reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
sluchajcie zesikam sie ze smiechu, dzisiaj byla moja mama i powiedzialam jej ,ze "m dzisiaj idzie trzepoac gruche", matylda akurat to uslyszala p[rzyszla do nas i powiedziala "mamuniu mamy gruszki (wziela jedna) mam ja ci wytrzepac???":-D:-D:-D:-D:-D

Tiluchna tak chce poczekac az sie wylecze zeby dzidzia miala jak najleprze srodowisko :)

Smerfetka mozna po 3 dniach ale ja bym po tygodniu zrobila czy ladnie przyrasta bo wtedy przyrost jest wiekszy ale to juz sprawa indywidualna

Kasoku... poleglam.... :-D bedziesz mrozic? heheh

edyta... tak myslalam ze kotlety... ale mnie mozesz smarzyc przynajmniej tluszczyk sie wytopi.... o smalec mozesz zrobic :-D

Tiluchna tak chce poczekac az sie wylecze zeby dzidzia miala jak najleprze srodowisko :)

Smerfetka mozna po 3 dniach ale ja bym po tygodniu zrobila czy ladnie przyrasta bo wtedy przyrost jest wiekszy ale to juz sprawa indywidualna

Kasoku... poleglam.... :-D bedziesz mrozic? heheh

edyta... tak myslalam ze kotlety... ale mnie mozesz smarzyc przynajmniej tluszczyk sie wytopi.... o smalec mozesz zrobic :-D

a matylda... oj te dzieci... hehehhe

Edytko ze mnie to jedynie rosol jaki bo same kosci :P ale i tak musialabys dodac co innego bo nie wiem czy nawet rosol bylby ze mnie dobry:P

kasoku dobre... ;) trzeba było jej pozwolic ciekawe jakby wytrzepala?:P

Jeszcze jedno pytanie we wtorek za tydzien mam USG myslicie ze bedzie juz cos widac? Chciałabym przed switami uslyszec serduszko :)

Cześć kochane wy moje :* :-) Nie było mnie dłuższą chwilę,bo byłam w odwiedzinach u koleżanki na kilka dni i muszę wam powiedzieć,że się baaardzo zrelaksowałam i odpoczęłam psychicznie. Starałam się nie myśleć o problemach,ani tym bardziej o starankach,wynikach,testach,miesiączkach,itp...No i siły witalne i energia do działania powróciły z podwójną siłą.:-D W każdym razie w piątek miała być @,nadal jej nie ma....hmm...nie będę chyba testować,tylko tradycyjnie poczekam,bo nie chcę po raz kolejny się rozczarować.:no:
No dość o mnie,co tam u was? Która zaciążyła,która testuje,która na etapie dalszych staranek? Chętnie bym was nadrobiła,ale to mi zajmie wieczność,więc pewnie wasza odpowiedź będzie szybsza.:-)

smerfiku moj zakrecony mi zobaczyli w 6-7 tc, wczesniej ni huhu, wiec tak to sie przedstawialo u mnie. wczesniej bylam na usg i gin nic nie mogl stwierdzic.

reklama
Karotka my sie jeszcze nie znamy ale to kwestia czasu ;-)

Mysle ze taki bezstresowy czas przydalby sie kazdej z nas ,no ale nie wszystkie moga sobie na cos takiego pozwolic,wiec karotko zazdroszcze relaksu ...a moze warto zrobic test ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry