reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
DSC04059 (Medium).jpgDSC02798.jpgDSC02931.jpg
To i my sie pokażemy :)

nie kojarzycie na której stronie to fotosession było? bo bym chęnie oglądnęła, ale te kilka stron, to może sie okazać kilkadziesiąt przy Waszej wydajności :D

Emalia- piekna rodzinka:-)
Rojku- co nie których fot już nie ma, bo tylko na chwilkę wstawiły dziewczyny. Tak ze 6 stron wstecz to może coś ujrzysz :-) Twuuuu około 230 strony

Ostatnia edycja:
Same ślicznoty się ujawniły :D

krówka właśnie tak myślałam, że te parę stron sie okaże 30stoma :D

Mąz przed kompem jajka grzeje, muszę go zgonić do wyra. Niech działa :D

emalia i coz tu napisac, fajna kobitka z Ciebie, corcia juz taka duza, sliczna, patrze na suwaczek ma 10 lat, pannica, ogolnei slicznie.

a jak sie usuwa zdjecia???bo jak wszystkie usuwacie to moze to dobry pomysl???chociaz kto tam sie polapie jak my zapisuejemy pare stronic dziennie, rojku znalazlas nasze fotki???gdzies kolo 23iles

Emalia- sliczna rodzinka - ale juz corka duza łał!! no syn tez juz nie malutki ;), hihi

kasoku- mowilam ze jakas fotke znajde ;), ciekawa jestem co u Ciebie bedzie sie dzialo w tym cyklu, btw. ty masz plamienia co cykl? luteine na to bierzesz? a z matylda jak bylas w ciazy to plamien nie bylo ? a zanim zaszlas? ps. wysle ci prywatna wiadomosc ;)

tulichna- dobrze powiedziane o forum !! :)

pandora- oj wspolczuje mdlosci- ja tez mam leciutkie - bardziej dzisiaj jak wracalam do domu to mialam taki metaliczny posmak w buzi jakbym mega zardzewiala rure lizala nie wiadomo ile :-D

mezus zadowolony-spiewa pod prysznicem, juz mi kupuje poradniki i pyta sie czy mowic juz moze do brzuszka hahah:szok: lepiej tak wczesnie niz wcale lub za pozno ;) co nie.. ogolnie dzis fajny dzien byl - okazalo sie ze szalona nie jestem i jednak widze cos na tescie a nie mam omamow.. spokoo :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry