mi tempka znów 2 kreski w góre tylko szkoda że mam jedną pozycje po przecinku a nie np 36,75.... ehhh plamien nie mam, a to juz mój dzisiaj 4 dzien po owu. chyba.... bo miałam pierw śruz i mega otwartą szyjke tez tak miałyście ze jak w owu dotykałyście to normalnie jakby jej nie było tylko dziura normalna ?? wtedy mnie tak brzuch bolał i śluz miałam płodny a dopiero dzien póxniej test owu pokazał pik lh a 1,5 dnia potem zaczęłam brać lutke. Zastanawiam się też czy aby owu była napewno ale chyba jak rośnie temka to musiała być. bo w ostatnim cyklu imo brania luteiny tak jak teraz 2x1 tempka i spadła i plamienia były w 3 dni po owu. ehhh ciekawe ciekawe jak wsio bedzie ok to testuje od 16 tego czyli 10 dpo mam testy o czułości 10miul więc może coś pokażą o ile się coś uda.
nawet nie wiem czy można byłoby dać w Polsce tak na imie jak nie ma brzmienia polskiego. Ja obstawiam: Marika, Tosia, Julka a dla chłopca Szymon

tzn od piątku w sumie miałam lekkie mdłości, ale nie rano a koło południa, dopiero dziś rano mnie dopadły mega mdłości
a tak poza tym zupełnie nic... Mam nadzieję że test się nie mylił, a mdłości to nie siła autosugestii
w sumie przy Antku mdłości miałam już parę dni przed planowaną @, a w drugiej nie miałam wcale- dlatego nawet mnie cieszą bo może to oznaka że wszystko będzie dobrze.... jejku dziewczyny nie mogę się pozbyć z głowy myśli że znowu coś może pójść nie tak:-(