• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
[a ktore testy owulacyjne kupic te paskowe ? czy lepiej dac wiecej na te clearblue ? tam przynajmniej jest pewnosc ze jest pozytyw.
ehh juz sama nie wiem.
w sumie mam regularne miesiaczki wiec wiem kiedy bede miec owu mniej wiecej...

To zalezy od Ciebie jakie testy kupisz,mozesz wziasc te drozsze lub tansze :tak:

Jej ale mi sie spac chce ,ide sie polozyc...spac nie moge bo maly ale sobie chociaz poleze...bede pozniej

Akuku ten termometr jest super i dokladny ,z dwoma miejscami po przecinku.mysle ze mozesz w niego zainwestowac ...

Ostatnia edycja:
teraz nei wiem ile testow 30 czy wiecej ? w sumie jak zajde to co zrobie z reszta?
troche mi zal kasy na te clear blue bo w sumie ja wiem kiedy mam owu ... bo mam regularne cykle

Karotko ja też trzymam kciuki ... a co do naszej wagi to ja jestem szczupla ale cyce niby mam male ale nie najmniejsze , no i nigdy nie narzekalam na brak dupki a chyba wrecz odwrotnie ze mam ja troche za duzą :P

Trzymam mocno kciukaski :)

testy ph i owu zamuwione i jeszcze tam jest 10 ciazowych hehe nie wiem ile bede testowac ale chyba codziennie :D:D

termometr tez prawie 20 F wydalam hehe

wzielam jednak ten wiekszy zestaw bo jak mi sie nie uda to bede miala na przyszly miesiac... to testy owu bede robic 2 razy dziennie :P
jeszcze za przesylke doplacalam bo mi sie @ konczy i musze zaczac testowac na dnaich

reklama
wiecie co powiedziałam dziś mamie że jestem w ciąży prawdopodobnie i wiecie co usłyszłam- że jestem nie poważna, że mam już jedno dziecko i po co mi drugie, i że może się chore urodzić i że wtedy dopiero będzie. Strasznie przykro mi się zrobiło, miałam nadzieję że się ucieszy a ona mi takie rzeczy, aż się popłakałam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry