• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Smerfiku a no nowy cykl i to pierwszy jak sie bedziemy starac ,wiec nadziei duzo w sobie mam ,ze uda sie za pierwszym razem :tak:

Tulichna a gdzie dokladnie jest Northamptonshire ? gdzies kolo Manchesteru ? Bo ja jedynie wiem gdzie jest Szkocja, Walia, Cornwalia:-D Moj maz by wiedzial bo jest zawodowym kierowca ,ale taka ososba jak ja nie orietuje sie w tych ich hrabstwach itd :-p

Ja mieszkam w Southgloucestershire wiec nie wiem czy to daleko czy blisko :-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ja tez zaczynam staranka takie juz na serio bo ostatnie 2 miesiace to bylo z doskoku jak sie uda to bedzie ale teraz to staranka uwazam za otwarte:-p

Jeszcze nie mierze temp ani nic narazie poprostu codziennie probojemy zobaczymy czy wyjdzie?? Mamy juz synka z nim udalo sie za pierwszysm razem :tak:..

halo halo
karotka- ale emocje czekamy i czekamy :)) to bedziesz testowac nawet po poludniu jak przyjda czy jutro rano?

pam- kurde to lipa, dzialaj policja itd. niech oddaja kase co to ma byc... ja nigdy nie mialam takich ekscesow ale napewno nie placilas w zadnym podejrzanym miejscu ?!

karola- ojej wspolczuje strasznie - kuruj sie lez w lozku herbatka z cytrynka sok z cebuli jakid jogurt!!!

wybaczcie ale tylko was prowizorycznie nadonilam bo bylam u lekarza - wybralam sobie szpital jakies papiery mi powypelnial i zmierzyl cisnienie - pogratulowal i poszlam hih, w sumie to przed i po tej wizycie.mialam bieganine za prezentami bo musze dzis wyslac zeby doszlo w tydzien do pl - ale to meczace takie latanir a tym bardziej ze nie wiem co komu brac - najwazniejsze ze dalam rade :) jeszcze *******k zostaly jakis ciuszek dla kuzynki mojego m bo urodzila i bedziemy szli zobayc 1 raz, ten wyjazd to naprawde wyzwanie !

smerfik - ja lubie buty :)! mam pelno - tylko szkoda ze zadne nie zimowe ahha bo teraz albo cos znajde albo pojade do pl w mega cienkich adidasach :O - a ty jakie lubisz szpileczki czy plaskie ?

a w poprzednich staran jak to wychodziło ? od razu sie udawało?
Przed zajsciem w ciaze z najstarszym synem , poronilam i caly czas mam to w pamieci,nie chce tu opisywac ale to do dzisiaj mi sie sni :-(

Drugi syn to byla wpadka,nie spodziewalam sie ciazy a tu bachhh :-D
O Natanka staralismy sie 2 lata ,wiec dluuugo,raz poronilam ale tak mnie potraktowano ze szkoda gadac :crazy: ale ciesze sie ze mam mojego slodziaczka,on jest pocieszeniem na cale zlo :tak:

Mam cudownych synow i ciesze sie ze moge ich miec .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry