• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hello again :-)

Pandorko bardzo mi przykro ze uslyszalas takie przykre slowa,ale jestem pewna ze mama nie chciala Ciebie zranic...pewnie martwi sie czy dacie sobie rade :tak:

Lori jutro ma testowac Karotka i czekamy z niecierpliwoscia ...

A ja obcielam malemu wloski,teraz wyglada jak chlopaczek .

reklama
Hej,

mamy jakie nowe kreseczki?:-)

widzę że na tapecie temat wiecej niż jedno dziecko. No to powmimo tego że życie mam calkowicie poukładane to mama też mi gadala a po co mi to. ze to kłopot etc. Jak byłam w ciąży z bliźniakami to się łapała za głowe jak my damy rade, teraz bardzo mnei wspiera bo wie że mi zalezy na drugim dziecku i niczego bardziej nie pragnę.

dzisiaj mialam wyniki z kliniki genetycznej. Wszystko dobrze i od tej strony możemy się starać. Nikt z nas nie jest obciążony wadą genetyczną juuuuuuupi

Ty bylas w ciazy blizniaczej?? Przepraszam ze pytam ale ty masz jedno dzieco prawda??

Karotka a jak twoje samopoczucie przed jutrzejszym testowaniem ?? o ktorej spodziewasz sie dostawy testow ?

Pam a Ty jak po testach ??

Dziewczyny a wy gdzie sie podzialyscie,jakas cisza sie zrobila :eek:

edytka no ja się oczywiście doczekać nie mogę :-D:-D Ale czasu nie przeskoczę. W sumie nawet spokojna jestem,mam oczywiście obawy,że tydzień spóźnienia to się czasem zdarza,że to za wcześnie,że to nie to...wiesz o co chodzi.:-p Ale staram się mimo wszystko myśleć pozytywnie,jeśli nie wyjdzie...cóż...może następnym razem.Ale póki co,czekam z niecierpliwością.:-D Nawet jak przyjdą te testy o 15:00,to i tak zrobię.:-D:-DPomimo tego,że ponoć rano najlepiej robić.Po prostu nie wytrzymam.

heyy Ja jestem tylko kurcze tyle szkrobiecie że naprawde czasem sie nie da was nadrobic hehe dzisiaj sie wkurzyłam na mojego M niosz kurcze zeby sie o sex prosić to juz chyba bez przesady. Powiedziałam mu ze inny by skakał pod sufitem jakby jego baba miała taka chcice a ten :eek: no przeciez mnie rozniesie. Poza tym wkoncu dostałam cos na kredyt no chyba zapisze to w kalendarzu bo nie dowierzałam jak mi babka powiedziała że jest zgoda :szok::szok:tak w skrócie napisze ( przez dwa lata chodziłam i starałam sie zrobic historie kredytowa a nic nie chcieli dać ) wiec dzisiaj tak bez niczego poszłam i wziełam heheh normalnie szok. Teraz sie czuje jak POLAK hahahahaha z kredytem :-D:-D:-D:-D przynajmniej inna nie jestem :D:D:D hehe jakos taki mi humor poprawiło to. Dzisi mam ostatni dzien by cos zmajstrować jeszcze wrazie wu.

Edyta a dobrze dalam rade ale jestem zmeczona strasznie.... ja juz chce wolne jeszcze tylko jutro i z glowy do stycznia....

Lori super ze jest super..heheh

Zastanawiam sie nad kinem.. dzis u nas puszczaja Hobbita

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry