• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

basik oby było tak jak mowisz :)

Tiluchna mi brzuszek to narazie spadl po tej calej porannej biegunce...haha ja bym juz chciala miec 8 kg do przodu i taki dumny brzuszek przed soba

Kasoku nie mozna sie tak zalamywac i martwic... przeciez to nie koniec swiata.... Usmiechnij sie kochana i ni smutak sie bo tak nie wolno...

reklama
akuku- hahah gdzies ty to wynalazla :-p :)

a no kolezanka na fejsa wstawila :P

Tilli na zagial mnie 3 latek...ah synalek :szok::szok:
jeszcze moja mama do niego widzisz jakmamusia ladnei tanczy ? hahahaha:rofl2::rofl2:

jak narazie dzien zaczelam dobrze
sniadanko jajecznica i buleczka ciemna :) hehe
ogolnie ja nigdy sniadan nie jem wiec zamierzam to zmienic :)

a ktos pisal mi o owocach ( przepraszam ale nie pamietam kto- a nie chce mi sie wracac :zawstydzona/y:) zeby tez nei zaduzo bo maja cukier, wiem wiem ae z dwojga zlego jak mam ochote na slodkie to lepiej owocee :) bo ja slodycze kocham i jak nie dozuce sobie dawki cukru to sie trzese cala hehe wiec musze miec zawsze jakis jablko przy sobie :) od dzisiaj :tak::tak:

jezus maria akuku co to za rura i za paszczur:szok:, najlepsze bylo jak zdjela t-shirt stojac na glowie, jezu help, puszcze to dzisiaj mojemu, moze plemniki sie zregeneruja?

Akuku - no to mamuska dolala oliwy do ognia :sorry:

kup sobie pistacje np. chilli albo z pieprzem
jak bedziesz miec ochote skubac jedz to ;-)

ciesze sie, ze ten watek to nie tylko @,owu i test :tak:
tylko po prostu zycie :happy:

Kasoku - wroooocccc.. z tego co wyczytalam to chyba super info!!, Twoj maz jest zdrowy, morfologia ok to tylko sie cieszyc:tak:
a powiedz mi.. bo jeszcze doczytalam dzisiaj na innym forum, a twoj maz mial badana tarczyce? bo wpadlo mi w oko ze to tez ma wplyw na plemniki

u juz nie placz, na prawde [tule mocno]

hej tiluchna, a no dzisiaj mial wyniki morfologii, prolaktynt i tsh- wszystko ok, wiec tarczyca tez, bo tsh odpowiada za tarczyce, ale ft4 i ten drugi tarczycowy tez zrobil, ponadto testosteron, nadnercze, lh, estradiol i inne bedzie mial wyniki we wtorek, hmmm...

znalazlam cos takiego w necie: "Jednak im dłużej plemniki przebywają w najądrzach, tym więcej akumuluje się w nich genetycznych uszkodzeń, spowodowanych przez ciepło czy wolne rodniki tlenowe. Regularne ejakulacje opróżniają ten rezerwuar spermy, zwalniając miejsce dla nowo wyprodukowanych plemników o wyższej jakości genetycznej."

i to mnie jeszcze trzyma przy zyciu, bo co prawda przed jego badaniem dwa razy bylo bzyku, ale wczesniej 2,5-3 tygodni nic, wiec moze to ma wplyw na budowe tych plemnikow???

najbardziej mnie przeraza to, ze nie ma lekarstwa takiego cudu w postaci tabletek, ze wezmiesz przez jakis czas i sperma wroci do normy...zobaczymy

co mnie jeszcze zastanawia, moj m jest chirurgiem ortopeda i operuje przy uzyciu roentgena, co prawda ma ten plaszczyk olowiany do kolan, ale moze to to???ale jego kumple z pracy maja dzieci.

reklama
tez ci wczoraj napisalam, ze lepiej jesli faces sam sobie spuszcza, jak zona nie ma libido niz zeby mial czekac nie wiadomo ile :tak:;-)

oh.. gdybys miala taki wylacznik on/off to bym na chwile wylaczyla to Twoje myslenie :-D:-D:-D

naleza sie Wam wakacje!!
w cielpych krajach
sami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry