reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
pam i jeszce jedno, to, ze mamy te stany nie swiadcza o zadnej chorobie psychicznej, ja swojego czasu bylam badana na prawo i lewo lacznie z TK glowy i zadnej choroby psychcznej mi nie wykryli, wiec nawet tak nie pisz, jezeli co to masz jakies niedobory ja mam np za malo serotoniny i dlatego jak nie biore lekow czuje sie tak jak czuje, ale albo rybka albo pipka, na dzien dzisiejszy wole dzidzie od dobrego samopoczucia, trudno jest nas zrozumiec, bo niestety leki z boki wydaja sie debilne i chore, ale tak jest i juz.

forum wlasnie po to jest
zeby sie wygadac, wypisac, znalezc ukojenie, dobre slowo ktore wspomoze
sama bym juz dawno zwariowala gdyby nie wy:)

mi to tam rybcia co kto pisze na innych watkach, czy pisze to samo itd
nie chodze, nie szukam

tu mi dobrze, i staram sie robic tak, zeby i innym bylo tu dobrze:happy:

padam, ide spac, juz nawet nie chce mi sie liczyc ile po owu i ile dni cyklu:rofl2:
przyjdzie malpa to przyjdzie:tak:

Dzieki dziewczyny... naprawde podnosicie mnie na duchu

Kasoku mi lekarz mowil co jest zle ale nie potrafie tego na normlany jezyk przezloyc... jakies niestabile zwiazki w mozgo braki jakis mineralow itp wiec pewnie to samo so ty... ja akurat biore leki do konca roku i potem juz koniec i powiem ci ze czuje sie o wiele lepiej nic na poczatku chociasz wicaz widze ze dlaeko mi do "normalnosci". Bo ja sie uwaam za normlana... inna nic inni ale w moim malym swiecie normalna..:-p

Ja tez ide spac, dobranoc kochane...

pam niestety jak przestaniesz brac po jakims czasie to paskudztwo wraca :(, ale badzmy dobrej mysli.

a ja ide przeczyscic rure........kominowa :D

bo moj m chetnie se napali w kominku, ale kurna ja tylko go sprzatam po romantycznym napaleniu, no zesz kurna chata, zaraz do was wracam, limonka emalia kochaniutkie wklejac mi tu wasza fotke, pare stron wczesniej uskutecznilysmy fotosesion, wiec do dziela, jak chcecie poogladac z kim piszecie zapraszam pare lub juz parenascie stron wstecz.

O matko ale się tu działo..

Ja jakąś godzinkę temu wróciłam od koleżanki, musiałam się wygadać obarczyć kogoś moim problemem.

Tiluchna- co tam faza lutealna czy tam za dużo prolaktyny..damy radę i będziemy znowu mamami!
Kasoku- czyścisz rurę, co Ty za kominek masz? :-D:eek: (pomyślałam sobie o jakiejś dziwnej pozycji seksualnej:szok::eek::baffled: hehe )
Pandorka- przez mdłości to chociaż wiesz, ze w ciązy jesteś!
Miciurka- piękna kobietka z Ciebie:-)
Domi- to miałaś okazję uczestniczyć w zbiorowym ścisku heheh
Pam- nie masz lekko, masz swoje problemy pewnie mogłabyś obdarować nimi całe nasze forum. Ja Ciebie rozumiem, że masz potrzebę by ktoś Cię wsparł, pomógł. Bo jeśli nie jesteśmy sami w stanie sobie pomóc to szukamy tej pomocy..to normalne. A jak? Nie ważne. Ważne by ją dostać! Forum to taka grupa wsparcia, na którą można liczyć.
Coś ja jeszcze miałam napisać..ale zapomniałam. Starość normalnie, starość:rofl2:

no czyszcze wklad kominkowy i rure niestety, ja jestem w tym domu od czyszcenia kibli i kominkow...wlasnie sie dowiedzialam, ze moja psiapsiola z wawy na swieta przyjedzie do nas wow ale sie bedzie dzialo, kurcze od nastepnego tygodnia uskuteczniam gotowanie

reklama
krowko a propros:-):-), ze tak spytam jaka to maialaby byc ta pozycja na czyszczenie rury, bo za chiny nie potrafie sobie jej wyobrazic, co???:-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry