• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku a przedszkolu maja wykladzine czy panele ?bo jesli to drugie to w skarpetkach latwo o upadek,a jednak kapcie maja pod spodem gume i sie nie slizgaja...

Maja dywany...ja mam panele w domu I moje dzieci zawsze na skarpetach bo mam za cieplo na kapcie heh.
No trudno ubral kapcie. Pani chodzilo ze moglby na cos stanac nozka.

reklama
Edyta a no dziad... Wiesz ja mam 23 lata I mam wrazenie ze wszyscyysla ze ja udaje.. A ja tak naprawde nikomu tego nie pokazuje.. Boli mnie non stop... A ja jakos daje rade I dopiero jak mam rwacy bol to mnie widac.
Bralam silne tabletki tramal... I nic mi nie daly tylkl nacpaly... Wiec nie chce sie truc.

Edyta hehehe
wiesz co?? cos w tym jest :-D:-D:-D:-D

moj m to w ogole z jednej strony bardzo bardzo chce 3 dziecko
a z drugiej chcialby sie nacieszyc momentem produkcyjnym jak najdluzej:-p:-p bo wie jak to pozniej wyglada :tak: ciaza, polog, hormony, wahania libido itd itd itd

Moj tez ciezarkuje ;-) tyle ze nie na silowni a w domu
zrobil sobie swoja wlasna silownie i zajal pol jadalni:baffled:
ciezarki, laweczki walaja sie pod nogami:dry:
ale czym wiecej cwiczy tym wiecej ma ochoty:tak:

Hej dziewczywnki:-) ja z niecierpliwością czekam,aż listonosz mi te teściki dostarczy,ale to może być równie dobrze po południu.:dry: Jak tylko je dostanę,to od razu dam znać,jeszcze zanim zrobię.:tak: Echhhh...już mnie tu korba bierze.:-):-) Idę się czymś zająć,bo normalnie nie wytrzymam zaraz.

Akuku - a mozna w ogole zrobic cos z tym biodrem???

Karotka - my tutaj sie tak niecierpliwimy jak Ty :-D:-D
o ktorej listonosz przychodzi z reguly??

ja dzisiaj dostane testy owu, ale u mnie to jeszcze kawalek:-p

tiluchna no tak do 12:00,a potem jeszcze chyba koło 14/15.Tylko że to może przyjść paczką z DHLa,oni mają różne pory dostaw i jak im się na górę nie chce wchodzić,to wrzucają takie jakby awizo do skrzynki,a ja muszę zasuwać na pocztę.:wściekła/y::wściekła/y:No,ale że dostawa będzie dzisiaj,to jestem pewna. Dzięki wam za trzymanie kciuków,jeszcze nie puszczajcie.:-D

Akuku - a mozna w ogole zrobic cos z tym biodrem???

No własnie wyczytalam ze moga mi zrobic operacje ale jestem mloda mam 23 lata a biodro starczy na ok. 10 lat. moze byc tak ze nie beda mogli drugi raz wymieniac a jak beda mogli to moze byc tak ze bede sie czula jak teraz.
A no i musze najpierw schudnac na ewentulana wymiane biodra bo szybciej sie zuzyje.

Wiec zabierams ie za siebie i bede chodzic na swoim biodrze ile sie da. a kiedys tam wymienie.

witajcie dziewczynki,
missiissku kochany z dupcia w gorze to ja od lipca leze :-(
sloneczko, to dojrzalego masz mezusia, starszy od mojej tesciowej, bol bidy jakby moj m mial ich malo, on ma je genetycznie nie teges...:-(

wczoraj poryczalam sie z moim m, wygladalismy jak para bidokow siedzacych na lozku i chlipiacych, potem wygonilam go spac zeby w koncu sie zregenerowal i zobaczymy co wtorkowe badania wykarza i co powie 27 grudnia androlog...przepraszam za egoistyczne wypisywanie sie tu, ale kurna o niczym innym nie umiem myslec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry