reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Edyta moj jest z zawodu kucharzem, lubi gotowac ale jakies takie pieknosci to na specjalne okazje robi a tak to jakas zupe czy zeberka czy kotlety chociasz zawsze sa leprze niz moje....
My tak pozno obiady jemy bo ja pozno z uczelni wracam i juz tak sie zatarlo ze pozno.... dzis zeberka, ziemniaczki z koperkiem i piertruszka salatka z kapusty kiszonej i marynowane papryczki.... az mi slinka cieknie , :-D

Pam a gdzie zeberka kupujecie w pl sklepie czy u rzeznika ?? bo u nas sa zeberka ale to same kosci a miesa brak :zawstydzona/y: a ja od tak dawna na nie choruje ,ale przeciez kosci jesc nie bede :no:

kasoku ja też się uśmiałam jak nie wiem :-D:-D
pam dzięki..i wiesz co,mój P. też uwielbia gotować,a to się świetnie składa,bo ja nie umiem i nie lubię :-D Pomijając rzadkie sytuacje,kiedy mnie jednak napadnie..
edyta noo ja najchętniej bym poleciała zaraz do apteki i jutro zrobiła,ale wiesz jak to jest... Nie nakręcam się,za wcześnie.Poczekam tak do 10-dniowego spóźnienia,potem chyba jednak nie wytrzymam i zatestuję. O ile oczywiście @ nie przylezie...Ale ostatnio moją @ wysłałyśmy tutaj do Honolulu z biletem tylko w jedną stronę,także mam nadzieję,że nie ma tam w tym momencie ewakuacji ludności.:-D:-D:-D
A co do jedzenia...Hmm,ja z lenistwa zamówiłam pizzę.:-) Pyyychaaa...Pikantna,tak jak lubię...Rozkoszuję się,a mój P. na kursie,haha...No,ale będę miła i mu trochę zostawię.

Edyta my kupujemy w tesco.... po 5 euro jest prawie kilogram i sorowych i takich do pieczenia BBQ.... my dzis te do pieczenia bedziemy mieli. Czasem kupimy u rzeznika irlandzkiego ceny sa od 4 do 6 euro za kilo ale naprawde ladne z mieskiem. w polskim malo kupuje bo moj chlop to irlandczyk wiec nie ma potrzeby zbytniej chociasz uwielbia twarog i kabanosy :-D

Kasoku...a to ci zrobil.. ja owsanki jem rano bo mnie zapychaja strasznie

Edyta no u nas akurat ladne sie trafiaja.... co do polskich smakow ostatnio mu pierogi z kasputa wcisnelam to nie smakowaly ale z miesem juz tak... krokiety z kapusta mu skauja za to i barszcz.... sledzie tez mu smakuja... ostatnio zurek robilam z biala kielbasa to sie zajadal... dobrze na takiego trafic bo oni tutaj w irlandii to wiecznie frytki i sassuages :-D

reklama
Kasoku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padlam!! az mezowi powiedzialam :-p
dzieciaki to potrafia, oj potrafia:biggrin2:

Edyta - oooooooo:biggrin2: a jakie rejony jesli mozna spytac? ktore county? ja Northamptonshire

Karotka! myslisz, ze to TO???? trzymam &

Domi - powiedz ze masz 'kobiece dni' :-D takie troszke totalnie przeciwne do faktycznego stanu ale..

co do jedzenia, my dzisiaj na latwizne i na szybko fish&chips ;-)

ale ogolnie to rano wrzucam wszystko do slow cooker - nastawiam na 10h i jak wracamy z pracy/szkoly/przedszkola do obiad gotowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry