reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Smerfetko gdzies znalazlam moze sie przyda

• 3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
  • 4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
  • 5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
  • 6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
  • 7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
  • 9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
  • 13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
  • 17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
  • 25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
  • Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
  • Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml
Wiec twoj to 4/5 tydzien ciazy gratuluje :-D

Ja po wizycie u lekarza, opuchlizna bardzo ladnie zchodzi wszystko jest ladnie mam dokonczyc antybiotyk i tydzien po moge sie juz sexic... to dobrze bo moj takiego celibatu(ponad 2 tygodniem juz) dlugo nie zniesie :-D

Dzień dobry
ja niesety jeszcze w pracy, ale przynajmniej mogłam spokojnie nadrobić:-D

kasoku
- żadnych zdjęć nie będzie!!! że niby mam się przyznać że ja 50 na karku, wąs i wielki, piwny brzuchol??:-D

basik77- nie ma czego współczuć, mi one póki co nie przeszkadzają:-D

tulichna-no to kciukasy zaciśnięte za ten cykl:tak:

smerfik- mnie nie bolał jak na @, to był raczej ból żołądka, a że mdłości dziś mniejsze to myślę że się poprostu czymś strułam... ale bóle brzucha są na początku normalne, ale tylko te niezbyt długie i mocne bo macica się przygotowuje na wzrost maleństwa także nie łam się!!!

Miciur-ka- tak 19.12 ale to tylko kontrolnie coby popytać o leki i gdzie się usadowił pęcherzyk, myślę że najlepiej iść koło 6-7 tc wtedy widać już serduszko i w ogóle:-D więc jeśli dobrze się czujesz faktycznie poczekaj na początek stycznia:tak:

a ja dziś z niedowiarstwa powtórzyłam test- i wyszły dwie grubaśne krechy:-) oby tylko znalazł sobie wygodną miejscówkę na te 9 miesięcy:tak:a i kurde powiem wam że ja już wiem że to chłopak, głupia jestem wiem:tak: ale takie moje przeczucia, przy Antku też wiedziałam od początku, a w drugiej zero przeczuć, oprócz tego że to się źle skończy, jakbym wiedziała że nigdy płci nie poznam:-( a teraz przeczucia dobre, nastawienie dobre no i chłopak:-D

Ostatnia edycja:
kurcze mam zgryza, bo mam bol pochwy, tak jaby cos na szyjke naciskalo i promieniuje na pochwe, zawsze tak mam jak jestem przed @ i teraz sie juz naprawde martwie co to moze byc, moze to ten pieprzony miesniak, podobno usadowil sie przy ujsciu szyjki, ale on jest maly, czyzby tak mi dawal do wiwatu???no i mam nowy problem, ktory bede analizowac wieki.

oh dzisiaj w pracy sajgon wiec dopiero mam chwile zeby wpasc

ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol
a leci jak z otwartego kranu:baffled:
ok, przyszlas i spadaj, a sio

Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?:-p

Smerfiku - no gratuluje bety :-):tak:

no i witam pozostale ciezaroweczki i staraczki :-D

a moze i krokiety..hehe... ja bym zjadla krokieta... ale u nas dzis zeberka pieczone moj uwielbia i moglby jest codziennie... a jutro chyba spagetti zrobie.... :-D

nie przez implant... niektore kobiety maja wieczna @ a niektore wogole i ja do tych wogole sie zaliczam... wiec juz widze co to bedzie.... najgorsze jest to ze chcialam @ na swieta ale nie bede miala jak wyciagnac implantu chyba ze sie dogadam z lekarzem bo on bardzo zajety... a ja w styczniu mam egzaminy i nie chce zeby ze mnie sle lalo bo podczas @ zawsze zle sie czuje.... no coz.. bedzie co bedzie wazne zeby plodnosc byla ok

lo matko! ja myslalam ze jak sa hormony to reguluja wlasnie okres ladnie i ma sie go normalnie
takie przynajmniej odgolne zalozenie hormonow:dry:

ja sie zastanawiam czy bede musiala czekac teraz miesiac :szok: na kolejne dni plodne czy moze jakas dobra sila sie nade mna zlituje (i castagnus zadziala) i za choc te 3 tyg sie uda.. :sorry2:

reklama
Tiluchna ja przy plastrach i tabletkach mialam ladne okresy ale jak odstwilam to pierwszy okres zawsze byl dlugi i okropny zalewalo mnie i krecilo mi sie wglowie wiec nastawiam sie ze pierwszy okres po implancie tez taki bedzie... ale coz... damy rade :-D

a ja mam nadzieje ze ci castagnus pomoze bo pomogl dziewczyna wiec mam nadzieje ze tobie tez :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry