• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Basik dopuki @ nie przyjdzie nadzieja jest. Choc wiem jak to momentalnie zabiera wiare ehh. Trzymaj sie jakby co zosstajemy razem... W gronie razniej. Ale kto wie moze u Ciebie test nie wyjdzie przed @... Ja tak mialam w pierwszej ciazy dopiero jakos tydzien po @ test pozytywny.

reklama
nadgonie wszystko w pracy bo zaraz musze zawiesc maluchy do szol/przedszkoli itd ;-)

Sloneczko:-) a jak sie poznaliscie?? :-D powiem Ci ze moge zdecydowanie uwierzyc w takich mezczyzn:tak: mam u siebie w pracy kolege, jest wicedyrektorem. ma 55 lat a dusze 30 latka!! nie ma zony ani dzieci (rozwodnik) ale tak : skacze ze spadochronu, jezdzi w hokeja na lyzwach, jest zapalonym fotografem, ze znajomymi byl na polnocy ogladac zorze polarna, dusza towarzystwa, zawsze pomoze i niezle ciacho!! wygladem przegania nie jednego 40 latka;-)

a ja zaczelam mierzyc tempke (wczoraj przyszedl termometr) i juz wczoraj amorowalismy choc w sumie @ sie jeszcze nie skonczylo:zawstydzona/y: ale mialam ochote.. chyba te hormony ziolowe dzialaja :-p

Dziekuje Akuku dajesz mi iskiereczke nadzieji choc,nie wiem czy chce sie dalej nakrecac......
dzisiejsza I kreseczke mocno przezylam...rozczarowanie,zlosc,bezsilnosc.....eh,wole nastawic sie ze jednak @ przyjdzie.

Karotka chwal sie testem kochana hehe. Aa Ty czekasz na listonosza:-)

Misis zycze Ci kochana by
To byl Twoj szczesliwy cykl.

Moj Alex wczoraj w przedszkolu byli na dworze, no I obtarl sobie mocno nozke, tzn piete... Taki pecherz mial ale mu pekl w przedszkolu I taka brzydka skora.... Ehh
A Alex jest taki ze jak ma odcisk to jakby mial noge zlamana... Na poczatku siedzial I musialam go nosic. Ale teraz chodzi tylko nie wiem jak z butami. W przedszkolu bedzie chodzil na skarpetach I powiem zeby go dzis na dwor nie brali.

Milego dnia

tiluchna gdzie zamowilas termometr, kiedy mierzysz tempke? Moj maz pracowal w latch 80 w Polsce i dobrze kowi po polsku, jest przyjacielem mojej rodziny a mnie zna od urodzenia, ale tak jakos zaiskrzylomiedzy nami 13 lat temu no i jestesmy tyle razem tutaj w ponurej angli. jak tylko sprzedamy dom to wracamy do polski, ja z sopotu, tam Mamy swoje mieszkanie, wiec mamy gdzie mieszkac. zawsze wiedzielismy ze wrocimy do nas nad morze. a powiedz mi gdzie Ty miszkasz? :-)

witajcie porankiem ;)

akuku - gdzie ty mieszkasz przypomnij mi skoro u Ciebie snieg pada?? !!:szok: bo u mnie cisza ale cos mi sie wydaje ze przed burza ;)

sloneczko - grauluje wytrwalosci wyczytania wszystkiego :)!!
missiiss- nooo w koncu jestes! ale dlugo cie nie bylo

basik- ja nie chce nic mowic ale ja mialam mega mega bladziocha w 13 dpo dopiero wiec moze jeszcze cos sie trafic, a ty czujesz w ogole owu ?! u Ciebie w tym cyklu zastanawiaja mnie te negatywne testy owu - no ale skok byl .. hmmm....

karotka - jakies wiesci :)??
dziewczyny ja dzis mam takie mdlosci ze szok musze cos w siebie wepchac - ide dzis do GP mu sprzedac info o ciazy on mnie chyba zabije bo to on mnie 'leczy' na plecy ;-):-p:-D ale moze mnie skieruje juz na jakies badania ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry