reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej no jestem jestem
tez mam faze na mandarynki hahahha - wlasnie specjalnie po nie bylam w sklepie :)))

no apropo planowania plci to moze zobaczymy po mnie bo ja robilam dziewczynke ;) najpierw czytalam z 3 miesiace o tym hihi - wiec sie okaze - w sumie to ja nie chce sie dowiadywac co tam sie chowa na usg ale M chce i juz mamy konflikt , no hm zobaczy sie ;)

basik- fajne dziny :)! a ktorego dc zaczelas brac luteine? bo ja np bralam 16dc przez 10 dni - ale w tym cyklu wzielam pozniej bo mi sie wydawalo ze pozno mam owu,

tulichna- no to twoj maz rzadzi z planowaniem plci skoro wie co robi i sie sprawdza hahha - bynajmniej masz juz parke ;)

smerfik- tescik ekstra :) - ja tez wlasnie kupie inny dzis lub jutro i zrobie inny :)
to jak tam data porodu ci wychodzi w obliczen? 18.08? :)

propo kolacji to ja jem ciemny chlebek, jajka salata i jeszcze jakies warzywko papryka itd. plus kakao , ale to roznie u mnie teraz bardziej zdrowo niz wczesniej :)

Miciurka uwoelbiam mandaryny:))) ja wlasnie robie tarte z serkiem mascarpone i truskawakmi,mniammmmm...
lutke zaczelam brac 3 dnia wyzzych temperatur tj 22dnia cyklu, a czemu pytasz?

Miciurko Co jest z tymi mandarynkami mi tez one najbardziej smakuja i co najwazniejsza mdlosci mi po nich przechodza.... Tak wlasnie bedac w szpitali lekarz mi powiedział ze termin mam 18 sierpnia...

Emalia - a moze taka Twoja natura :) a jak jest w porownaniu z pierwsza faza? jest skok?
niestety ale temp tylko po przebudzeniu jest wiarygodna..

ja juz sie nie moge doczekac mierzenia swojej ;-)

Akuku - buhahahahahaha:rofl2::rofl2: a to Viki cie podsumowal:laugh2:

ale swoja droga to ruchy kobitka ma ;-)

hej dziewczyny, nawet was nie poczytalam, bo nie mam do tego glowy, wielkie sorry, u mnie kila, m dzisiaj porobil badania, a ze jest blekarzem dostal szybko wyniki i sa ok, we wtorek cd wynikow,dawno temu mialam taki dol, nie jem, rzygac mi sie non stop chce i stronie od kumpel, nie mam ochoty na pogaduchy, na cale szczescie, ze moj m jest zdrowy tzn ma morfologie ok,coz, bede do was zagladac, ale przepraszam,ze non stop pisze o sobie, trzymam za was dziewuszki moje kciukasy, ale nie mam sily sie teraz udzielac (placz), BUZIAKUJE WSZYSTKIE .

reklama
basik - a to ci kazal tak brac od tego dnia cyklu czy sama? a jakie zastrzyki na owu bralas ? tak pytam bo widzialam ze na wykresie mialas zapisane i bylam ciekawa od kiedy bierzesz i kiedy konczysz wtedy ale temperature masz superancka - moze zatestuj jakos 16 -17 grudnia ;)

akuku- hahah gdzies ty to wynalazla :-p :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry