• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lekarz niby powiedział, że to zapalenie oskrzeli ale wczoraj mnie strasznie wysoka temperatura złapała i mocno mnie w kościach łamało więc nie wiem czy jakieś grypsko mi się jeszcze nie przyplątało.

reklama
Kamilka - witaj i trzymam mocno &&&& kiedy ewentualne testowanie?;-)

Miciurko - jejku juz szpital wybrany:-) ale to leci

Edyta - hehehe no to mamy 2h do siebie ;-)

mam nadzieje, ze tym razem uda Ci sie szybciutko i bez zadnych przykrosci po drodze:tak:

Ja teraz tez akuat chora jestem:-( ale jakos dajemy rade... Ale mam pytanie bo mnie nurtuje czy powinnismy sie kochac codziennie czy np co 2 dni czy wogole tylko blizej ovu??

Ja mieszkam obecnie w niemczech w Deggendorfie:)

Miciurko ogolnie to lubie te i te ale cxesciej chodzilam w obcasach bo moj chlop to jest duzy i mi duzo do niego brakowalo wic obcasami nadrabialam :) A co do brzucha to z dnia na dzien coraz zadziej mnie boli ten brzuch, ja mam problem bardziej z jelitami bo albo mam zatwardzenie i boli mnie 3 dni brzuch albo mam biegunke i caly zoladek mnie piecze i nie moge jesc.... a i czasem tak troszke okresowo po boli...a u ciebie jak z brzuszkiem? i jak samopoczucie? Kiedy jakas wizyta u lekarza?

Edytko rozumiem ,ale wiesz co ja zauwazylam ze jesli ma sie pozytywne podejscie do staran i wogole nie stresujesz sie tym wszytskim to jest inaczej :) Takze trzeba wrzucic na luz, pozytywnie myslec i wtedy sie uda:)

Tiluchan ale ja myśle ze to juz koncowka;p niech ta wredna malpa spada:P

Kamilko trzymam kciuki i powodzenia :)

Tiluchna to calkiem nie daleko :-p

Kamilka lepiej co 2 dzien,tak mi mowil lekarz...codziennie to za czesto i nic moze z tego nie wyjsc ,juz lepiej co 1,5 dnia :tak:

Smerfiku i dlatego mysle pozytywnie ;-)

Kamilko - my planujemy co 2 dni na razie (jestem w 4dc) a czym blizej owu to co 1.5 dnia
wiec znajac zycie zaczniemy w 13dc i tak przez 3 tygodnie hehehe
jesli mam miec owu w 30dc :-D:-D

zdrowka zycze :)

btw. kupilam sanki dzieciom a tu tylko plucha i plucha :dry:

A ja jestem ciekawa kiedy mi sie udało ....u nas bzyku było we wtorek i piatek, a w poniedzialek czy wtorek (juz nie pamietam)było widoczne cialko zolte..... tego juz sie nie dowiem :P chyba zeby wziac teorie niektorych ze przed owulacja bedzie dziewuszka a w trakcie owulacji chopok :P to moze wkrotce sie przekonam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry