• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

nie wiem jakie ph:tak:
gin wziela wymaz z pochwy przy badaniu i tez na jakis papierek dale (nie z moczu) i powiedziala, ze ph jest cytuje 'idealne'
i tyle:eek:
wiec jak dla mnie to wystary :-D

wiecie co? ja bym chciala coreczke
ale wiem, ze bedzie chlopak
po prostu wiem , choc w ciazy nawet nie jestem :rofl2::laugh2:
przy Olivii moj maz mowil - stwarzam wlasie corke
przy Piotrku - wiedzial ze stwarza syna
i teraz tez mowi ze chlopak i tyle ;-)

ale co bedzie to bedzie i z otwartymi ramionami przyjme
nawet nie chcemy znac plci do porodu
:-)

a gdzie reszta dziewczyn???
mamolinka,pandorka, smerfik, kasoku, miciurka,akuku, emalia, limonka
i cala reszta?:-D

reklama
Tiluchna ja tez wiem ze u mnie bedzie syn wiec juz imie jest ale ciazy brak :-D

A dziewczyny siedza w krzakach...smerfik byl rano ale widocznie nie mogl sie na nas doczekac i sobie poszedl :-p

DSCN7339.jpg a to moj dzisiejszy najpiekniejszy ukochany tescik :) w realu troszki ciemniejsszy :) ja nie wiem 3 dni zaparcia , 4 dzien biegunka...haha co to sie dzieje w organizmie kobiety...hehhe :)

pomalutku sobie sprzatam domek bo swieta juz blisko.. myje szkliwo, okien mi nie wolno... przygotowuje sobie stroiki (to lubię najbardziej )

i cały czas myśle o was, za wszystki trzymam kciuki i chciałabym zeby kazda z nas w koncu mogla sie cieszyc swoim brzuszkiem

Edytko smerfik jest tylko go rozluznilo i siedział sobie w swojej lazience i sie zastanawial co lepsze zatwardzenie czy biegunka ;p haha

Smerfiku tescior rewelka,a ty jestes jeszcze przed terminem @ bo mi sie juz wszystko pomieszalo ? :zawstydzona/y:

Ja uciekam zrobic mezusiowi sniadanko a do tego moje dziecko zrobilo oczy jak ze shreka,wiec ide sie z nim pobawic...bede pozniej ;-)

Tiluchna a jak Twoj cykl sie ksztaltuje w tym miesiacu? Okres sie juz skonczył?
Edytko ja juz po terminie miesiaczki , miałam ją chyba w niedziele albo poniedzialek dostac,ale nie dostalam , mam nadzieje ze juz nie przyjdzie...a dziewczyny kiedy dochodzi do zagniezdzenia? bo mnie zlapal we wtorek w nocy ten bol brzucha i mi sie wydaje ze wtedy moglo sie zagniezdzic ale nie wiem czy to nie za wczesnie?

reklama
Tiluchna jutro ostatnia luteina...
edi ja mieszkam w irlandii a tu ciezko z monitoringiem,ginekolog przyjmuje co 2 tygodnie i wes tu syrzel sie z jajeczkowaniem:-D
Smerfik sliczny tescior-tlusciutka krecha!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry