Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurde on dawał najdokładniejszy wynik bo te elektroniczne to pokazują jak chcą masakra jakaś. no ale nic wsadziłam sobie ten elektroniczny mówie a nóż coś pokaże i pokazał ze poszła mi tempka znów 2 kreski w góre tylko szkoda że mam jedną pozycje po przecinku a nie np 36,75.... ehhh plamien nie mam, a to juz mój dzisiaj 4 dzien po owu. chyba.... bo miałam pierw śruz i mega otwartą szyjke tez tak miałyście ze jak w owu dotykałyście to normalnie jakby jej nie było tylko dziura normalna ?? wtedy mnie tak brzuch bolał i śluz miałam płodny a dopiero dzien póxniej test owu pokazał pik lh a 1,5 dnia potem zaczęłam brać lutke. Zastanawiam się też czy aby owu była napewno ale chyba jak rośnie temka to musiała być. bo w ostatnim cyklu imo brania luteiny tak jak teraz 2x1 tempka i spadła i plamienia były w 3 dni po owu. ehhh ciekawe ciekawe jak wsio bedzie ok to testuje od 16 tego czyli 10 dpo mam testy o czułości 10miul więc może coś pokażą o ile się coś uda.
nawet nie wiem czy można byłoby dać w Polsce tak na imie jak nie ma brzmienia polskiego. Ja obstawiam: Marika, Tosia, Julka a dla chłopca Szymon

tzn od piątku w sumie miałam lekkie mdłości, ale nie rano a koło południa, dopiero dziś rano mnie dopadły mega mdłości
a tak poza tym zupełnie nic... Mam nadzieję że test się nie mylił, a mdłości to nie siła autosugestii
w sumie przy Antku mdłości miałam już parę dni przed planowaną @, a w drugiej nie miałam wcale- dlatego nawet mnie cieszą bo może to oznaka że wszystko będzie dobrze.... jejku dziewczyny nie mogę się pozbyć z głowy myśli że znowu coś może pójść nie tak:-(