reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

edytko co to za przysmak te kobiety? hhehe

ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol

Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?:-p

Smerfiku - no gratuluje bety :-):tak:

mysle ze Edycie chodzilo o kotlety :-D

Ja myśle że Edytka tak o nas myśli ze po prostu dziecia zamiast kotletow kobity z forum smaży :P

Dziewczyny doslownie szczam :-D:-D ach te kobiety :-p:-p
To mialybyc kotlety a wyszlo jak wyszlo,przepraszam was za takie pomylki ale jak pisze z tel to czasami takie glupoty wychodza ;-)

Tiluchna wspolczuje bolu...moze wez sobie no-spe ??
Ja bylam w aptece kupilam wit C do rozpuszczania i tak juz ktorys dzien zbieram sie do zrobienia faworkow,ale juz zaplanowalam ze je zrobie jak maz bedzie mial urlop :-) a to juz niedlugo...

reklama
Kasoku- jak to delikatnie ujełaś hehe:-D:-D:-D:-Dhehehehe, Kciuki za dobre wyniki!!!!!
Smerfik- bete możesz po dwóch, 3 dniach powtórzyć i sprawdzić czy dobrze przyrasta.

Ostatnia edycja:
kasoku- takiego bólu nie miałam, u mnie były takie dolegliwości- plamienie 5-6 dni przed, przez pierwsze 2 dni @ mnie zalewało, w pierwszym dniu bardzo bolesne @- od zwykłych skurczy aż po bóle krzyża i dużo skrzepów... także to albo coś innego albo masz po prostu inne dolegliwości, no i kciuki za mężola trzymam:-D

no tak przy miesniakach zalewa, nie wiem krzyze tez mnie pobolewaja, aj wszystko juz mnie boli nawet wlosy, pojde w styczniu na poczatku i sie dowiem co i jak.

reklama
To proszę mnie uspokoić i powiedzieć ze tak po prostu ma byc ? hehe wkurza mnie to ze mam zaznaczone 2 tydzien ciąży uduszę:P tą pania ktora mi tak zaznaczyła:P haha ... cały dzień mi dzisiaj nie dobrze..buuuu

kasoku fajnie to ujełaś :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry